В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 201

• 33 822
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Бойче, нИдей с лошо бе  Joy Joy Joy Joy гръм да го удари вика  hahaha hahaha hahaha hahaha

не знае, че е секси момчето бе  Naughty Naughty Ич  Joy Joy Joy даже и не подозира ...  Joy Joy Joy ах, как се прави на умряла лисица  hahaha hahaha hahaha hahaha вЕрваме му, както за погледа  hahaha hahaha

# 721
Бойче, нИдей с лошо бе  Joy Joy Joy Joy гръм да го удари вика  hahaha hahaha hahaha hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo  Бойчеее, и аз чакам прогнозата  Mr. Green

Замислих се сега за това еве - малко, ергенско, и щом аркадашчетата не знаят що за звезда е, значи нЕма прислужница  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

не знае, че е секси момчето бе  Naughty Naughty Ич  Joy Joy Joy даже и не подозира ...  Joy Joy Joy ах, как се прави на умряла лисица  hahaha hahaha hahaha hahaha вЕрваме му, както за погледа  hahaha hahaha

Лигльо  Joy Joy Joy Joy

добре, че е студено като щракат тия фотосесии, че ако беше се и поръзхвърлил ..... не знам  Joy Joy Joy Joy  кво щеше да въртоли тогава ... по мускули  Joy Joy Joy Joy
ама виж как идва време и .... това е от старо интервю, сега няма никакви притеснения да се снимам чисто гол  Crazy Crazy Crazy Whistling hahaha hahaha

# 722
Здравейте,момичета.  Hug  Hug  Hug
Досега не съм писала...Само четях, но след всички емоции покрай филма не се сдържах.
А и всички вие изглеждате много гостоприемни за всички фенове (всъщност фенки) на г-н "Секси ли изглеждам".

Да ви попитам само. Някой намирал ли е превод на песента,която Чачко изпълнява във филма? Става въпрос за тази от клипа.
Може и на английски,и на руски.

https://www.youtube.com/watch?v=8LUN-GO27cg

# 723
Здравейте,момичета.  Hug  Hug  Hug
Досега не съм писала...Само четях, но след всички емоции покрай филма не се сдържах.
А и всички вие изглеждате много гостоприемни за всички фенове (всъщност фенки) на г-н "Секси ли изглеждам".

Да ви попитам само. Някой намирал ли е превод на песента,която Чачко изпълнява във филма? Става въпрос за тази от клипа.

намирал е, на чист български  Joy Joy Joy Joy виж на първа страница  Peace Peace

# 724
Здравейте,момичета.  Hug  Hug  Hug

Добре дошла си адашке  Hug Hug Hug Hug

Има го клипа със субове на БГ на 1 страница  Hug Hug Hug

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Превод: Лили    Субтитри: Джадъ

# 725
  • Яко в Матрицата...
Мерхаба  Wink
Включвам се набързо, да си кажа Joy от мястото на събитието... Хареса ми филма, има доста сладки и забавни моменти. Има и много сълзи. Развълнува ме, натъжи ме, смях се от сърце... Чачи, Лейля и всички участващи си играят прекрасно ролите. Имах и съпътстващи преживявания, после ще пиша за тях Peace
 Hug Hug Hug

# 726
Мернаба  Wink
Включвам се набързо, да си кажа Joy от мястото на събитието... Хареса ми филма, има доста сладки и забавни моменти. Има и много сълзи. Развълнува ме, натъжи ме, смях се от сърце... Чачи, Лейля и всички участващи си играят прекрасно ролите. Имах и съпътстващи преживявания, после ще пиша за тях Peace
 Hug Hug Hug

Ренкаааааааааааааааа  Hug Hug Hug Hug Hug love001 love001 love001 love001 love001 love001
Точно така го описват и в Т, че има от всичкооооооооооооооооооо  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Дано си имала хубави съпътстващи преживяванияяяяяяяяяяяяяяяя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да не си мернала Чачко някъде бе?  Thinking Thinking Thinking Joy Joy Joy Joy

# 727
Мернаба  Wink
 Hug Hug Hug

Hug Hug Hug Hug love001 love001 love001 love001

smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539  

Дано си имала хубави съпътстващи преживяванияяяяяяяяяяяяяяяя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да не си мернала Чачко някъде бе?  Thinking Thinking Thinking Joy Joy Joy Joy

и аз това си помислих   Party Party   Joy Joy Joy Joy

# 728
Цитат
Замислих се сега за това еве - малко, ергенско, и щом аркадашчетата не знаят що за звезда е, значи нЕма
Нема ми се цаниш........ Naughty  за тва ще се гласува... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Трайков заспа...... Laughing а на мен съня ми изчезна като чух,че имаме зрител от центъра на събитията............. Party Party Party Party Рени............. Hug Hug Hug Hug Hug сойле....ощи............. Praynig Praynig Praynig Praynig

# 729
Цитат
Замислих се сега за това еве - малко, ергенско, и щом аркадашчетата не знаят що за звезда е, значи нЕма
Нема ми се цаниш........ Naughty  за тва ще се гласува... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Трайков заспа...... Laughing а на мен съня ми изчезна като чух,че имаме зрител от центъра на събитията............. Party Party Party Party Рени............. Hug Hug Hug Hug Hug сойле....ощи............. Praynig Praynig Praynig Praynig

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha цаних се вече Joy Joy Joy

# 730
  • Яко в Матрицата...
Този телефон....

Последна редакция: нд, 27 дек 2015, 23:02 от Reni - BG

# 731
Цитат

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy вИднага се цани за прислужница бе  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy
ще има гласуванееееееееее - всеки трябва да докаже, че чисти добре, че готви и т.н.  Naughty Naughty Joy Joy Joy Joy Joy Това момче иска някой да се грижи за негооооооооооо  Naughty Naughty Naughty Naughty Joy Joy Joy и да го гледа добре  Crazy Crazy Crazy

# 732
  • Яко в Матрицата...
Неее, не видях Чачо, ама толкова не съм се смяла скоро... Рекламите преди прожекцията бяха 25 мин.  ooooh! И започва филмът, обаче с ужасен шум в звука ooooh! И ние, естествено, взехме да се възмущаваме Joy И тъкмо ни чуха и го оправиха, и филмът спря Shocked Идва един младеж, извинява се и пита да върнат филма отначало или да продължат. Салонът не е на едно мнение, нормално, ама продължиха... Всичко добре, гледаме си, стигаме до кекса и... спряха за антракт hahaha 10 мин... Направо ме убиха Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy

# 733
Неее, не видях Чачо, ама толкова не съм се смяла скоро... Рекламите преди прожекцията бяха 25 мин.  ooooh! И започва филмът, обаче с ужасен шум в звука ooooh! И ние, естествено, взехме да се възмущаваме Joy И тъкмо ни чуха и го оправиха, и филмът спря Shocked Идва един младеж, извинява се и пита да върнат филма отначало или да продължат. Салонът не е на едно мнение, нормално, ама продължиха... Всичко добре, гледаме си, стигаме до кекса и... спряха за антракт hahaha 10 мин... Направо ме убиха Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha баси хората  Joy Joy антракт на филм от 116 минути  hahaha hahaha hahaha
Той и Чачо се чуди в интервюто на турския манталитет .. относно секс сцената  hahaha hahaha

# 734
hahaha hahaha hahaha hahaha Ти пък бе................. Thinking направо те съжалихме................ hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт