Пътеки към щастието/ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon-Тема 2

• 103 440
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
ехоооо хора къде сте?  newsm78 Чукам тропам няма никой  Confused

# 46
  • Варна

Ааа, не на тая врата, на другата.  Joy

# 47
ееее ми така кажете  Joy  какво правиш магди?аз тъкмо гледам куши почнах го от началото

# 48
  • София

Ааа, не на тая врата, на другата.  Joy

Къде е ДРУГАТА  ВРАТА???? #Crazy newsm78 Laughing

# 49
 Joyпитай те Миха тя ни направи къщичката

# 50
Колкото пъти гледам тези епизоди, толкова пъти се заливам от смях. То не е просто гаф след гаф.... ама.... явно на индийската публика им харесва така - какво да се прави.....
Значи в един момент Арнав стана едновременно Супермен, Батман, Айрънмен и... всички варианти, завършващи на "-мен". Изобщо не просто мъж, не просто МЪЖ, а направо... извънземно. Заредиха го с програми като в “Матрицата„  Joy  Мисля, че ми липсваха Гандалф, Хари Потър и поне един светлинен меч. ОБАЧЕ, всички видяхме, че въпреки 15-те дни престой в някакви складове, той е бръснал редовно космите по тялото си.  Joy А Куши направи странна траектория при падането си и не успя да загуби нито един златист китайски чехъл. Joy Едно от върховите попадения беше, че изведнъж след толкова перипетии, включващи запушване на устата и търкаляне по пръст и скали я видяхме в обятията на Арнав с непокътнато червило, поставено с похват отпреди 15 години.  Joy Наистина е забавно..... Laughing
Lol, lol, lol...заболя ме стомаха от смях!!!

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 newsm20

# 51
  • Варна
ееее ми така кажете  Joy  какво правиш магди?аз тъкмо гледам куши почнах го от началото

За вратата Кушито питайте, тя е по тези номерца  Joy.

Аз се подготвям за празниците и малка почивка. Междувременно, не можах да се стърпя и направих две от най-хубавите песни с някои от най-хубавите моменти от сериала.
Aaoge Jab Tum песента на, която Куши мечтае за Арнав http://vbox7.com/play:eec4c8f7d1
Tumhi Dekho Na песента от опита за първа брачна нощ http://vbox7.com/play:5ce1012b0a

Искам да ви поздравя с тях и да ви пожелая весело посрещане на празниците!  bouquet

# 52
Магди, много благодаря за страхотните клипчета и песни! Прекрасни празници на всички и много, много усмивки!

# 53
  • София

За вратата Кушито питайте, тя е по тези номерца  Joy.

Аз се подготвям за празниците и малка почивка. Междувременно, не можах да се стърпя и направих две от най-хубавите песни с някои от най-хубавите моменти от сериала.
Aaoge Jab Tum песента на, която Куши мечтае за Арнав http://vbox7.com/play:eec4c8f7d1
Tumhi Dekho Na песента от опита за първа брачна нощ http://vbox7.com/play:5ce1012b0a

Искам да ви поздравя с тях и да ви пожелая весело посрещане на празниците!  bouquet
Магди ,
 благодаря ти за клипчетата, страхотни са особено този за брачната им нощ   Heart Eyes

# 54
# 55
  • Пловдив
Поздрави  от мен за всички пътекохолички! santa2 Close-mas: santa2
Пожелавам ви весело настроение през празничните дни!
А който има възможност да  отдели време,по Диема Фемили ще си дават  Пътеките в събота и неделя в обичайния час. newsm44

# 56
  • София
Добро утро момичета!
   нашето момче било и по палаво

и Саная

# 57
  • София

понеже съъм пристрастна нищо хубаво не мога да кажа ,,,,, смешнички са ми

И Саная с нейния любим

Последна редакция: чт, 24 дек 2015, 07:54 от Tancheti

# 58
  • Русе
Добро утро в деня на Бъдни вечер!  Hug

Искам да ви пожелая прекрасно посрещане на празника с любимите ви хора  Peace

А пък за нашите АРШИ и любимият сериал -  Wink все ще ни се намери време да гледаме  Simple Smile

Това не се забравя лесно и как да приемеш другите им двойки, още повече без да следиш развитието на връзките им в тези сериали, само с клипове - няма как да стане.  Peace
Е, убедена съм твърдо, че върхът и на Саная, и на Барун засега е точно в '' Пътеките'', но... да видим и занапред какво ще направят  Simple Smile

# 59
K
Добро утро момичета!
   нашето момче било и по палаво

и Саная
Koi e tozi seriql ?

Общи условия

Активация на акаунт