Професионални серии за коса - тема 94

• 55 998
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
⋆ Linda ⋆ Благодаря за инфото, а иначе косата ми е светло кестенява до тъмно руса с тънък косъм, чуплива по принцип. Не я боядисвам цялата, но правя руси кичури с фолио не с шапка на няколко месеца заради белите коси. В момента стой като метла буквално, понеже е и на черта. Начупена е за кратко, след като я измия, докато изсъхне и след като я среша горния слой се изправя и изглежда като на първата снимка само, че по-права отгоре и по-дълга е моята, а тази на снимката е по -къдрава .  Искам косата да е по-жилава, както я описват някои момичета тук, гъвкава, блестяща и загладена...не знам какво и липсва, дали протеини, дали хидратация, но ще опитам да и набавя и от двете и ще разбера..Иначе не цъфти, но ми изглежда суха и безжизнена, като прегоряла от боядисване, а не беше такава...
А за силикона, четох, че покривал косъма и му пречел да поеме от полезните съставки, които съдържат продуктите. .не знам до колко е така, но има логика..

Последна редакция: сб, 26 дек 2015, 19:59 от kremy80

# 301
Тук го имат в наличност, а също и маската и балсама ( ако този имаш предвид ) http://tinohair.com/index.php?route=product/product&product_id=179

Благодаря ти Креми, точно този имам предвид  Peace
Но този сайт го виждам за пръв път, читав ли е, ти пазарувала ли си от него  bouquet

# 302
Тук го имат в наличност, а също и маската и балсама ( ако този имаш предвид ) http://tinohair.com/index.php?route=product/product&product_id=179

Благодаря ти Креми, точно този имам предвид  Peace
Но този сайт го виждам за пръв път, читав ли е, ти пазарувала ли си от него  bouquet

Не съм пазарувала, но не виждам нищо нередно бих му се доверила. Виждам, че имат салони в два от софийските молове, плащаш с наложен платеж при доставка, не би трябвало да имаш проблем.

# 303
Поръчах  Hug

# 304
Вчера пробвах Хайвера на Алтерна. Много ми хареса. Не ми пресуши изожщо, за разлика от хидартиращата хайверена. Косата не е уплътнена, но я усещам някак подсилена.

Утре ще пробвам новата преса. Още не съм решила с изправяне или с букли. Но нямам търпение! Ще споделям впечатления.

# 305
Момичета,Весела Коледа и весело посрещане на Новата година !!! Heart Eyes Hug Бъдете живи и здрави вие,семеиствата ви и хората около вас !Пожелавам ви незабравими мигове,изпълнени с щастие !  Hug

И аз да се отчета пробвах лилавата серия на Секси  Laughing

Преди няколко дни първо измих 1 път с ДПШ на Чи и след това сложих стабилно маската и стоях около 10 15 мин без да загрявам.Много се притеснявах,че ще ми омазни и слепи косата,ама Уви  Grinning усетих краищата сравнително по-меки от преди да се изкъпя,но пак ми боцкха някак си..И бях много учудена като цялоо.

Както и да е вчера реших да измия с шампоана от серията и сложих от маската пак доста доволно количество.Стоях малко повече около 20 мин,но нагрях малко с топли кърпи. Като ходих да се мия като махнах кърпата косата беше клечкосана,беше попило.Измих доста добре маската както писахте по-напред в темата.Този път ми беше по-мека косата.

Не усетих никакво утежняване,а имах опасения от такова ( с тънка коса съм).Ще я ползвам още няколко поредни миенета да хидратирам хубаво.Явно косата ми има нужда от това в момента...Не съжалявам за покупката в интерес на истината досега съм нямала изцяло хидратиращ шампоан и маска.И термо спрея пробвах той е като деодоран под налягане мислех, по друг начин си го представях,мирише много приятно при мен не се усеща фиксацията.Дано да предпазваа  Praynig

# 306
Ходих до щанда на Исо и просто съм в потрес и от персонала и от стоката-по-големи прехвалени боклуци скоро не ми се беше случвало да пробвам  Sick

# 307
Весела Коледа, момичета!

Пожелавам Ви здраве, щастие, късмет, да обичате и да бъдете обичани.

