Пътеки към щастието/ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon-Тема 2

• 103 457
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Скъпи пътехолички, аз също съм много изненадана newsm78, че няма обща снимка на нашите любимци с техните половинки. Аз също прочетох за това че Барун е напуснал сватбата преди да свършат ритуалите, за мен това е неуважение към Саная и Мохит  Sad.Уж са приятели, дори да е вярно това което прочетох че очите му били тъжни, пак него удобрявам  Sad между другото днес попаднах на едно видио от сватбената процесия, чието заглавие гласеше :"Барун се дразни от шума на барабаните ".Какви изводи да си извадим от това негово държание :-/
До този момент да сте виждали Барун да участва в шоу /освен в това, в което наградиха Пътеките/, или да бъде част от публиката? Просто го няма! Саная не се е спряла. Играе, танцува, а това е голяма реклама за нея. Участието на Барун в първия му филм на Боливуд е посредствено. Филмът е слаб. Просто изпусна питомното /Пътеките.../, ще гони дивото! Саная ще върви напред! Дано Мохит не я спре!

Последна редакция: вт, 26 яну 2016, 20:41 от Лукреция

# 706
  • Русе
Здравейте!  Hug

И аз се чудех защо Барун се е оттеглил по-рано от ритуала, ама... щом го дразнят барабаните  Laughing - ще го приема  Peace
А може пък той, също като Арнав да не е по традициите или да не са му удобни дрехите, та...  Wink

И колкото до тъжните очи...  Wink - има го и смеещ се, и танцуващ на клипове.

А за липсата на Барун на снимки с младото семейство - май наистина си е неуважение, защо тогава е на сватбата?  newsm78

Последна редакция: вт, 26 яну 2016, 20:46 от Cveti67

# 707
# 708
И аз това се чудя, защо изобщо е отишъл  newsm78.На мен ми изглежда че има доста общи черти с героя си Арнав  Grinning но все пак на всеки се налага да прави компромиси от време на време. Да филма му е слаб и е изтървал доста като се е отказал от златния кокъл IPKKND Grinning Що се отнася до Саная искрено се надявам да продължи да ни радва  Simple Smile

# 709
По повод оттеглянето на Барун - било от жегата, и когато започнали снимките го търсили,
но той се бил оттеглил заедно с жена си за светската част. А снимките били за около 15 - 20 мин.
Най - вероятно са се преобличали...или ...там каквото ви  хрумне   Thinking

От вечерното парти има малко снимки.Достъпът е бил много ограничен.
Може да е във връзка с нахална журналистка - има видео как Drashti Dhami се кара с нея.

Мисля, че скоро ще излязат повече снимки от тази част на сватбата.Сред присъстващите имаше любители на селфитата...да се надяваме thumbsup

# 710
  • София
http://ok.ru/video/64986337979188-1  вероятност за ново шоу

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 06:21 от Tancheti

# 711

Пашмин да не го задмине по известност? Добре се е получила фотосесията!

# 712
  • София
Проста хронология на случващото се с Барун в деня на сватбата:
1. Сутринта имаше снимка Барун на плажа пиещ бира.Гледа криво , изглежда не добре.

image hosting
screenshot
2.После започнаха селфита на приятелите на Саная , включително и Барун с жълтия елек. На някои от тях е сладък, но на повечето има странен и отнесен вид.Повечето снимки от този период са без него.Той се вижда някъде в далечината, сам.
3.Следва снимка на Мохит яздещ кон с детето, около него хора и в гръб е Барун с бутилка бира в ръка.

image hosting without account
4. Снимка на Барун пред коня с Мохит и приятеля им Ракеш- Барун е с бяла чалма и не изглежда добре.

click image upload

5. Следващият етап се навързва от видеото, което пуснаха по-късно- Барун върви сред дърветата и е страшно мрачен и умислен , стряска се и се засмива.Коментарът е -уплашил се от барабаните.
6.Барун е сред хората на плажа ,които чакат за церемонията и минават Саная , баща и др.
7.Появи се в туитър , че Барун е около олтара и гледа церемонията с Пашмин и бутилка бира в ръка.
8.Следва ново от туитър- преди ритуала Седемте кръга ,Барун е видян да се отдалечава по пътя за хотела , а Пашмин е след него.
9.Нов туит-Пашмин реве , а Далджит и Лата са в стаята при Барун.това вече не знам дали е вярно.
10. Саная и Мохит събират приятелите си за снимка, някой търси и Барун , но него го няма.Пак от туитър.Това е снимката на замислената Саная и приятелите и след ритуала.

free image hosting
11. Информация за Барун вече няма, пуска се снимка след час- Барун и Пашмин на маса в тъмното, Барун изглежда ужасно и гледа с безумен за мен поглед.

upload images free
Е това е цялата хронология, която вчера следих от край до край щото си нямах друга работа.
Аз си направих извода за състоянието и държанието на Барун, който потвърждава моята теория,,че емоциите и пиенето в следствие на емоциите му идват в повечко.А те са породени от сватбата на най-добрата му приятелка Simple Smile)
Вие сами си правете изводи.Има по-рано публикувани снимки тук. Ако някой ми обясни как се качват снимки ще бъда по-нагледна.

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 02:47 от ina0305

# 713
  • Пловдив
По повод  хронологията от сватбата на Саная и поведението на Барун и аз да кажа до какви изводи стигнах. Wink
Имам няколко предположения защо Барун не е в настроение и се държи неуважително:
1.Има си здравословни проблеми (напр.стомашно неразположение Sick,болки в кръста newsm27,нервно разстройство tantrum)
2.Скарал се е с Пашмин,като въобще не е задължително поводът за това да е Саная . fight
3.Появил се е внезапно личен проблем (напр.проблем с някой от семейството му,или професионален-получил е вест,че филм,в който смята да се снима,няма да се осъществи ) newsm77
4.Гони го тежък махмурлук след препиване предишната вечер,което обяснява непоносимостта му към барабаните .  beer smile3557 Joy Joy Joy
Въпреки емотиконите,държа да отбележа,че  написаното е в кръга на шегата!  thumbsup

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 08:33 от pomeranche

# 714
  • Русе
Добро утро!  Hug

По една или друга причина - всички сме единодушни, че все пак Барун е допуснал нещо не съвсем в ред.
Я, разберем защо, я - не.  Peace

Ама... да добавя и аз нещо към Померанче  Hug

Та...  Wink да не би да са се скарали с Пашмин, заради снимките  hahaha като я гледам на доста кадри присъства без половинката си и то по-често е в центъра (  hahaha да не би да я резнат може би ).
Обича да се снима жената, а пък Барун... сигурно мрази   Mr. Green

А иначе и Барун се е забавлявал на сватбата  Wink

... този откъс се смее - видяхме го в клиповете от Гоа - https://twitter.com/qqwe3r/status/692058554065383424

И последна фотосесия  Wink - може би закуска след сватбата  Laughing

Ама...  newsm78 явно не мрази да се снима  newsm78 По-скоро ще да е заради хората - май предпочита по-централни изяви  newsm78

И... да знаете  Wink и аз не съм от сериозните -  hahaha майтап да става  Joy Joy Joy
Като ни дават повод - защо да не до използваме  Peace

# 715
  • София
На мен ми е любима тази семейна снимка , от вечерта когато се весели, предполагам е преди да почнат. Само вижте какво настроение има за танци и забава Twisted Evil

post images
А снимката с кучето и Гуатам е от друго време и друга закуска. По принцип той закусва с бира .
А за откъса от видиото , къдете се смее, е част от мрачната му разходка и когато гръмват барабаните се стряска и се засмива на себе си. Това го има в репортажа от сватбата и е казано. И аз в началото се чудих , а бе това момче добре ли е да се смее сам.

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 09:29 от ina0305

# 716
  • Пловдив

И последна фотосесия  Wink - може би закуска след сватбата  Laughing

ОХ,уникална снимка! rotfImbo
Откъде я намери,Цвети,така ме разсмя!
Барун изглежда просто...нямам думи! Joy Joy Joy
И май пак е махмурлия. bowuu
Обаче е и много сладък,каква муцка е направил само.Благодаря ти Hug,повдигна ми настроението още рано сутринта.

# 717
Човека обича да го снимат професионални фотографи,та да изглежда убавец,а не някакви псевдо папараци,дето чакат да се прозее та да го снимат.
Момичета,много се забавлявах с коментарите ви,но не виждам абсолютно нищо подозрително в държанието му!
На сватбата на най-добрата ми приятелка изобщо не можах да се забавлявам,защото може би също като Барун бях препила предната вечер....бях на едно друго парти.
На една от снимките на плажа, слънцето му свети в очите и хайде,бил с крив !
Много под вола теле се търси....

# 718
  • София
Като си препил, спиш до късно , вземаш мерки на другия ден, а не да продължаваш. Церемонията беше в ранния следобед и време има за всичко. Снимките не са на папараци , а от неговите най-добри бойни другари. И как пък вечерта , преди залез слънце ,точно преди  церемонията Седемте кръга му стана лошо и си тръгва. Още 10 минути и всичко щеше да приключи.
За мен Барун е трупал в себе си няколко дена , и накрая се срути.Не е само пиенето. то е в резултат на нещо.Още повече, че знае , че ще е под абсолютно наблюдение отвсякъде.
А и слънцето май му свети на 90% от снимките , като гледам.

# 719
  • София
Това са все пак актьори, как никой друг от тях нямаше  този вид или пък да си тръгне по средата на най важното / нищо не намеквам /
 но след като си ДОБЪР АКТЬОР можеше поне това да изиграеш до край

Общи условия

Активация на акаунт