MAC & Sephora - 34 тема

• 96 874
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Мерси за темата  Peace
И аз чакам прасковата  Mr. Green Embarassed Heart Eyes

# 16
  • Canada
При последното виждане с любимата ми консултантка на Шанел тя сподели, че преди пролетната колекция ще има друга.
За съжаление не успя да ми каже нито дата, нито подробности, та ще трябва да наминавам по често  Mr. Green

Не съм разглеждала пролетните колекции, но с удоволствие бих отмъкнала някой руж подобен на цветето на Шанел, един от предпочитаните ми е и сериозно съм го издълбала   Crazy 

# 17
  • Варна
Не е пуснат в продажба още доколкото зная, имам го благодарение на позната в Италия  Peace

# 18
  • в 1001-та нощ
Денси  bouquet благодаря за новата тема Simple Smile В нея ще посрещнем новата година Simple Smile Да ни е честита и желани радости да ни носи Simple Smile

Нищо не съм си набелязала от пролетните колекции и не ги познавам Simple Smile Прасковите ще разгледам, ако ми допаднат - ще ги взема Wink

# 19
  • Велико Търново
Благодаря за новата тема bouquet
Все още нищо не ме е грабнало от новите колекции.....въздишам по Коледната палитра на Кларинс, но излязоха други нужди, и ще трябва да се размина с нея Confused

# 20
  • София
Благодаря за  новата тема!  bouquet
По принцип съм фен на коледните колекции и тях чакам с нетърпение, а пролетните не толкова, но като дойдат ще ги погледна, може да се изкуша от нещо.  Simple Smile По Интернет няма да поръчвам нищо преди да го видя на живо.  Peace

# 21
И аз чакам с нетърпение хайлайтерът на Шанел,

Това не е ли руж?  Blush Тъкмо му хвърлих око, а с хайлайтъри и бронзъри окончателно се разделих.  Crossing Arms

# 22
  • гр. София
Розовата част би могла да се ползва като топ върху руж или като руж за много светли кожи, но това си е хайлайтер.

# 23

Вие май за това говорите, а аз гледам товаooooh!

# 24
  • гр. София

Вие май за това говорите, а аз гледам товаooooh!

Точно така.  Crazy Crazy Crazy

# 25
  • Германия
Някой знае ли номер на МАК в мола на Стамболийски?

# 26
  • София

Предполагам, ако звъннеш в магазина в The mall (номерът го има на първа страница), ще ти дадат този на Стамболийски.  Peace

# 27
Единствено фдт Беж на Шанел ме влече засега  Peace

# 28
  • София
0878 66 88 52

# 29
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Aз със сигурност ще си взема зеленият лак #302 Garden и евентуално палитрата със зелената сянка от  Dior Glowing Gardens.

Общи условия

Активация на акаунт