Току що се измих  за първи път с бамбуковата серия на Алтерна за обем. След това сложих термозащитата с бамбук и кенди и по върховете двойният серум на Лореал липидиум. Ще видя утре как ще е положението.

Да попитам двуминутния реконструктор на Афоджи след измиването на боята може ли да се ползва?

# 308
Весела Коледа момичета Hug
Одавна не бях писала в момента се къпя с Дисциплина и много ми харесва косата ми  Embarassed не знам дали е от хормони и такива или от шампоана но в момента косата ми е точно такава каквото искам да бъде. Имам едно питане ползвам шампоана и балсама.Може ли да го заменя балсама с маската ?И друго питане бременна съм а много ми се иска да пробвам олиото на Макадамия Crazy има начин да ми навреди Rolling Eyes по някакъв начин.И въобще освен боите кой продукти за коса биха навредили ? Embarassed
Извинявайте за нахалството и глупавите въпроси Embarassed

Мила, не мисля, че олиото Макадамия ще ти навреди по някакъв начин. Особено, ако го слагаш само по дължините. Също и за други продукти не вярвам, само не знам за бои и оцветители, защото не съм се интересувала. Лично аз не съм се пазила от продуктите за коса по време на бременността и не мисля, че могат да навредят. Все пак, ако искаш нещо по-изчистено като състав, пробвай с Алтерна, Джон Мастерс, Кюн Соу Пюр. Дали да ползваш маската или балсама Дисциплин, зависи от косата ти. Ако усещаш балсама слаб или недостатъчен, премини към маската. Можеш и да ползваш балсама, а през няколко измивания да го заместваш с маската за по-силно подхранване. Но си е до коса. Тя си показва. Peace

Последна редакция: сб, 26 дек 2015, 21:47 от Феерия

# 309
Ходих до щанда на Исо и просто съм в потрес и от персонала и от стоката-по-големи прехвалени боклуци скоро не ми се беше случвало да пробвам  Sick
Защо? Сподели повече? Аз никога не съм се спирала на щандовете им, въпреки, чеса ме подканяли да ме изправят.  Thinking Mr. Green

# 310
  • Бургас/Пз

Мишелче, що така , какво стана, дай повечко инфо  Hug

# 311
Креми, пробвай няколко пъти да направиш силни хидратации на косата, да видиш как ще се отрази и след това вкарай в употреба и протеин. Ще прецениш по усещането кое харесва косата повече, ако с протеин става по-суха, значи наблегни на хидратация.

# 312
Хайде бе боклуци?!
Момичетата са странни да, ама аз съм им свикнала.

# 313
  • София
Весела коледа и от мен! Прекрасни и здрави да сте Simple Smile

Нищо ново не съм пробвала тези дни като продукт. Но явно косата ми е доста напротеинчена, защото много се зарадва на маслена домашна маска и хидратация от Макадамия след това.  Имам мострички на Витъл Нютришън и май ще я уползотворя, за да продължа с напояването на косата.

Вчера поофъках сама едни цъфтежи отпред на кичурите около лицето. Оказа се не съвсем лесна работа   Rolling Eyes и не знам как някои от вас се подстригват сами! Близо половин година не мога да се оттърва от тези противчета грозни  Twisted Evil! Само там са, слава богу. Не ползвам преса и не мога да си обясня защо така става. От повече от 10 години не ми беше цъфтяла косата.  

# 314
Креми, абсолютно съм съгласна с Линда.  Опитай това, което ти препоръчва. За силиконите има спор, но аз съм от пълните им привърженици. Фрея беше писала по въпроса много вярни неща, но сега не знам дали ще мога да ги намеря. В общи линии, при някои коси /предимно къдрави, но не всички/, могат да се отразят зле, но при мен са си просто перфектни и въобще не ми пречат, напротив, искам си ги. Mr. Green Peace

Общи условия

Активация на акаунт