MAC & Sephora - 34 тема

• 96 864
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
какво мислите за матовото червило на sephora? Досега ползвах това на bourjois и бях доволна, но се замислям да пробвам нещо ново... newsm78

# 46
Разбира се, една регистрация винаги е полезна. Е, за Улта - няма да ти излезе късметът - приемат плащане само с карти, издадени в САЩ.
Големите двойни магнитни палитри на МАК, без разделите в тях, са по 24 лв. в магазините тук.

Да, знам за Улта, подсигурила съм се  Peace
Не знаех, че и тук ги има палитрите. Аз съм от Пловдив и не съм наясно как стоят нещата с българските им магазини. Тъкмо имам път към София другия месец, ще ги погледна. Благодаря за информацията!  bouquet

# 47
  • София
Разгледах набързо намаленията в Сефора вчера, понеже целта ми в мола беше по-скоро мечтаната сушилня, та...., както се казва надникнах в междучасието само. Grinning Laughing
Та на въпроса.
Приятно съм изненадана да видя продукти на Шанел на приятни за окото цени, като 4ка палитра, не ме питайте коя колекция, защото не отдавам нужното внимание на тези неща Grinning, сенките в бурканче -тях ги загледах бяха chanel illusion d'ombre apparence. Има намалени моливи за устни и за вежди. Шанел червила бяха останали някакви цветове.

На ИСЛ Туш екла е изложен също на стелажа, имаше БР10, 20, 30. Бързах и не си взех моят цвят, за което съм сигурна ще съжалявам, ама ...с мъже на пазар е така ooooh!. Разбира се, имаше и други продукти на марката, ама сега не възстановявам по памет точно какво видях. Май бялата пудра видях. Thinking
Шисейдо, Клиник, Диор -има какво да се избере.

Та има какво да се вземе със сигурност от Сефорските намаления. Щанда е разположен срещу самата каса, този път, където преди бяха ОПИ лаковете. Ох, говоря за Дъ Мол, забравям да уточня. ooooh!

# 48
  • София
Да, има приятно намалени хубави неща,аз пазарувах на 29.12.2015 г. Намалени неща има на няколко щендера, единият е посочения от kopche, другият е като влизаш вляво срещу мъжките парфюми /аз лично си взех намален аромат/ и имаше намалени сефорски неща на влизане в магазина.Имаше и намалени доста Герленски гримове. Peace

# 49
  • София
Препоръчвам да се гледат сроковете на годност. Аз миналата година си взех стар гланц на YSL, защото не погледнах етикета.

# 50
  • София
Препоръчвам да се гледат сроковете на годност. Аз миналата година си взех стар гланц на YSL, защото не погледнах етикета.

И етикетите също да се гледат задължително, защото за пореден път пишеше едно на етикета,а на касата ми поискаха повече.На лятното намаление не се усетих, защото взех няколко неща и не гледах подробно сметката и чак когато се прибрах вкъщи установих,че цените се различават от обявените на етикетчетата. Peace

# 51
  • София
О, да това с етикетите задължитено!
Още повече, че рафта с етикети е труден за разчитане. Peace

# 52
А дали има някакви изостанали метеорити  Whistling   Laughing

# 53
  • София
А дали има някакви изостанали метеорити  Whistling   Laughing

Не, няма.

# 54
  • София
Дами, за да не пускам нова тема, споделете тук:

Кои са Вашите любими продукти за 2015 година?

# 55
Много се влюбих в коледните метеорите, първите, които така с кеф си ползвам, а не просто стоят  Heart Eyes Имам супер много любимци през годината, няма как да изброя всички, но може би най-любима ми е една от последните покупки през годината, която се оказа може би най-добрата, а именно СС-то на Биотерм от серията Скин Бест. В момента ми е незаменим, мога да го определя като най-голямото откритие.
Също така, мицеларната вода за очи на Фитомер - първата, която успява да свали спирала при мен. Великолепен продукт!
Мицеларната вода на Симпъл е най-хвалената в Америка, пробвах едва миналия месец и също съм влюбвна в нея, по-добра е от Биодермата!
Околоочният крем с масло от Ему отчитам като голям любимец и  откритие.
Има още много, но да кажем, че тези са се откроили най-много (забравям нещо 100%). Грим продуктите, особено откъм палитри се пренаситих и някак нямам изявен любимец. Другите от декоративната ми не са нови любимци, затова и не ги включвам

# 56
  • гр. София

Кои са Вашите любими продукти за 2015 година?[/color]

Със сигурност ще пропусна нещо  ooooh! :

Скрит текст:
Продукти, свързани с грим

1. Праймър - Marc Jacobs Beauty Under(cover) Perfecting Coconut Face Primer, BECCA Backlight Priming Filter
2. ФДТ - MUFE Ultra HD, TF Born This way, MAC STUDIO SCULPT SPF 15
3. Пудра - MAC MINERALIZE SKINFINISH NATURAL
4. Скулптуриращ сет - Kat von D Shade and light palette
5. Бронзър - Hourglass Luminous Bronze Light Ambient Lighting Bronzer
6. Хайлайтер - ABH Starlight, So Hollywood, Becca Champagne pop, Becca Pearl liquid, Chanel Camelia de plumes
7. Сетинг спрей - MAC Fix + и UD Chill setting spray
8. Коректор - Becca Under Eye Brightening Corrector, UD NAKED SKIN Weightless Complete Coverage Concealer
9. Пудра за фиксиране на коректор - Laura Mercier secret brightening powder
10. Руж - дуо на Нарс, дуо на Natasha Denona, UD Rapture, Bobbie Brown Nectar
11. Основа за сенки - MAC PREP + PRIME 24-HOUR EXTEND EYE BASE, Pain Pot
11. Единични сенки - MUG ( особено foiled серията ), ABH, Colour pop, MAC Dazzle shadows, Kat Von D Metal Crush Eyeshadow - Raw Power, бурканчетата на Армани
12. Палитри - Про палитрите на Лорак, UD Gwen Stefani , Self made на ABH, UD Vice 4, Morphee 35O и 35Т, Шоколадовите палитри на TF, лятната палитра на Том Форд, палитрите на Natasha Denona
13. Спирала - Diorshow Overcurl , MAC EXTENDED PLAY GIGABLACK LASH
14. Моливи и очни линии - Colourpop, UD Midnight cowboy
16. Продукти за вежди - ABH Brow wiz, Clear brow gel, Armani brow maestro
17. Моливи за устни - CP и MAC
18. Червила
18.1 Течни - Jeffree Star, DoC, CP
18.2 в гилза - MAC, Nars, Charlotte Tilbury, Tom Ford, Kat von D
18.3 Базата за устни на MAC
19. Четки и инструменти - четките на MAC, Morphee, четката на Marc Jacobs за ФДТ, beauty blender, гъбичката та RT, миглоизвивачката на Kevyn Aucoin, ножичка и пинсета на Tweezerman

Козметика за лице
1. Измиваща пяна на GlamGlow, измиващ гел на Philosophy
2. Мицеларна вода на Nuxe и бебешката на Bioderma, двуфазният лосион на Сефора
3. Минералният спрей на MAC
4. Олиото за лице на Ole Henriksen, Josie Maran 100 percent Pure Argan Oil Light
5. Колагеновият серум на Ole Henriksen
6. Минералният околоочен крем на MAC
7. Hydra cream на Chanel ( влюбих се от него от мостри и ще се купува )
8. Маски - синята и черната на Glamglow, Bubble mask на Сефора, Oatifix на Lush
9. Ексфолиант за устни на Lush
10. Балсам на Nuxe в бурканче

Продукти за коса

1.Repair серията и олиото за коса на Morrocon oil,
2.термозащитният спрей на Alterna,
3.мус за обем на Label M

Продукти за ръце и тяло

1. Душ гелове - The Somerset Toiletry Co., Body shop - аромат Мохито и праскова
2. Ексфолианти за тяло - The Somerset Toiletry Co.
3. Лосиони за тяло - The Somerset Toiletry Co., , Body shop - аромат Мохито и праскова
4. Антиперспирант - Dove стик с аромат на краставица
5. Лосион за ръце - The Somerset Toiletry Co.
6. Крем за ръце - Nuxe

# 57
  • в 1001-та нощ
Аз ще съм по-кратка Simple Smile

1. Moondust сенките на Urban Decay
2. Базата за сенки на Too Faced
3. Базата за устни на Too Faced
4. 2 червила на Том Форд

# 58
  • гр. София
Да, аз бях много обстойна.  Mr. Green
Ел, кои са твоите любимци?  Hug

# 59
  • София
Да, аз бях много обстойна.  Mr. Green

Не, ти, просто ни изброи наличният си арсенал. Laughing Joy

Моите любимци през 2015 са:
Шоколадовата палитра на Ту Фейсд ,
както и Макаронената им палитра
Бронзърът Теракота на Герлен ,
както и едноименният парфюм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Това бяха много искани, търсени, желани, мислени любимци, на които искрено се радвам! Hug

Което ме кара бързо да отворя скоба и да се подсетя сама за всичко бленувано и дълбоко разочаровало ме като покупки през 2015. Mr. Green Laughing hahaha

Общи условия

Активация на акаунт