Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVIII

• 75 547
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
  • София
И аз гледах Бруклин и останах доволна.

Скрит текст:
Но ми остана един послевкус от нейното залитване. Сигурна съм, че ако не се беше омъжила, преди да се прибере в Ирландия, щеше по друг начин да се стече животът и. Интересно, ако не я бяха разкрили, колко ли дълго щеше да отглага..

Скрит текст:
И на мен, даже през цялото време бях на тръни докато беше в Ирландия, радвам се че взе решение да се върне. Но донякъде я разбирам, далече от любимия, миналото и семейството, всички я притискаха, колко му е да си кажеш, че и така може да е добре. Според мен ирландецът въобще не беше за нея, нямаше го онова истинско щастие, което ни показаха с италианеца, толкова бяха сладки двамата  Heart Eyes

# 496
Според мен искрено си обичаше италианеца, младият Глийсън просто беше много удобен. Ако беше останала в Ирландия сигурно щеше да го обикне и него, но при така стеклите се обстоятелства мисля, че просто го харесваше.

# 497
  • София
Е, ирландецът беше като изваден от списание - с пари (поне повече от италианеца), къща, образование, пък и нелош на външен вид. Някак нормално беше да залитне. В конкретната ситуация.

# 498
  • Once there was a Hushpuppy...
Според мен искрено си обичаше италианеца, младият Глийсън просто беше много удобен. Ако беше останала в Ирландия сигурно щеше да го обикне и него, но при така стеклите се обстоятелства мисля, че просто го харесваше.

Да, и аз така си помислих.
Скрит текст:
И истинската любов побеждава палата и парите, много романтично Crazy и вярно! То, си те тегли към верния човек. Няма как да те подлъже сърцето и не трябва да се мисли за пари и къщи, когато го има чувството. Дърпа си я, макар, че италианеца й предложи гола поляна, миличкия. Но, притежава по-важното от онзи другия Wink
Ирландеца, освен, че ми беше неприятен самият актьор, ами го бяха докарали един стерилен образ. Всичко му беше, като по задължение... Tired

# 499
  • София
И актрисата Saoirse Ronan (не съм много сигурна как се произнася първото й име на български) е много приятна, с едно такова типично за епохата излъчване, поне асоциативно. Това специфично лице обаче може би ще я ограничава донякъде за в бъдеще.
Не е никак маловажна и номинацията й, въпреки че няма шансове, филмът е хубав.

# 500
Явно целта е постигната, всеки си тълкува точно тази част от филма по свой начин. Една истински влюбена жена не би залитна, толкова лесно и бързо, по мое мнение и светоусещане.

Идвам да похваля Truth http://www.imdb.com/title/tt3859076/. Много ми допадна словестната престрелка между адвокатите и Мери М., а каста е великолепен. Моите адмирации към Джеймс Вандербилт -режисьор и сценарист на филма. Нещо повече, това е неговият режисьорски дебют и аз съм впечатлена.  Embarassed

# 501
  • при моите любими
В този ред на мисли, според вас кой ще спечели за главна женска роля? Или да съм по точна, коя е най-заслужила?

# 502
  • Once there was a Hushpuppy...
В този ред на мисли, според вас кой ще спечели за главна женска роля? Или да съм по точна, коя е най-заслужила?

Ами, то има тема за обсъждане, в същия раздел е Peace
Ето я

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=898163.0;topicrefid=19

Иначе на мен ми остава да гледам 45 години, за да съм за себе си обективна до край. За сега най-добре за мен е Бри и Дженката Wink Саорайз/не знам как се пише/ и Бланшет са ми и двете след тях. Това е при мен, още не съм решила коя искам най-много да го спечели.

# 503
  • В Космоса
Аз догледах Carol и май ще викам за Кейт. Не съм гледала Бруклин (смятам тази вечер) само. Шарлот също много ми хареса, но Кейт ме накара да се влюбя и аз в нея. Crazy

# 504
  • Belgium
И аз съм за Кейт  Heart Eyes

Точно изгледах The Lobster - тежка бруталия, ама тежка. Неочаквано ми хареса (е хареса може би не е точното определение), само дето края
Скрит текст:
ми дойде в нищото. Той дори и да се ослепи не виждам как това ще им помогне да оцелеят в този свят. Идеята сигурно е пак да са подходящи един за друг както, когато и двамата бяха късогледи  Rolling Eyes

# 505
  • В Космоса
Изгледах Brooklyn. Хубав е, разчувства ме.
Скрит текст:
Много ми беше странен италианеца, но много сладко влюбен. И на мен ми стана гадно, че го забрави за известен период и ако не беше злобната бабичка нямаше и да се сети за него повече. После пък ми стана тъпо за ирландеца. Rolling Eyes

# 506
И аз гледах миналата седмица The Lobster, категорично не ми допадна. Определено въздейства, но не е my cup of tea, може би направих и някакви паралели със съвремието ни и това повлия на възприятието ми на филма. През цялото време усещах някакво чувство на обреченост, гледах с топка в гърлото. Актьорската игра беше доста маниерна и всичко беше сякаш на забавен каданс.
Интересно е да се види Колин Фарел като чичо на средна възраст със шкембе Simple Smile
А краят - краят ме подразни най-много Grinning

# 507
Обаче Бруклин, въпреки че чак шедьовър не мога да го нарека, виждате ли как веднага ни е щипнал всичките и ни е разчовъркал да се поставим на мястото й.  Flutter
Щом успя да ме накара да се развълнувам, значи е моят филм.
Много ми хареса, въпреки че е леко захаросан, имах нужда от уюта и човещината му след всичко изгледано пластмасово и кърваво напоследък  Tired

# 508
  • София
The big short, не че беше лош филма, ама темата не беше моята, все едно прочетох вестник, научих някои неща и толкова  Rolling Eyes

# 509
  • София
Много ви благодаря за препоръките за Бруклин, много ми хареса!
Точно такъв филм ми се гледаше  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт