MAC & Sephora - 34 тема

• 96 947
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Cremesheen е финиша на Дженър. Цветът и на мен ми харесва, много универсален и лесно носим, но cremesheen шиниши се отказах да си купувам.   no

# 556
Онзи ден пообиколих козметичните магазини и нищо не си харесах от новоизлезлите продукти. Вярно е, че съм супер презадоволена и не се интересувам вече от покупки на козметика много-много, ама някак ми стана тъпо, че нищо не си харесах.
Червилото на Ариана Гранде наистина е почти същото с Instigator, което вече имам. Глосове на Мас аз не харесвам и не купувам.
Не харесах въобще лип шейкърите на Ланком, нито пък нещо от пролетната им колекция, която пробвах отново. Същото е положението и с колекцията на Лоран. Там пробвах зеления и розовия лак, но не ми грабнаха вниманието.
Не съм видяла само още бонбонената палитра на ТФ, но не вярвам да ме накара да я купя, защото и така или иначе не ползвам много Шоколадите.
Исках да си купя четката за фон дьо тен на Мас с късата дръжка, показана преди няколко страници, но в мол София ми казаха, че още нямат зареждане на тези четки.

Вие виждали ли сте ги в Дъ Мол заредени?
Не съм видяла и колекцията на Позен, но не вярвам нещо да ме впечатли.

# 557
В събота я имаше четката в дъ мол.

# 558
Сега се обадих да има я, но мостра не е пусната в продажба и няма цена, както е и в Мол София. Чака се нов фон дьо тен и тогава явно.
Някой взе ли от четките на Зак, кабукито ме интересува специално? Много е скъпо и предпочитам да чуя отзиви тук, ако някой го е взел.

# 559
  • гр. София
Денси, знаеш ли цената на кабукито тук?  newsm78

# 560
100 и нещо лв. е

# 561
  • Belgium
Дени, защо не одобри лип шейкърите?

Аз много им се радвам, а гъбката апликатор е като копринена милувка за устните  Heart Eyes

# 562
А Лу, те са си хубави, но аз имам страшно много продукти за уста. Не ми харесаха цветовете много и някак не ме грабнаха самите продукти. Цената също ми се струва доста висока.
Аз за съжаление, но напълно очаквано онзи ден направих разбор и чистка на огромната ми колекция от червила и се оказа, че имам две развалени. Тъпо.Едното е Клиник от Грация в зелена опаковка, което беше обвито в бяла плесен. За първи път виждам такова нещо и честно казано доста се изплаших. Червилата се слагат на устните и чрез езика и лигавицата на устата директно отиват в организма. Тази плесен я видях, ами ако при други не се вижда. Червилото не мирише, нито му имаше нещо отгоре на цвета, но надолу просто цялото беше във воал от бяла плесен. Другото беше много старо така или иначе на Корес. Имам и други доста стари Шанели, които не смея да нося, а са мого хубави цветове.

# 563
  • Belgium
Дам, разбирам те много добре относно продуктите за устни. Аз за това и драстично съм намалила купуването на декоративна козметика. Взимам само, ако нещо адски ме грабне и то в един нюанс.
Отдавна разчистих и сега даже успявам да свърша някой и друг продукт  Grinning

При колекционирането на огромни количества козметика, развалянето и винаги е риск за съжаление  Confused

# 564
Едното е Клиник от Грация в зелена опаковка, което беше обвито в бяла плесен. За първи път виждам такова нещо и честно казано доста се изплаших. Червилата се слагат на устните и чрез езика и лигавицата на устата директно отиват в организма. Тази плесен я видях, ами ако при други не се вижда. Червилото не мирише, нито му имаше нещо отгоре на цвета, но надолу просто цялото беше във воал от бяла плесен.

О, аз моето го хвърлих преди повече от година, защото миришеше лошо. Но те все пак излязоха преди повече от две години. Наскоро хвърлих и гланцове на Живанши и Сисли, които също не ми миришеха приятно, а и не ги нося.
Горе-долу в началото на всяко лято правя чистки и оставям десетина червила и 4-5 гланца. Лошото е, че пак се трупат.

# 565
За контуриране от МАС може да пробвате и Matte Bronze - бронзираща пудра, както и един от по-новите нюанси руж - Swiss Chocolate.

Кабукито на Позен е 104 лв. и е хубаво, с интересен дизайн, но не бих казала, че е нещо кой знае какво.

Четката за фдт. с късата дръжка ще бъде пусната с новия cushion фон дьо тен и сигурно затова се бави.

# 566
  • гр. София
Между другото забравих да пиша, че в неделя в Сефора в Парадайса видях, че са заредили новите Melted тубички на TF, палитрата с ружчета и са презаредили и контуриращия сет.  Peace

# 567
Между другото забравих да пиша, че в неделя в Сефора в Парадайса видях, че са заредили новите Melted тубички на TF, палитрата с ружчета и са презаредили и контуриращия сет.  Peace
А на каква цена е палитрата? (:

# 568
  • гр. София
Палитрата с ружчетата е на цена 68 лева. За другите неща нямам представа.

# 569
Здравейте, някой купи ли си този руж, какъв цвят е точно? Забравих да го видя на живо, харесах пролетния на Диор, но този ме впечатли на външен вид и се чудя. Май ще ходя пак до Сефора, но ще се радвам да споделите мнение.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт