Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVIII

• 74 916
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
И аз го гледах снощи. Става за убиване на време, без да има каквито и да било претенции за нещо повече от филм, ей така между другото.
Дженката добре се справя с ролята.

# 346
Аз снощи загледах "Суфражетката", но дали защото не бях нещо в настроение за този филм, или тематиката ми е чужда, не знам, но го зарязах... Blush
Ще чакам отзиви за него и ще му дам втори шанс.

# 347
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Според мен е достатъчен отзив, че преди да излезе, филмът беше спряган за едва ли не половината оскарови категории, а след премиерата всичко затихна отведнъж.

# 348
  • Belgium
И аз започнах "Джой", но май няма да го довърша. Хич, ама хич не ми хареса това, което видях до тук. Скука, досада и някакви опити за хумор, неуспешни за мен. Tired И актьорската игра не ме впечатли, много безлична.

Дам, много е зле "Джой" и за мен, аз го бях оплюла подобаващо по-напред в темата. А номинацията на Дженифър за Оскар е направо безумна.

# 349
Джой е от тия филми, дето ги гледаш като няма какво друго да правиш. Посмях се малко на циганската рода първите десетина минути и след това абсолютно нищо до края. Гледах го миналата седмица и до месец ще съм го забравила.

# 350
  • В светлината на слънцето
Значи.... "Завръщането" на голям екран. Много, ама много ми хареса.  Peace Трите часа изобщо не се и усетиха. Операторската работа в комбинация с музиката са супер въздействащи. Лео е добър и най- вероятно най-после ще получи статуетката. Друг е въпроса, че е имал далеч по-заслужаващи наградата роли. Хареса ми суровата и първична визия, могъщото присъствие на природата (тя си беше направо с поддържаща роля), минимализма в диалозите. Липсата на многоплановост в образите на мен лично ми пасна много добре на тази картина. Натурализмът не ме подразни, нито пък ме шокира. Сега, ако това го бях гледала у дома, на телевизора, най-вероятно щях и аз да се помайвам, да се разсейвам и изобщо да си търся причина да правя нещо друго. Но в кино филмът буквално те притиска на мястото. Вижте го на голям екран, усещането е друго. Peace

# 351
  • Once there was a Hushpuppy...
Лулумба и аз това си мислех, че е само за кино Peace
Въпреки, че на най-добро качество го теглих, пак не е толкова въздействащ.
Наистина си заслужава да се види филма Wink

# 352
  • София
Лулумба, оправи ми деня - и без това съм го сложила в плановете за кино Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 15:08 от В@ня

# 353
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вижте го на голям екран, усещането е друго. Peace
Не, мерси Laughing. Димът в небето си е дим в небето, видях го вече.

За "Датското момиче" само бих дала пари за бис на кино.

# 354
  • В светлината на слънцето
Абе има разлика, огромна. И на мен не ми се вярваше. Даже се бях подготвила с разни неща за гризкане и убиване на времето. Намислила си бях по някое време да изляза за кафе и да не бързам да се връщам. И не мръднах от стола. Не съм фен на Иняриту, нито на този тип сюжети, обаче филмът те сграбчва.

# 355
Отметнах Carol. Скучен ми беше. По-едно време се събуди лек интерес в мен покрай попечителството на детето, посъчувствах й, после пак скука.
Освен това и края на одобрих,
Скрит текст:
къде-къде по-драматично щеше да е не ги събират. Мен поне много повече ме хващат трагичните истории, в които двамата млади не се вземат, а и по-дълго ме държат. Още страдам за Маквой и Кийра в Изкуплението

# 356
Ха, ха, Злате страдам и аз с теб Hug
На мен не ми беше скучен, а по-точно от далечен и чужд не мога да го кажа.

# 357
# 358
Bridge of Spies - http://www.imdb.com/title/tt3682448/

Не знам точно как да го кажа, но първите 30-40 минути от филма са скучни. Така е най-безболезнено, директно Grinning
След това филма става, това, което трябва да е и горе-долу очаквах. За мен е много хубав филм, защото е първо много добре заснет и направен/като цяло/ и второ, защото засяга една важна тема от отминалия век.
Не бях гледала подобен, или не си спомням, като цяло е интригуващ Peace

# 359
Дано приемате нови членове  Blush Доста често черпя идеи от вас, таа..

'' The Revenant '' - Много ми хареса. С кеф си сефтосах новия телевизор с него  Grinning

" The Danish Girl " - Различен, прекрасна актьорска игра.

" Joy " -  За убиване на време става. Можеш да си извадиш разни изводи на края на филма, но нищо особено според мен.

А Тhe Lobster го спрях на половината  Shocked Май аз съм единственият човек на който не му е харесал  Thinking Може да му дам втори шанс някой път...

Общи условия

Активация на акаунт