Пътеки към щастието/ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon-Тема 2

• 103 441
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Мисля, че много задълбахте по темата с поведението на Барун ....  Wink  Човекът си е пийнал порядъчно и му личи. Според мен даже е "на фаза" от летището. Изглежда точно както в серията на празника Холи, когато пиха канабис.  Цялото му поведение, включително и това на Пашмин (барабар с реването) си отговарят на това обяснение.  Жената се е приготвила за светско събитие, ще бъде сред звезди, мъжът й е сред тях и вместо да й се получават нещата като на филм, благоверният е пиян от три дни.... Laughing  Как няма да реве?! Може даже и тя да го е наритала да напуснат церемонията, ако с бира в ръка е решил да приглася на пандита..... Laughing

Ееее това направо ме разби!!! newsm62 Просто няма как да не се включа вече, а и се поосвободих, че голямо ангаже последните дни.

Момичета, разгорещили сте се пак и има за какво. Такова хубаво събитие, няма как да не се отрази. Благодаря на всички за това което сте публикували. Благодарение на вас успях да се информирам без да се налага да следя на няколко места.
Много се радвам за Саная и Мохит. Пожелавам им дълги години семейно щастие и колкото искат наследници.
Саная - прекрасна булка. Много ми се искаше да я видя в традиционно облекло, обаче в бялата рокля е супер.
А дали поведението на Барун е заради сватбата на Саная можем само да гадаем. Само той си знае и дори и казва нещо, може да е обратното, а какво остава да се вярва на източниците. Каквото и да е имало между тях малко или много, съжалява ли някой или не, Саная вече е омъжена и като гледам са си щастливи с Мохит.

Момичета бях обещала съкратени епизоди, но се отлагат малко във времето, тъй като се наложи да си сменям лаптопа, инсталации на ОС, програми. А сега през ваканцията на учениците ще ходим да покараме малко ски, та епизодите след като се върна.

# 736
  • София
Момичета благодаря за снимките, клипчетата и коментарите Hug Hug Hug Hug
Добре дошли  и на новите попълнения Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

poli35 Hug Marvela Hug Пит Hug juli Hug Eny87 Hug kirionka Hug Keskinova Hug Neti Hug Dulse Hug Magdi Hug 512 Hug Aktivity Hug v.vasileva Hug Cveti 67 Hug Pomeranche Hug Lellya D Hug krasminikif Hug vousetmoi  Hug Desy_Stz Hug Лукреция Hug boobi 700 Hug margc Hug freni  Hug rozelin Hug ina0305 Hug Tancheti Hug shushkova Hug Baby.st.ss Hug VLA_DI Hug veselina lazarova Hug yprak Hug Габката11 Hug jodyto Hug marianatv Hug galka05  Hug

Заповядайте, в новата тема. Правенето им, е моят начин да покажа пристрастието и любовтта си  към този прекрасен сериал! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 737
Момичета пак казвам ако някой има сериите и субтитри на английски започвам да превеждам в миг, за да гледаме серия след серия  Praynig Hug

# 738
Момичета пак казвам ако някой има сериите и субтитри на английски започвам да превеждам в миг, за да гледаме серия след серия  Praynig Hug

ела в новата тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=901264.msg32448827#new   smile3503

Общи условия

Активация на акаунт