В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 201

• 33 824
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
уф, че гадно,  Sad,  Иве, нали не си го измисли това за финала? ако знаех, шях да сЪ 'фърля да го спася....  Cry

много ясно, че не е измислено  Joy Joy Joy истината е. Като казаха някои неочакван финал, са имали предвид, че филма все пак е любовен и по американските стандарти трябваше да е с хепиенд  Peace да, ама не  Peace

# 706

Ренка изгледа шедьовъра  Peace   Разреши ми и да го разнасям  Joy Joy Joy дано Клунито не ме надуши  Joy Joy Joy  Много готини моменти имало  Party Party

Ренко, саол  love001 love001 love001 love001

Скрит текст:
Скрит текст:

Баръш се удавя  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45  Ченгетата и линейките били за трупа му, намират го в морето и дърпат ципа  Mr. Green нЕма 2 част  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

А харесал ли и е филма?  Crazy Crazy Crazy Crazy
за финала - очакваше се  Laughing

Ренка, обичам те  love001love001 love001 love001

ти пък, къв е тоя реторичен въпрос  Crossing Arms Crossing Arms  

финалът поне не е онзи зловещия, който описали  ooooh! ooooh!  този се приема в името на успеха!   Party Party Party Party  Laughing Laughing

бях си приготвила човече и забравих, яяяяя, чакай сега да го разходя за Ренка  Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy Joy

уф, че гадно,  Sad,  Иве, нали не си го измисли това за финала? ако знаех, щях да сЪ 'фърля да го спася....  Cry

гледай сега  Joy Joy Joy Joy Joy не съм го измислила  Peace Peace

# 707
ясно, просто ми се искаше да си се пошегувала, както и да е, огромно благодраря на Рени и на теб! Hug Hug Hug

спирам да си мисля за финала,... я колко си е добре Чачун, как се е изпружил... Joy Joy Joy

# 708
Вай бе  newsm78 newsm78 за финала ли рИвете яяяяяяяяяяяя  Hug Hug Hug нИдейтееееееееее  Hug Hug Hug

Интервютата с Чачко и Лейля, благодарение на Варничка  Hug Hug Hug Hug Още веднъж благодаря за превода!  Hug Hug Hug

После ще кажа какво мисля аз за интервютата .. з атова, което казват в тях  Heart Eyes

# 709
Благодарности и от мен за репортерката от мястото на събитието  Рени Hug и вестоноската Ива Hug  за споделения финал  newsm51 newsm51 newsm51

Както ни беше подсказано, осъзнал  ,че става от опасен за любимата , за да не я нарани ,приключва със себе си -  характерно за страдащите от биполярно разстройство. А нима по този начин не я наранява ..как тя ще продължи да живее с тежестта на чувството за вина...ама нейсе

Още веднъж благодаря , момичета!  Hug Hug Hug

# 710
 Sick За всичко............./финал..фалан.......не можеше ли Фю да се издави... Crossing Arms/       bouquet   за преводите и за поддържането на цялата лудница............ Hug Hug Hug Hug ама и на нас заетите консуматори не ни елесно яяяяяяяяяяяяяяяяяя.... Embarassed   Ще преглеждам и препрочитам всичко.... Party сега съм труп................... Outta Joint   Благодаря на всички за всичко................ Hug Hug Hug Hug Hug  Рени............... Hug Hug Hug  завид,завид............... Mr. Green

# 711
Вай бе  newsm78 newsm78 за финала ли рИвете яяяяяяяяяяяя  Hug Hug Hug нИдейтееееееееее  Hug Hug Hug

Интервютата с Чачко и Лейля, благодарение на Варничка  Hug Hug Hug Hug Още веднъж благодаря за превода!  Hug Hug Hug

После ще кажа какво мисля аз за интервютата .. з атова, което казват в тях  Heart Eyes

Party Party Party Party Party

https://twitter.com/bakiciizartiik/status/681185051321724930

я кажи кво си говорка тук Лейля  Rolling Eyes Rolling Eyes

ей това трябва да е преди да потъне  Peace

https://twitter.com/blue_cloudd/status/681186961965584384

# 712

Party Party Party Party Party

https://twitter.com/bakiciizartiik/status/681185051321724930

я кажи кво си говорка тук Лейля  Rolling Eyes Rolling Eyes

ей това трябва да е преди да потъне  Peace

https://twitter.com/blue_cloudd/status/681186961965584384

Лейля казва, че много се вълнува за премиерата на Delibal на 29-ти в Щутгарт и на 30-ти в Берлин.  Peace На турски и на немски. Нали е половин германка и и личи.  Joy Joy Обаче нейните родители май ги нямаше на премиерата.  newsm78 мама германка и тати турчин  Thinking Thinking не ги показаха ...

ох, миличкото Баръшче ... да, искал да замине някъде, където неговата любов няма да я нарани ..  затова е безкрайно щастие, а не щастлив край ..

# 713
Sick За всичко............./финал..фалан.......не можеше ли Фю да се издави... Crossing Arms/       bouquet  

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

тогава щяха да хвалят нея, не него  Naughty Naughty

я кажете сега - тия за ръце ли се държат  Thinking Party Party  Joy Joy Joy

после гуши-гуши   Crazy Crazy

после лайкове и сърца дори  Whistling Whistling Joy Joy Joy

# 714
Sick За всичко............./финал..фалан.......не можеше ли Фю да се издави... Crossing Arms/       bouquet   за преводите и за поддържането на цялата лудница............ Hug Hug Hug Hug ама и на нас заетите консуматори не ни елесно яяяяяяяяяяяяяяяяяя.... Embarassed   Ще преглеждам и препрочитам всичко.... Party сега съм труп................... Outta Joint   Благодаря на всички за всичко................ Hug Hug Hug Hug Hug  Рени............... Hug Hug Hug  завид,завид............... Mr. Green

Hug Hug Hug Hug Бойче, ама е чок зор яяяяяяяяяяя .. аз още не мога да изчета всичко и да разгледам всичко  ooooh! ooooh! подлуди ни този човек бе  ooooh! ooooh!

Милоооо  Joy Joy Joy Joy Joy Joy не се държат за ръце, просто се поздравяват за успеха .. и плачат  Joy Joy Joy като добри другарчета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пък и мама Улусой наблюдава зорко .. нЕма това-онова  hahaha hahaha hahaha

# 715

Милоооо  Joy Joy Joy Joy Joy Joy не се държат за ръце, просто се поздравяват за успеха .. и плачат  Joy Joy Joy като добри другарчета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

мама Улусой да си гледа тати Улусой  Crossing Arms Crossing Arms
абе тя не го ли държи и го пуска когато той се завърта  Rolling Eyes Rolling Eyes

ама виж кви сърца мацва в Инста  Party Party Party

и Али плаче, яяяя  ooooh! ooooh! ooooh!

ох, миличкото Баръшче ... да, искал да замине някъде, където неговата любов няма да я нарани ..  затова е безкрайно щастие, а не щастлив край ..

newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

това във видеосбогуването ли го казва  ooooh!

# 716

Милоооо  Joy Joy Joy Joy Joy Joy не се държат за ръце, просто се поздравяват за успеха .. и плачат  Joy Joy Joy като добри другарчета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

мама Улусой да си гледа тати Улусой  Crossing Arms Crossing Arms
абе тя не го ли държи и го пуска когато той се завърта  Rolling Eyes Rolling Eyes

ама виж кви сърца мацва в Инста  Party Party Party

и Али плаче, яяяя  ooooh! ooooh! ooooh!

newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

това във видеосбогуването ли го казва  ooooh!

да, във видеосбогуването, ретуитнах го още онзи ден, ама сега не мога да го намеря в навалицата  ooooh! ooooh! Ренка сигурно го е чула много хубаво и ще го преведе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Абе гушкат се, потупват .. добра работа са свършили, развълнуваха се и затова  Crazy Crazy Crazy Много са сладки, ама чок ..

мама Улусой е опасна, не я подценявай  hahaha hahaha

# 717

оффф, Ич дори  Joy Joy Joy Joy Joy  видя ли що рода заведе  Sick Joy Joy Joy  после обиколи и спирките да се щрака  Laughing Laughing

аз имам видеото ако искаш да го превеждаш дума по дума  Rolling Eyes Rolling Eyes  ама по-добре недей  Crossing Arms  Утре ще го има във фен-страницата и ......  Joy Joy Joy Joy

# 718

оффф, Ич дори  Joy Joy Joy Joy Joy  видя ли що рода заведе  Sick Joy Joy Joy  после обиколи и спирките да се щрака  Laughing Laughing

аз имам видеото ако искаш да го превеждаш дума по дума  Rolling Eyes Rolling Eyes  ама по-добре недей  Crossing Arms  Утре ще го има във фен-страницата и ......  Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha коя фен страница бе?  hahaha hahaha Тази от която се осведомяват някои хора .. то ние с Ренка и сега Варничка ще да сме фенстраницата  hahaha hahaha hahaha

откъдето е жената, от там е родата  Joy Joy Joy Братовчеда-адвокат и той много активен в Т  Peace мама и тати и родата досега за никоя Чачова изява не са били толкова активни и развълнувани  Party Party Party наиистина това е първия голям успех за Чачи. Признат от много хора, носещ големи приходи филм, който дори е по-гледан от Star Wars.  Peace
Интервюта, фотосесии .. скоро реклама, ново дизи .. дано всичко е наред и той, както акзва в интервюто не се галвозамая  Peace и не се стигне пак до трудните периоди ...
Ох, пак ще чета интервюто ..  Joy Joy Joy

# 719

hahaha hahaha hahaha коя фен страница бе?  hahaha hahaha Тази от която се осведомяват някои хора .. то ние с Ренка и сега Варничка ще да сме фенстраницата  hahaha hahaha hahaha

откъдето е жената, от там е родата  Joy Joy Joy Братовчеда-адвокат и той много активен в Т  Peace мама и тати и родата досега за никоя Чачова изява не са били толкова активни и развълнувани  Party Party Party наиистина това е първия голям успех за Чачи. Признат от много хора, носещ големи приходи филм, който дори е по-гледан от Star Wars.  Peace
Интервюта, фотосесии .. скоро реклама, ново дизи .. дано всичко е наред и той, както акзва в интервюто не се галвозамая  Peace и не се стигне пак до трудните периоди ...
Ох, пак ще чета интервюто ..  Joy Joy Joy
Дано............. Peace и дано двустайното еве и ЛА гръм да го удари........ Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig    Ади лека ви нощ................. Hug Hug Hug Hug ,че на Трайков му се спинка............... Wink

Общи условия

Активация на акаунт