Професионални серии за коса - тема 94

• 56 003
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
Весела Коледа момичета Hug
Одавна не бях писала в момента се къпя с Дисциплина и много ми харесва косата ми  Embarassed не знам дали е от хормони и такива или от шампоана но в момента косата ми е точно такава каквото искам да бъде. Имам едно питане ползвам шампоана и балсама.Може ли да го заменя балсама с маската ?И друго питане бременна съм а много ми се иска да пробвам олиото на Макадамия Crazy има начин да ми навреди Rolling Eyes по някакъв начин.И въобще освен боите кой продукти за коса биха навредили ? Embarassed
Извинявайте за нахалството и глупавите въпроси Embarassed

# 286
Благословена КОЛЕДА,  прекрасни момичета с прекрасни коси Hug

# 287
Весела коледа на всички!
Планирам купуването на един от тези продукти http://www.arlen.bg/product/2544/lek-dvufazen-serum-sprey-za-vaz … -curls-150ml.html и http://www.arlen.bg/product/2544/lek-dvufazen-serum-sprey-za-vaz … -curls-150ml.html. Косата ми е права, ще ми се продукт, който да удължи малко живота на къдриците, които си правя понякога.
 Използвали ли сте някой от тези продукти?

# 288
Здравейте, момичета!
Честита Коледа и от мен! Пожелавам ви много здраве, щастие, късмет и нека коледната магия ви следва през цялата година!  Hug Heart Eyes

Идвам и да похваля Тераписта! Страхотен е шампоана, а за маската нямам думи... Косата ми след тях е плътна, тежка и жилава.. Страхотно... Сложих малко СС крем, цимент термика и след като изсуших малко от олиото на мароканойл за вс тип коса.. То пък мирише толкова вкуснооо...

# 289
  • Стара Загора
Честита Коледа и от мен скъпи мои,пожелавам на всички ви много мир и любов във семействата,хармония и усмивки да царят на всякъде около вас ,радвам се,че ви има и ви чувствам като едно голямо семейство ...... HugБъдете живи,здрави и нека всичките ви пожелания се сбъднат  Hug bouquet Hug

# 290
  • София
Честито Рождество прекрасни мои! Бадете здрави, щастливи и красиви  Hug
Дриймче  Hug
За съвет за продукти, мисля че можеш да си ползваш всички. Само маски с вит А не трябва.
Аз също вчера бях с Терапист маската. Разкош просто. Блясък отвсякъде. Искам я!  Mr. Green

# 291
Може ли линк ,коя точно е маската ?

# 292
Честита Коледа и от мен,бъдетe живи,здрави и обичани!

Аз сега ще влизам в банята,за да пробвам фузио дозите,взех Пикселист с бустер дензифик,Мишелче и аз мисля,че може да се смесват,споделяй после какъв е резултата...

# 293
Здравейте, от скоро започнах да ви чета и научих много от вас Simple Smile Тъй като скалпа ми е чувствителен и до сега съм избирала продукти специално за чувствителен скалп, пренебрегнах нуждите на косата си и тя вече не изглежда толкова добре колкото ми се иска. До скоро ползвах шампоан и балсам на Kuene So Pure за чувствителен скалп, понеже няма SLS мислех, че ще е по-щадящ и ще се чувствам добре(това е първият ми шампоан без SLS)- нищо подобно влоших се и спрях шампоана, ползвам само балсама. Други продукти, които имам са Мароканоил-лайт маслото за тънка и изсветлена коса-( не виждам някакъв особен ефект), Kuene care line satin oil за суха коса ( още не съм го пробвала ),Selective revitality spray - има страхотен аромат и укротява фризитата, но за кратко, Митичната маска на Лореал, като я редувам с балсама на кюн, но и от нея не виждам особен ефект, а чух страхотни отзиви за нея. Притеснява ме, че в почти всички продукти има силикони, а те не решават проблема, а само го замаскират.  Спряла съм се на Алтерна, мисля да взема и Кератин мист на Чи и да слагам и от него от време на време. Та въпроса ми е- Има ли силикони в продуктите на Алтерна, понеже вие сте ги ползвали и предполагам знаете? И още нещо.. Каква е причината в огромната ценова разлика на продуктите в Енцо и Арлен? Примерно Alterna Caviar Repair в Енцо е 45,90, а в Арлен 77 лева? Контрастира ли това в качеството?
Извинявам се за дългия пост , ще съм ви благодарна да ми отговорите. Весели празници!

