Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVIII

• 74 872
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
  • В Космоса
Гледах Legend и свалям шапка на Том Харди. Ей това е роля - да играеш два персонажа едновременно и да се справяш отлично. Чудесно изигра и неуравновесения и смешен Рон и неустоимия, интелигентен и съвършен Реджи. Трансформацията накрая на последния ми дойде много добре. Направо помете репутацията на Рон с един замах ( е, с няколко в случая, но много, много бясно беше). Девойката в началото ми се стори интересна, но после ми стана безлична и равна, дори ми досади тая любовна история. Зарадвах се и на Пол Бетани, ама...

# 271
  • Once there was a Hushpuppy...
И аз съм на вълна Легенда, като Акаша Peace
http://www.imdb.com/title/tt3569230/

Всичко сте казали вече за играта на Харди, да не се повтаряме. Съгласна съм с всичко, показа класа.
По отношение на филма съм леко раздвоена.
Стартира много добре, към средата позспах и днес го догледах. Ако, кажа, че не ми е харесал няма да е вярно. Но, не мога да кажа и нищо повече от става. Като, давам тази оценка на филма само. За съжаление и брилянтната игра на Харди не ми променя мнението.
Ще го запомня Том с яркото си присъствие и пълно отдаване на ролите, а филма покрай него Peace

# 272
Хайде и аз да се изкажа за Легенда, пресен, пресен от два дена.

Невероятно е как чрез умелото използване на светлината са направили Том Харди да изглежда неустоим. Красавец. И с по един тампон в носа и устата, отблъскващ. Разбира се, това като допълнение към таланта му. Хареса ми тънкият хумор, драмата накрая и тоя бонбон, като препратка към романтиката. Направо ми иде да си драсна един списък с филмографията на Харди и да ги мятам подред  Joy

# 273
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Направо ми иде да си драсна един списък с филмографията на Харди и да ги мятам подред  Joy
И няма да сбъркаш Peace

# 274
Spotlight - силно препоръчвам, чудесен сценарий, стегнат филм, добра игра, това че си спомням случая от новините не ми беше минус, напротив беше ми още по-интересно да гледам задкулисието.
Надявам се каста да вземе наградата на Актьорската гилдия, дали ще му дадат големия Оскар не смея да прогнозирам, но ако се случи ще се изкефя  Party

# 275
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Fathers and Daughters- може би най-трогващият и мил филм на Ръсел Кроу. По принцип не го харесвам, но тази роля му залепна и успя наистина силно да ме развълнува.

Anesthesia- и този филм е прекрасен, особено в частта с професора и неговата любов към литературата. Но... голямо НО- Кристен Стюарт отново изглежда все едно силно се старае да снесе нещо в тоалетната, но не си е пила билките поне месец. Тази некадърница е способна да съсипе и най-добрия сценарий, и най-старателната режисура, и най-прекрасния актьорски ансамбъл Sick

# 276
Аз отметнах Джой. Съвсем стандартен филм за великия американски предприемачески дух. Направо си е платено рекламно съобщение на Джой Мангано. Grinning Евала на която, че е успяла да постигне такъв феноменален успех с идеите и бизнес усета си. То и това си е талант, да изкараш милиони от продажбата на мопове и закачалки. Но стига за нея.
Дженифър обаче не е за оскар. Вярно, че в този филм не крещи и не истерясва повече от необходимото, хареса ми повечe отколкото в Silver Linings Playbook, но е за оскар (то и за Silver Linings не трябваше да й дават). Брадли също добре се справи, а Дениро е чудна шушумига, от наперен мачо се превърна в мъж по чехъл, който предано гледа жена си в устата и веднага повтаря всяка нейна дума. Grinning
Забавен е филма, хареса ми в началото как ударно ни въведждат в циганската фамилия на Джой.  Laughing После стандартните перипети си бяха стандартни, някак не успях да се трогна особено, може би защото предварително се бях запознала с историята на Джой Мангано и си знаех, че сега е преуспяла и богата. Но то и нищо да не знаеш за нея, пак не е трудно да се досетиш как ще свърши филма. Финалната развръзка обаче ми беше доста измислена, още малко му оставаше на О'Ръсел да ги изкара насред улицата в 12.00 по обед и да им връчи по един пистолет. Само дето трябваше да даде бялата шапка на Джой.  hahaha
Както и да е, изгледах го и до месец ще съм го забравила.

# 277
Злате, ти май си първата харесала го, ако не ми изневерява паметта Peace Ще го гледам и аз.

Изгледах Carol - http://www.imdb.com/title/tt2402927/ и го препоръчвам Peace
Филма ми беше много интересен, с хубави костюми, музика и декори, обстановка. Харесах го, въпреки, че ми беше повече чужд и далечен с темите, които засяга. В повечето филми, които гледам се намира по някой персонаж или дори черта от характера на някой герой, който с нещо да ми напомня на мен самата. А, тук не открих почти нищо. Почти, защото единственото, което разбирам от историята е силата на майчинството и брака Peace Но,времето мина неусетно, Много добри в двете роли Бланшет и Мара. Със заслужени номинации Peace

# 278
  • София
Пъпи, и аз го харесах. Беза да считам, че е Оскаров претендент и да му възлагам надежди. Но аз харесвам Лоурънс и съм в период, в който много работя, та такива филми ми действат разтоварващо.

# 279
  • В Космоса
А, участва и Sarah Paulson! Как се справи тя? Много я харесвам! Heart Eyes

# 280
Да, мерси, Ване Peace
ще го гледам, подкарала съм ги Crazy

И този, който Джой горе е казала с Ръсел Кроу ще гледам Peace,но няма субтитрите.

# 281
  • В светлината на слънцето
Наточила съм се за Лео на кино, ако не ми мине мечка път. Суха храна или утешителни питиета да си нося? Mr. Green

# 282
  • Ænima/Albuquerque
Носи си и от двете. Няма да имаш удоволствието, като някои от нас, да спираш, да ставаш, да пушиш, да пиеш една бира, па пак да седнеш да гледаш.  Mr. Green

# 283
  • В Космоса
Филмът се гледа на 3 пъти най-малко.  Mr. Green

# 284
  • В светлината на слънцето
Що? Ще си излизам от киното и ще си се разхождам. Само да не пропусна някоя ключова сцена или реплика.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт