Пътеки към щастието/ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon-Тема 2

• 103 473
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • Русе
Добро утро!  Hug

''Бандата'' наистина пусна доста снимки от сватбата и може би ще има още  Simple Smile

Тази е от момента, за който пишат в текста - когато Мохит слага гирлянда на Саная и тя си направила шега, като се дърпала

Да, вярно е, че на първите снимки особено младоженеца изглежда много по цигански, ама... и това разбрахме от руския превод - коктейла е бил с такава тематика, та... дрехите са в този стил.
После видяхме типични кадри за такава сватба, но... и аз съм най-силно впечатлена от финалното парти.

Саная е като принцеса, обградена с толкова много цвят и настроение, не само тя сияе и гостите са не по-малко весели. Такава забава е било...

# 691
  • Пловдив
Момичета,благодаря много за страхотните снимки и инфо за сватбата на Саная! Hug Hug Hug
Много им се  радвах,добре са си прекарали,а Саная наистина  изглежда прелестна,особено в бялата рокля,а също и много щастлива. Heart Eyes
Направи ми впечатление,че нито една от омъжените гостенки,включително половинката на Барун, не носеше нито синдур,нито мангалсутра. Rolling Eyes Тези  атрибути,символи на омъжената жена, явно са само за телевизионните сериали или за обикновените индийки,докато звездите  предпочитат по западен стил? newsm78

# 692
Здравейте Hug

Благодаря за снимките и информацията, която сте качили. bouquet Hug

Много хубава сватба са имали Саная и Мохит, дано са много щастливи. Heart Eyes Grinning

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 693
# 694
  • Пловдив
Здравейте момичета, благодаря на всички които публикуват тук за сватбата на Саная и за филма който все така ме вълнува като всички пътехолички тук.
 Grinning  bouquet  Hug

# 695
  • София
http://www.tellychakkar.com/tv/features/monayawedding-exotic-loc … honeymoon-160126#  ЕКЗОТИЧНО ПЪТЕШЕКТВИЕ ЗА МЛАДОЖЕНЦИТЕ

# 696
 Hug Hug Hug Hug

Добър вечер,прекрасни,ето още малко от емоциите и забавата на светбеното тържество.

Последна редакция: вт, 26 яну 2016, 19:14 от Keskinowa

# 697
Гуги превежда така:

Днес, на 26 януари, Индия празнува Ден на републиката!
Този ден се празнува в грандиозен парад в Индия, народни танци и песни. Всички части са характерните черти и костюмите и интегритета на героите тя на всички видове индийски прави.
Happy сърцето емотикон

# 698
Доста снимки сте качили от сватбата но Барун го има на много малко снимки.Защо така?

# 699
Доста снимки сте качили от сватбата но Барун го има на много малко снимки.Защо така?

Веси,очаквах с нетърпение снимка на двете приятелски семейства,но уви явно няма направена такава,или поне за сега не е публикувана.А от материалите поместени от Цвети разбрахме,че Барун е напуснал церемонията точно преди седемте кръга,като малко след това го е последвала и Пашмин.Снимките са били след обрядите,а Барун е бил вече на мястото на коктейла,където Саная вече се  е преоблякла с бялата рокля ,а мъжете са със смокинги и дамите с модерни тоалети.Ноооооо и от коктейла нямаме още обща снимка newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: вт, 26 яну 2016, 19:54 от Keskinowa

# 700
Боже, голяма веселба е паднала  bigdance2 Много танци, усмивки и този Мохит само целува
момичето ни  Laughing А тя - прекрасна, както винаги.
Ето и моят поздрав към тях:
Shaadi Mubarak ho aur dher sari badhaiyan/означавало "Честита Ви сватба и много щастие"/

Честито и на нас феновете! newsm24

# 701
мхммммммммм да видиш ти защо ли го е направил нали са приятели

# 702
# 703
  • София

От промото на наградите STAR PARIVAAR 2012г.  newsm10
Това е песента

Последна редакция: вт, 26 яну 2016, 20:10 от miha-

# 704
Скъпи пътехолички, аз също съм много изненадана newsm78, че няма обща снимка на нашите любимци с техните половинки. Аз също прочетох за това че Барун е напуснал сватбата преди да свършат ритуалите, за мен това е неуважение към Саная и Мохит  Sad.Уж са приятели, дори да е вярно това което прочетох че очите му били тъжни, пак него удобрявам  Sad между другото днес попаднах на едно видио от сватбената процесия, чието заглавие гласеше :"Барун се дразни от шума на барабаните ".Какви изводи да си извадим от това негово държание :-/

Общи условия

Активация на акаунт