# 294
Момичета, извинявам се , че така нахълтвам в темичката, но искам и тук да пусна една молба, освен в темата за размяна.  Blush
Моля, ако някой има шампоан Иноа на Лореал, и реши, че няма да го ползва, без значение от количеството да ми пише на ЛС. Или пък ако знаете, къде все още мога да го открия да го закупя. Това беше най-любимият ми хидратиращ шампоан и все още не мога да му намеря достоен заместник  Tired Предварително благодаря, ако някой се отзове  bouquet

И не на последно място Весели празници на всички, изпълнени с много любов и усмивки  Hug
И продължавайте да поддържате духа на тази прекрасна тема  Heart Eyes  bouquet

# 295
Честита Коледа и от мен , пожелавам Ви здраве както на Вас , така и на вашите семейства и близките за Вас хора ! Имайте красиви и щастливи празнични дни, заредени с оптимизъм и вяра в бъдещето .

И да попитам за тези два продукта с надеждата някой да ми отговори.
Това добро ли за обем ? http://www.zlatnaribka.com/labelm/obem-i-tekstura/pudra--za-rest … -style-dust-35-gr

С този розов спрей дали ще стои на кестенява коса и ще си личи ли?
http://www.zlatnaribka.com/labelm/otsvetyavashti-spreyove-labelm … wder-spray-150-ml

bouquet

# 296
Момичета, извинявам се , че така нахълтвам в темичката, но искам и тук да пусна една молба, освен в темата за размяна.  Blush
Моля, ако някой има шампоан Иноа на Лореал, и реши, че няма да го ползва, без значение от количеството да ми пише на ЛС. Или пък ако знаете, къде все още мога да го открия да го закупя. Това беше най-любимият ми хидратиращ шампоан и все още не мога да му намеря достоен заместник  Tired Предварително благодаря, ако някой се отзове  bouquet

Тук го имат в наличност, а също и маската и балсама ( ако този имаш предвид ) http://tinohair.com/index.php?route=product/product&product_id=179

# 297
  • Щастлива мама на 3 слънца
Весела коледа

# 298
Kremy80,
Алтерна се водят пречистена от вредни съставки козметика, но в тях има силикони, просто защото силиконите не са вредни по принцип. Аз по едно време лятото също започнах да използвам "изчистена" козметка (изцяло натурална, не професионална) и косата ми изглеждаше като метла. Каква е твоята коса, какъв ефект искаш да постигнеш? Ако си къдрава има вероятност наистина силиконите да ти разхвърчават косъма, макар че не е задължително. Имаме си в темата една къдрокоска с буйна грива, която мисля няма проблем с тях.
Иначе лекото олио на Марокан наистина изобщо не се усеща на косата, това за всеки тип коса обаче е страхотно. Олиото на Наши също, на keune so pure лекото, ако търсиш неутежняващ продукт. Впрочем и Наши са марка без парабени,сулфати и прочее вредни. Peace
За разликите в цените на енцо много сме писали назад, ако ти се чете, иначе истински са им продуктите.

# 299
Opitwam se da напиша пост от 2 дни и все не успявам да го пусна.

С последната поръчка от Арлен най-после имам хубави мостри  Mr. Green Алтерна за блясък и анти фриз+олиото  Heart Eyes
Ще го пробвам скоро.
Снощи мих с ДПШ и лилавата секси маска. Не мирише на дъвки турбо никак  Mr. Green хубава е, гъста, приятен аромат.Не мога да споделя за ефект, легнах си мокра и днес косата ми е смачкана  Mr. Green
Следващия път ще изсуша за да я преценя как е. Не ми утежни косата, което ме притесняваше леко.

Общи условия

Активация на акаунт