MAC & Sephora - 34 тема

• 96 925
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Имам и двата продукта, за които питаш. Лично за мен ружът на Шанел е много по-хубав. Диорският е просто розов руж, докато при Шанел се получава много интересен розово-леко кафеникав, прасковено-коралов руж с много приятно сияние. Може да се взима с четка (макар и малко по-трудно да става) от някой конкретен цвят повече и така да се получава друг цвят.

Ако избирам между двата - категорично бих заложила на Шанел  Peace

# 571
Имам и двата продукта, за които питаш. Лично за мен ружът на Шанел е много по-хубав. Диорският е просто розов руж, докато при Шанел се получава много интересен розово-леко кафеникав, прасковено-коралов руж с много приятно сияние. Може да се взима с четка (макар и малко по-трудно да става) от някой конкретен цвят повече и така да се получава друг цвят.

Ако избирам между двата - категорично бих заложила на Шанел  Peace

Абсолютно подкрепям! Hug bouquet

# 572
Чудя му се на контутиращия сет на ТФ  Thinking Страшно ми харесва хайлайтера, който са сложили.
Жалко, че го нямат като самостоятелен продукт.

# 573
  • Canada
Само да добавя за ружът на Шанел, че смесен е изключително пигментиран и трябва да се нанася с много лека ръка  Peace

Иначе прави скулите мн фатални и изкусителни  Flutter 

# 574
  • София
О, да, много е пигментиран. Първият път се направих на клоун  ooooh!

# 575
О аз ви четох и нали винаги пробвам късно и внимавах! Hug

# 576
Аз продължавам да се правя на клоун със сърцето на ТФ. Толкова е пигментирано и аз от кеф се самозабрявам и си нанасям и нанасям... Mr. Green

# 577
30 % off на Clarins, Clinique & Estee Lauder в периода 05-08 март. Получих бюлетина на Дъглас по пощата.  Mr. Green

# 578
Ружът на Шанел с две ръце! newsm76
Някои да е използвал праймъра на Too Faced - Hangover?

# 579
Някой купи ли си палитрата Бонбонс на ТФ от Сефорите и има ли я още налична? Колко струва и харесахте ли я?

# 580
  • София
Дени, има я. 88 лева е.
*Siya*, на мен не ми харесва базата. Нищо не прави за грима ми  Peace

# 581
  • гр. София
Денси, палитрата е с много добро качество на сенките ( по-добро от предшествениците си за мен ), но не посягам често към нея, защото цветово не ми е фаворит. Всички знаете, че съм любителка на топлите нюанси.

# 582
А супер Шоколадче, аз съм любител само на студените нюанси във всичко.

# 583
  • гр. София
Тогава би трябвало да ти допадне.  Hug

# 584
Денси, страхотна е палитрата и аз горещо я препоръчвам Heart Eyes И цветовете са страхотно подбрани /аз също си падам повече по студената гама/ и като качесто са много добри. За сега съм прибрала двата стари шоколада и ползвам само бонбоните.

Общи условия

Активация на акаунт