В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 201

• 33 816
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
Неее, не видях Чачо, ама толкова не съм се смяла скоро... Рекламите преди прожекцията бяха 25 мин.  ooooh! И започва филмът, обаче с ужасен шум в звука ooooh! И ние, естествено, взехме да се възмущаваме Joy И тъкмо ни чуха и го оправиха, и филмът спря Shocked Идва един младеж, извинява се и пита да върнат филма отначало или да продължат. Салонът не е на едно мнение, нормално, ама продължиха... Всичко добре, гледаме си, стигаме до кекса и... спряха за антракт hahaha 10 мин... Направо ме убиха Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy

на секс сцената ли беше  hahaha hahaha hahaha hahaha
обаче тя така и не се появи в Инст  Joy Joy Joy  баси срамотните турци  hahaha hahaha hahaha

Ренко, да не мижиха 97% в залата  hahaha hahaha hahaha

# 736
Неее, не видях Чачо, ама толкова не съм се смяла скоро... Рекламите преди прожекцията бяха 25 мин.  ooooh! И започва филмът, обаче с ужасен шум в звука ooooh! И ние, естествено, взехме да се възмущаваме Joy И тъкмо ни чуха и го оправиха, и филмът спря Shocked Идва един младеж, извинява се и пита да върнат филма отначало или да продължат. Салонът не е на едно мнение, нормално, ама продължиха... Всичко добре, гледаме си, стигаме до кекса и... спряха за антракт hahaha 10 мин... Направо ме убиха Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha Ти пък бе................. Thinking направо те съжалихме................ hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 737
този път от джадЪ  newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 и Ани  Heart Eyes Heart Eyes

# 738
  • Яко в Матрицата...
Срамотни не са, ама е факт, че накъсаха сцената Crossing Arms  hahaha hahaha Както казаха и Ча, и Лейля сцената си е на място и много обрана Peace
И аз да благадаря на Варна за преводите bouquet bouquet bouquet На 29ти ще излезе GQ, ще го взема да превеждаме интервюто Party

# 739

малко чичеци тук  Crazy Crazy Crazy

останалите в новата тема, която наблъскахме колкото се може повече с Чачко  Joy Joy Joy Joy

Срамотни не са, ама е факт, че накъсаха сцената Crossing Arms  hahaha hahaha Както казаха и Ча, и Лейля сцената си е на място и много обрана Peace
И аз да благадаря на Варна за преводите bouquet bouquet bouquet На 29ти ще излезе GQ, ще го взема да превеждаме интервюто Party

Hug Hug Hug Hug Hug дааа, ама Лейля се е шашкала, а наЩУ не  Party Party Party Joy Joy

вЕрно, че ще си там като излезе  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 740
Срамотни не са, ама е факт, че накъсаха сцената Crossing Arms  hahaha hahaha Както казаха и Ча, и Лейля сцената си е на място и много обрана Peace
Земи всичко..................... Wink Wink Wink

# 741

малко чичеци тук  Crazy Crazy Crazy

останалите в новата тема, която наблъскахме колкото се може повече с Чачко  Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy нека има    Wink Wink

Hug Hug Hug Hug Hug дааа, ама Лейля се е шашкала, а наЩУ не  Party Party Party Joy Joy

вЕрно, че ще си там като излезе  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

даааа, чак Али я успокоявал  Joy Joy Joy Joy   пък Чачо се мятал чисто гол без свян  Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy

# 742
Мале как съм бързала не е истина ... и накрая кво... Баръш се удавил

На Рени за инфото и Ивето за споделеното, чок мерррси  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug баса го загубих,
... ама пък може да се вредя за прислужничка, гледам събират се кандидатури на мене слънцето беше ми обещала, че ако се науча да казвам хубаво "меррррси" ще ми напише препоръката на турски

# 743
Мале как съм бързала не е истина ... и накрая кво... Баръш се удавил

На Рени за инфото и Ивето за споделеното, чок мерррси  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug баса го загубих,
... ама пък може да се вредя за прислужничка, гледам събират се кандидатури на мене слънцето беше ми обещала, че ако се науча да казвам хубаво "меррррси" ще ми напише препоръката на турски
Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Бегай у другата тема ,че да се разправяме ...яяяяяяяяяяяяяяяяя  зяа дет ми обеша за гюзел финала.................... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт