Професионални серии за коса - тема 94

• 56 003
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Момичета, извинявайте, че така нахлувам, но досега не съм използвала професионална козметика за коса. Освен една маска на Вела за боядисана коса, която ми беше подарък. Сега искам да ви питам няколко неща, че въобще не съм наясно.  Laughing Спрях се на две марки: Ice Cream by Inebrya и Schwarzkopf Professional BC. Цените са ми добре, а и ги има във всеки сайт. Та, дали си струват, макар и не многото пари и дали има смисъл да си ги поръчвам, ако всъщност не са нищо особено и нямат разлика с Гарниер примерно? Моята коса не е толкова зле, не я боядисвам, от време на време само преса, малко е сухичка де.

Наистина много ама много се извинявам, но ще ви бъда благодарна, ако ми помогнете малкичко. Simple Smile
Според мен Schwarzkopf и Гарниер вършат една и съща работа и не са професионални продукти.Бих те посъветвала да използваш продуктите на Керастаз те са професионални и са много добри,но цената не е много ниска.
Thinking
Schwarzkopf Professional e цяла линия от няколко серии професионална козметика за коса на бранда. И нямат нищо общо с Garnier, който се продава в супермаркетите.
На Schwarzkopf Professional съм ползвала и бях доволна от серията BC Oil Miracle, в момента имам и харесвам Blondme, а в темите по-назад са споделяни добри отзиви за BC Fibre Force, BC Repair Rescue...
Edit: Kerastase съвсем не е единствената марка професионална козметика - "панацея" за коса.
А съвсем отделна тема е, че дори суперскъпа козметика може да се окаже неподходяща и разочароваща, ако не е съобразена с типа и моментното състояние на косата.

Весела Коледа първо  Peace
Естествено,че трябва да е съобразена с типа коса,не съм казала,че не трябва.Изказах си мнението относно опита,който имам.

# 271
Честита Коледа, момичета!Бъдете много здрави, щастливи и с все така красиви гриви!  Весел празник!  lovekiss

# 272
Весела Коледа, момичета!

Аз за снощи бях заложила на Alterna Caviar Moisture Intense, както бях писала. Преди вечерта сложих от термото на Сексихеър и изправих с пресата. После пръснах със спрея за блясък на Кюн. Стана супер. А най-интересното е, че днес косата ми все още е идеално права. Само пт сресване се нуждаеше сутринта. Такова нещо не ми се е случвало. Явно има фиксация в спрея, но не се усеща, защото косата е копринено мека.

Иначе голямата радост ми е подаръкът от Дядо Коледа. Вече поне няма да се чудя коя да избирам, решено е вместо мен.  Mr. Green  Нямам търпение да я пробвам.

Последна редакция: пт, 25 дек 2015, 22:32 от Епона

# 273
  • София
Весела Коледа  bouquet
Последните две снимки ми напълниха душата  Hug Hug Hug

Красиви коси, пълни джобове за покупки,  Mr. Green и много любов за споделяне и получаване  smile3525 txtloves txtloves txtloves

Епона честити подаръци  bouquet Пожелавам на всеки такива  Mr. Green направо мечта

# 274
Епона, страхотна придобивка, със здраве да си я ползваш и да твориш красоти с нея  bouquet !

# 275
Весела Коледа, красавици! Обичайте и бъдете обичани  bouquet

# 276
  • София
Честита Коледа на всички! Бъдете здрави, щастливи, обичани и с прекрасни коси!  Hug

Много сте изписали, връщам се да чета.  Simple Smile

# 277
# 278
  • София
Ето ти го и още по-евтин:
http://www.enzo.bg/alterna/ten-khidratirassh-balsam/

# 279
  • Бургас/Пз
Весела Коледа, красавици Simple Smile Много топлина и любов в душите и сърцата ви Simple Smile

Аз за мое голямо съжаление посрещнах Коледа с небоядисана коса, но покрай мен е някаква световна лудница и време за боядисване не остана. Надявм се поне за нова година да успея  Joy

# 280
Щастлива Коледа прекрасни мои  Hug Пожелавам семейно щастие на задомените,красива любов на неангажираните,крепко здраве и много късмет на всички  bouquet

# 281
Честита Коледа и от мен! Много здраве, щастие и любов на всички!  bouquet  Hug Hug Hug

Най-после намерих малко време за да вляза във форума. Получих най-желаните си подаръци и те не бяха материални  Blush Heart Eyes Надявам се всички да сте получили това, което сте желали най-много  Hug

# 282
Весела Коледа момичета! Бъдете здрави, с хубави обгрижени коси и доволни от новите си покупки и поръчки... bouquet
Аз на 24.12. бях на фризьор и малко ме подстригаха, миха ме с Лореал и напук на скептичното ми мнение към техните шампоани, днес косата ми е доста в добро състояние... Simple Smile
А по принцип от Лореал се спогаждам само със серията Митик ойл и с ботокс ампулите и маската... Друго нищо не ми харесваше от тях... Но може добрия ефект да се дължи на издухването с четка и сешоар, което аз сама рядко правя... Hug
За серум преди сешоара ползваха ето този серум, който аз видях за първи път
http://www.arlen.bg/product/2383/izglazhdasht-serum-za-intenzive … ontrol-50-ml.html
Има ли доволни от него?

Последна редакция: пт, 25 дек 2015, 23:01 от lunna pateka

# 283
Честито Рождество Христово, момичета Hug
Нека Господ благославя всички с много здраве, мир и любов Two Hearts

# 284
Честита Коледа на всички,много здраве и късмет иии разбира се успешни покупки  Wink

Магнолия  bouquet мерси (чуствам се идиотски но търсих веднъж клипчета точно за протоколите и не ги намерих-сега чрез линка ми излязоха доста  Embarassed ) много странна тази терапия-с преса на 180 градуса  newsm78  много се зачудих като писа-сега виждам че и в клипчето е така-не спират да ме изненадват тези от Керастаз.важното е че резултата е добър  Hug

Епона преди забравих-добре че не си взела Исото-много гадно щом държи миризмата.И честити подаръци.

Сега имам време и се чудя дали да не си направя една терапия с инфра пресата ... решила съм да смеся от фузиодозите оранжевата и Денсифик -не знам някой пробвал ли е въобще да смесва фузиодози-но щом пък може с бустерите-мисля че и така става  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт