Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVIII

• 75 466
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
  • в сърцето на един мъж...
Чек, според мен си е напълно търсен ефект, да покажат контраста -
Скрит текст:
силната любов на бащата и в какво се превръщаме един вид, ако живеем без любов, все пак тя беше при лелята, която беше изключително нещастен човек. Въпреки че не можах да я съжаля нито за минута, заради претенциите й и желанията й, някак ставаше ясно защо е станала такава. Последната сцена с лелята даде ясен отговор на всичко. А Ръсел, Ръсел просто беше страхотен, невероятна роля, през цялото време му съчувствах за всичко и много много ми се искаше нещата да се развият по друг начин.

# 616
  • Бургас
Гледах Суфражетка. Не беше толкова задълбочен, колкото ми се искаше. А и очаквах Мерил Стрийп да има много повече време във филма. Появява се само за 5 минути.
http://linasfavoritestuff.blogspot.bg/2016/02/movie-monday-suffr … t-could-have.html

# 617
  • София
Аз сигурно съм последната изгледала Лудият Мах, ама да си кажа че бях изумена  Joy По принцип не съм фен на екшъните и очаквах да не ми хареса, ама какво беше това чудо неземно, с ММ през пет минути се гледахме така  Shocked Сценария беше покъртителен, някой на сериозни наркотици го е измислил тоя чуден свят, ефектите им също бяха много нелепи, ама поне се посмяхме. Само вместо Том Харди, трябваше да сложат Скалата в главната роля и щеше да е още по- впечатляващо  Laughing

# 618
  • Ямбол
The Thirteenth Tale - мрачна драматична история, пропита с мистерия и облечена в зашеметяващо красиви кадри. Много ми хареса, препоръчвам! Heart Eyes

# 619
Geia, най-вероятно да е бил точно такъв търсеният ефект, но тя си изигра ролята особено неприятно, според мен. Ръсел беше велик наистина.

Ако знаете какво гледах, ще ме изгоните от темата с ритници и крясъци.
Скрит текст:
Joe Dirt 2: Beautiful LoserShocked Реших, че е някаква тъповата комедия от рода на Мъртвешки сняг или Милион начини да умреш в дивия Запад, но уви. Това е нещо, което не подлежи на описание. Към половин час зяпах и не вярвах, че е истина, след което спрях телевизора. Не мога да си представя за каква аудитори е правен филма, нито въобще защо някой би похрачил и една стотинка за да го направи. А защо е от най-гледаните филми в Арена, изобщо не си представям. 

# 620
  • в сърцето на един мъж...
Предполагам, че щом така си я почувствала, наистина е била добра, въпреки вида й Mr. Green Аз още размишлявам върху филма и го изживявам.

# 621
Аз нея винаги така я чувствам, независимо от филма.  Mr. Green И сценаристите се бяха пооляли в сюжета. Можеше да не наблягат толкова на нея, че да се чудя същия филм с Ръсел Кроу ли още гледам.  Crossing Arms

# 622
Само вместо Том Харди, трябваше да сложат Скалата в главната роля и щеше да е още по- впечатляващо  Laughing
Joy Страхотно предложение! Щеше да се котира долу-горе колкото и "Феята на зъбките" с него  Laughing.

# 623
The Thirteenth Tale - мрачна драматична история, пропита с мистерия и облечена в зашеметяващо красиви кадри. Много ми хареса, препоръчвам! Heart Eyes

bouquet

# 624
Вчера изгледах Spotlight
хареса ми, Ръфало може да измъкне Оскара на Лео

# 625
  • в морето до колене
..., Ръфало може да измъкне Оскара на Лео
Няма шанс да го направи.  Wink

# 626
Вчера изгледах Spotlight
В различни категории са Simple Smile

# 627
Вчера изгледах Spotlight
В различни категории са Simple Smile

оу, верно, бе   Blush

ама какъв съпортинг е Ръфало, той им изнесе филма

Grinning

# 628
  • Belgium
Аз пък вчера най-после гледах Truth - разкошен!  Heart Eyes
Няма да се впускам в хвалебствена ода за филма (не че не заслужава), защото доста беше писано за него из темата. Самият факт, че над 2 часа ми задържа вниманието без да искам да мръдна някъде, говори достатъчно  Laughing

Недоумявам защо Кейт Бланшет не е номинирана за Оскар за тази роля вместо за Carol.

# 629
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Недоумявам защо Кейт Бланшет не е номинирана за Оскар за тази роля вместо за Carol.
И на мен ми е голяма драма този въпрос Crossing Arms.

Общи условия

Активация на акаунт