С колко пари живеете на месец

• 85 354
  • 953
  •   1
Отговори
# 480
Не ме интересуват! Просто коментирах изказването, че "не били толкова много въобще".

Съжалявам, но продължавам да твърдя, че не са толкова много, че да ѝ държите сметка как така нямало да ѝ стигат, с три деца.

Къде видя да и държа сметка?   ooooh!

# 481
Не бих спонсорирала вечни студенти. Naughty
То и по закон съм длъжна максимум до 25.
От там нататък, да се оправя сама.
Също не бих подпомагала финансово бъдещото ѝ семейство.

По кой закон си длъжна да спонсорираш до 25? newsm78

Точно.
В частта за издръжката.

# 482
  • София
Тъй като няма да съм вечна, барабар с мъжа ми, смятам, че дъщеря ми трябва да си извоюва финансова независимост. Предпочитам да я постигне с някакво образование, каквото тя сметне за добре, без да се осланя на бъдещ мъж/приятел или там каквото дойде. Един добър и амбициозен мъж може да й е само като бонус. Дано да ме разбрахте.  Grinning

# 483
Не бих спонсорирала вечни студенти. Naughty
То и по закон съм длъжна максимум до 25.
От там нататък, да се оправя сама.
Също не бих подпомагала финансово бъдещото ѝ семейство.

По кой закон си длъжна да спонсорираш до 25? newsm78

Точно.
В частта за издръжката.

Само око учат редовно в университет и не могат да се издържат от доходите си или от използване на имуществото си и родителите могат да дават издръжсата без особени затруднения.

# 484
Да, не е безусловно.
Но до тази възраст имат право на претенции. Mr. Green Mr. Green

# 485
Несъмненно има мн.семейства,които едвам свързват двата края.НО като гледам цялата картинка изглежда по друг начин.Масово си мерят автомобилите,телефоните,дрехите,почивките и т.н.Полицай,който уж сам си купува кубинките,жена му не работи,карат скъпи коли,правят ремонти,пътуват в страната и чужбина и се държат високомерно.Друг няма да споменвам какъв в сферата на услугите,в бранш,който не е високо платен по същия начин.Жената не работи,сменят си често автомобилите и се мотаят по света и у нас,строят къща.Не са рентиери например.Да добавя,че са и пушачи.Всички цъфтят и лъщят.

За България ли говориш? Тук ли са цъфтящи и лъщящи? Темата е дръпнала доста, съжалявам че задавам въпрос към неактуално обсъждане, но не е ясно от написаното, а държа да го изясним.

# 486
  • Варна
Несъмненно има мн.семейства,които едвам свързват двата края.НО като гледам цялата картинка изглежда по друг начин.Масово си мерят автомобилите,телефоните,дрехите,почивките и т.н.Полицай,който уж сам си купува кубинките,жена му не работи,карат скъпи коли,правят ремонти,пътуват в страната и чужбина и се държат високомерно.Друг няма да споменвам какъв в сферата на услугите,в бранш,който не е високо платен по същия начин.Жената не работи,сменят си често автомобилите и се мотаят по света и у нас,строят къща.Не са рентиери например.Да добавя,че са и пушачи.Всички цъфтят и лъщят.

За България ли говориш? Тук ли са цъфтящи и лъщящи? Темата е дръпнала доста, съжалявам че задавам въпрос към неактуално обсъждане, но не е ясно от написаното, а държа да го изясним.

И Касита имаше подобен пост ,но София не е България. Иначе съм напълно съгласна ,че приоритетите на Българина за "добър живот"  са сбъркани изначално.  Peace

# 487
  • София
И аз не смятам, че е така срещано из потребителите на този форум такива, които са добре платени. Нещо повече. В неверието си стигам до там да мисля, че даже малко са работещите.

Няма лошо, ама хубаво е да се отдава заслуженото на мъжете в този случай. Демек не само лафове колко много вадИМ, а колко много вади мъжът все пак.

Това във връзка със:
Скрит текст:
Laughing Че то всички сме учили по нещо и накрая си бачкаме скромничко. Малко от пишещите тук могат да се похвалят с онова животно, наречено кариера.
Дали? И тук, и в една съседна тема се начетох на хвалби кой е по - най - успешен, дори една каза, че е единствения специалист в Бг в нейната /каквато и да е/ специалност Crazy.
Та бг мамите са елитът на нацията, недей така. Laughing
За добре платени и аз много много не вярвам. Иначе мисля, че са работещи повечето. Давам си сметка и че ''добре платено'' за мен и потребителката стринка Х вероятно е различно.

# 488
  • Пловдив
Както тук се опитваме да дефинираме какво е нормален среден разход на семейство така трябва да дефинираме и добре платен.  Laughing

# 489
Както тук се опитваме да дефинираме какво е нормален среден разход на семейство така трябва да дефинираме и добре платен.  Laughing

Няма дефиниция на добре платен, общовалидна.

# 490
  • Другата България
Колкото пишещи, толкова дефиниции.

# 491
  • Пловдив
Нещо от типа "когато може да издържа семейство със среден разход е добре платен"? Joy Joy Joy Joy Joy

# 492
  • София
Понеже на тоя въпрос ми се налага да отговарям твърде често, за мен добре платена работа е 40 лв/час. Не е нито безумно много, нито демотивиращо малко.

# 493
  • Другата България
Ти определено ме развесели, Асос.

# 494
Ти определено ме развесели, Асос.

А аз си го пожелах.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт