MAC & Sephora - 34 тема

• 96 876
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
 Аз искам да попитам ..
Имам карта от Сефора VIB ROUGE, получена след покупка над 1000$, но от Америка.. та се чудех тази карта валидна ли е тук и носи ли някакви отстъпки?

# 31
  • гр. София
Не, тя си е само за Щатите.

# 32

От пролетните неща искам за сега само този лак. Новите палитри на ТФ също, но с тях като гледам ще се сдобивам чак на есен като дойдат при нас  Flutter

# 33
И аз се включвам с един въпрос - знаете ли дали намаленията в Sephora, Pretty shop и т.н. са все още в сила? Аз пропуснах черните петъци и чак сега се сетих, че ми трябват разни неща  Laughing Laughing newsm78

# 34
  • в 1001-та нощ
Не се сещам за намаления в момента Simple Smile

# 35
  • Пловдив
От днес нямаше ли да има някакви частични намаления в Сефора?

# 36
  • София
Във всички лайфстайл списания пише за намаления в Сефора от 28.12.2015 г.  Peace, аз лично не съм ходила и не мога да потвърдя.

# 37
  • в 1001-та нощ
Аз съм ходила последните 2 години. Не е като 20% на всичко или избрани марки продукти ... На конзола са отделни конкретни - палитри, ружове, според мен поизостанали или с изтичащ срок и са намалени. Най-често съм виждала ИСЛ и ЕЛ, Сефора .... Също има бяла козметика добре намалена - примерно 50%

Не е като - искам това и онова - конкретни продукти, които ще си взема с намаление, ами отиваш и гледаш от намаленото - дали нещо ти влиза в работа  Simple Smile

# 38
Здравейте, дами! Не знам дали тук е мястото, но бих искала да ви помоля за малко помощ. Искам да си поръчам някои неща от сайта на MAC и се налага да поръчам чрез превозвач. Бихте ли ми препоръчали такъв и да ми дадете информация горе-долу колко излиза доставката до България. Благодаря предварително!  bouquet

# 39
  • София
Здравейте, дами! Не знам дали тук е мястото, но бих искала да ви помоля за малко помощ. Искам да си поръчам някои неща от сайта на MAC и се налага да поръчам чрез превозвач. Бихте ли ми препоръчали такъв и да ми дадете информация горе-долу колко излиза доставката до България. Благодаря предварително!  bouquet

Превозвач от коя държава?

# 40
Във всички лайфстайл списания пише за намаления в Сефора от 28.12.2015 г.  Peace, аз лично не съм ходила и не мога да потвърдя.

Вчера ходих в магазина в Парадайс. Намаления не видях. Може и да е имало нещо по стелажите, но никъде нямаше големи надписи, които да "хванат" окото.

# 41

Превозвач от коя държава?

От САЩ. Прочетох на няколко места за Shipito, но да си призная честно не ми е съвсем ясна цялата процедура, никога не съм поръчвала по този начин.  Rolling Eyes Blush

# 42
  • София
И аз Шипито използвам  Peace Там проблемната част е докато си верифицираш акаунта, иначе после е много лесно.

Ако не е тайна какво искаш да поръчаш? Мисълта ми е сигурна ли си, че е изгодно при сегашния курс на долара + доставка с превозвач до България? От английския сайт на МАК примерно в момента доставката до ук адрес е безплатна, а от УК до България можеш да получиш за 2 лв.

# 43
Нещото, заради което най-вече искам да поръчам оттам са големите двойни магнитни палитри, които не знам защо не виждам в английския сайт. А иначе обмислям и поръчки от Colourpop и Ulta, така че със сигурност ще трябва да позлвам Шипито.  Peace

# 44
  • София
Разбира се, една регистрация винаги е полезна. Е, за Улта - няма да ти излезе късметът - приемат плащане само с карти, издадени в САЩ.
Големите двойни магнитни палитри на МАК, без разделите в тях, са по 24 лв. в магазините тук.

Общи условия

Активация на акаунт