Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVIII

• 75 537
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
Гледах Just Friends от 2005 година. Супер свежа коледна комедийка. Може и да съм я гледала преди години, но нямам голям спомен. Знам само, че отдавна не съм се смяла така.

# 166
Гледах The Girl King и много ми хареса. По-скоро историята, отколкото филма, въпреки че като му гледам оценката в IMBD ... мисля да спра да гледам изобщо какво пише в този сайт.   Crazy Развълнува ме много тази девойка с нестандартното си решение относно кралската корона. Скандинавците ги бива в тези неща.  Laughing

Последна редакция: нд, 03 яну 2016, 00:00 от Анонимен

# 167
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, много е приятен. А любовницата беше изумително красива Heart Eyes

# 168
Много красива.  ooooh! И красавци май имаше.  Laughing

# 169
И аз гледах "Междузвездни войни" и "Малкият принц" И двата ми харесаха, но повече "Малкият принц". Книгата е една от най-любимите ми. Винаги, когато я препрочитам ми въздейства, може би, защото трябва да си припомням колко важни са малките неща. И филмчето ми въздейства по същия начин.

# 170
Някой гледал ли е By the Sea?

# 171
 А La española inglesa (2015) http://www.imdb.com/title/tt4769064/?ref_=fn_al_tt_1 ?
 Вчера като теглих The Girl King (2015) се натъкнах и на него .

# 172
Не съм , но ще го гледам . Peace
Изглежда интересен .

# 173
На мен ми е интересно как са превърнали Гозо в Южна Франция.  Laughing

# 174

Не възнамерявах, тъй като бе подобаващо оплют. Но след като разбрах, че този филм http://www.imdb.com/title/tt1809398/ е режисиран от Анджелина, непременно ще гледам By the sea. Все  пак се оказва, че Джоли не е толкова некадърна, колкото я изкарват.

А, относно Unbroken , мога да кажа, че е невероятно вдъхновяващ и завладяващ филм за силата на човешкият дух.  Heart Eyes Който не го е гледал, горещо препоръчвам.

# 175
Unbroken ще го гледам Peace
Преди  около две седмици гледах "Убийството на Сорая", хубав е, но аз някои сцени ги превъртях. Жалкото е че не е художествена измислица, а по истински случай и такива жени продължава да има и днес.

# 176
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Някъде в края на миналата тема бях писала за него. И го засилих в малинките, където му е мястото.

На мен ми е интересно как са превърнали Гозо в Южна Франция.  Laughing
Красиво.
Джия, не оплют, описан- такъв, какъвто е.

# 177
не знам къде се развива действието, но камънаците около Марсилия примерно доста приличат на тези в Малта и Гозо  Grinning

# 178
  • София
Вчера завърших почивните дни с "Les saveurs du Palais" (2012)
Много приятен фрнски филм с храна. Не препоръчвам да се гледа на празен стомах. Не е филм, който оставя някакви дълбоки следи и послания (освен за френската кухня), но е идеален за неделя следобяд с чаша ройбос и домашни бисквити Simple Smile

# 179
  • София
Може ли да препоръчате нещо лежерно за гледане, следобед?
Благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт