Пътеки към щастието/ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon-Тема 2

• 103 453
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • София
   ХАЙДЕ СЕГА ДА ВИ РАЗНООБРАЗЯ С ЕДИН НОВ УБАВЕЦ АКТЬОР

Дата рождения: 5 марта
Место рождения: Мумбаи
Рост: 185 см
Профессия: актер, режиссер и сценарист

Саахил Прем - начинающий Болливудский актер.

# 721
  • София
Ето снимка и на младоженците с чаши, да не вземем да си помислим , че само Барун пие Simple Smile

image post
И снимка на най-добрите приятелки

free adult image hosting
Съжалявам, ама сега като се научих да качвам снимки , ще ви затрупам с тях Joy
И любимото ми тоалетно селфи

free photo upload

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 10:21 от ina0305

# 722
  • Пловдив
Това са все пак актьори, как никой друг от тях нямаше  този вид или пък да си тръгне по средата на най важното / нищо не намеквам /
 но след като си ДОБЪР АКТЬОР можеше поне това да изиграеш до край
И актьорите са хора,не са длъжни,(а и е вредно) да играят роли непрекъснато.На сватбата са присъствали като приятели,а не като актьори.Позволено им е да се държат като себе си,включително да не се държат добре и да не изглеждат перфектно. Peace 

# 723
  • София
Скрит текст:

Не, този определено не е мой тип Wink

Здравейте момичета Hug Hug Hug Hug
Определено тези дни се забавлявах истински с всички коментари в темата, за което ви благодаря! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 724
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

[/spoiler] Не, този определено не е мой тип Wink

Здравейте момичета Hug Hug Hug Hug
Определено тези дни се забавлявах истински с всички коментари в темата, за което ви благодаря! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Малко за цвят да има!  Wink

Скрит текст:
Това са все пак актьори, как никой друг от тях нямаше  този вид или пък да си тръгне по средата на най важното / нищо не намеквам /
 но след като си ДОБЪР АКТЬОР можеше поне това да изиграеш до край
И актьорите са хора,не са длъжни,(а и е вредно) да играят роли непрекъснато.На сватбата са присъствали като приятели,а не като актьори.Позволено им е да се държат като себе си,включително да не се държат добре и да не изглеждат перфектно. Peace 
напротив , това освен сватба е и медийно събитие, има папараци,журналисти и тн особи
не могат да си позволят да изглеждат рунтави и раздърпани или пък като някой чичка пиянде
да и те са хора,спор няма ,но това е официално събитие

# 725
От всички снимки които видях само Барун не изглеждаше щастлив от случващото се.Всички останали са се забавлявали ,а той изглеждаше някак странно и не на себе си.Щеше да е много хубаво ако Саная и Барун си бяха не само екранна двойка.Но уви Sad

# 726
Някои от малки са си принцеси Sunglasses

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 12:02 от marianatv

# 727
И аз съм на мнение,че Барун трябваше да се държи по на ниво,наистина това все пак е официално събитие.Още повече,че те са известни и с милиони фенове които ги наблюдават под лупа Grinning особено рускините голяма дискусия водят за държанието на Барун,че чак и Пашмин е на "топа" Joy Joy

# 728
  • София

Малко за цвят да има!  Wink

Мдааа, така е Wink има нужда! Даже бих, казала е наложително smile3521 newsm10

# 729
  • София
А ето ви и сватбената торта

free picture upload

# 730
# 731
Мисля, че много задълбахте по темата с поведението на Барун ....  Wink  Човекът си е пийнал порядъчно и му личи. Според мен даже е "на фаза" от летището. Изглежда точно както в серията на празника Холи, когато пиха канабис.  Цялото му поведение, включително и това на Пашмин (барабар с реването) си отговарят на това обяснение.  Жената се е приготвила за светско събитие, ще бъде сред звезди, мъжът й е сред тях и вместо да й се получават нещата като на филм, благоверният е пиян от три дни.... Laughing  Как няма да реве?! Може даже и тя да го е наритала да напуснат церемонията, ако с бира в ръка е решил да приглася на пандита..... Laughing

# 732
  • Пловдив
Мисля, че много задълбахте по темата с поведението на Барун ....  Wink  Човекът си е пийнал порядъчно и му личи. Според мен даже е "на фаза" от летището. Изглежда точно както в серията на празника Холи, когато пиха канабис.  Цялото му поведение, включително и това на Пашмин (барабар с реването) си отговарят на това обяснение.  Жената се е приготвила за светско събитие, ще бъде сред звезди, мъжът й е сред тях и вместо да й се получават нещата като на филм, благоверният е пиян от три дни.... Laughing  Как няма да реве?! Може даже и тя да го е наритала да напуснат церемонията, ако с бира в ръка е решил да приглася на пандита..... Laughing
  smile3532 smile3521 newsm10
Самият Барун в интервю  е признавал,че е имало период в живота му,когато здраво си е пийвал,та не е нещо ново за него явно. Joy Joy Joy

# 733
  • София
Не знам за рускините Laughing но индийките ми пълнят душата thumbsup

Мисля, че много задълбахте по темата с поведението на Барун ....  Wink  Човекът си е пийнал порядъчно и му личи. Според мен даже е "на фаза" от летището. Изглежда точно както в серията на празника Холи, когато пиха канабис.  Цялото му поведение, включително и това на Пашмин (барабар с реването) си отговарят на това обяснение.  Жената се е приготвила за светско събитие, ще бъде сред звезди, мъжът й е сред тях и вместо да й се получават нещата като на филм, благоверният е пиян от три дни.... Laughing  Как няма да реве?! Може даже и тя да го е наритала да напуснат церемонията, ако с бира в ръка е решил да приглася на пандита..... Laughing
 hahaha hahaha hahaha Споделям мнението ти  Hug Развесели ме Laughing  Виж за реването, не съм сигурна, че е имало такова Laughing Ако ме бяха поканили, можеше и да споделя впечатления, но уви Laughing

# 734
  • София

Даже и в рамка със сърчица Laughing Hug

Congratulations Mr Mohit Sehgal  & Mrs Sanaya Irani Sehgal Day Dreaming
Let these smiles never fade and these hands always united Heart Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт