Професионални серии за коса - тема 94

• 55 980
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
ТОП 5:
  • 1. Ампули Денсифик
  • 2. Серум Лакме Сън
  • ШампоанШайн Блонд на Лореал
  • Маска Нутритермик
  • Напура дейли лосион за скалп

Кюн:
Най-харесвам Витал маската, Смуут- маската. Нй-лошо попадение е хидратиращата нощна грижа  Sick

# 46
С руса мама сме руси, но тоолкова различни  Laughing та и сходен цвят не може да е показател за еднакво харесвани серии.
И косите ни не изглеждат много по-различни, съдейки по снимки тук и профилната във фейса (видях те под публикация на Арлен и те познах  Mr. Green)
Шайн блонд ми е супер излишен шампоан, а имам сигурно половин литър  ooooh! Мек е, измива леко, приятно, но аз не усещам косата си наистина чиста с него.
Някой ако го иска и иска нещо да размени за него съм отворена  Mr. Green за предложения.

Чудя се дали за не забърша термото секси утре  Thinking толкова дни промоции, а аз съм капо  hahaha Може пък с тази фиксация 4 да задържа по-трайно чупките след изсушаване с Ровентата. Thinking
Редкен си имам, друго на секси не ми е привлякло вниманието...хм.

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 19:48 от JLo

# 47
  • София
Джей,  и аз така ... а сега и идващите две марки не ме блазнят.

# 48
От Арлен

Сега е време да обявим последната марка, която ще е на промоция 2 дни.... за да бъде още по-красива коледа ще обявим не една а ДВЕ марки на промоция и те са.... SEXYHAIR и REDKEN!
Възползвайте се от 20% отстъпка на двете велики марки! Започваме в 00.00ч тази вечер.
Много се зарадвах.

# 49
  • Somewhere far away
оф аз пак ще се оплача от моят козметичен шок! нацапах няколко кичура със споменатата по преди боя на Вела. .. е и разултата е плачевен, никакъвв! много съм ядосана- нацапах яко всичко , а само на косата нищо не личи..  с лупа да ги търсиш тея кичури!  
Личи, но е много далеч от истинското червено-  някакъв смотан нюанс е само и си личи само на силна светлина ! Пълна трагедия. Crossing Arms #Cussing out

# 50
оф аз пак ще се оплача от моят козметичен шок! нацапах няколко кичура със споменатата по преди боя на Вела. .. е и разултата е плачевен, никакъвв! много съм ядосана- нацапах яко всичко , а само на косата нищо не личи..  с лупа да ги търсиш тея кичури!  
Личи, но е много далеч от истинското червено-  някакъв смотан нюанс е само и си личи само на силна светлина ! Пълна трагедия. Crossing Arms #Cussing out
Коя е тази боя ?Изпуснала съм Simple Smile

# 51
# 52
Фрей, благодаря за новата тема. Стил и класа отвсякъде, както винаги. bouquet bouquet bouquet

В топ 5 ми е трудно да се вместя, но:
1. Морокан маска с кафява капачка
2. Новата серия на Алтерна
3. Редкен Екстрийим
4. Секси хеър лилави - маска и шампоан
5. Голдуел - златна кератинова серия
Всичко с уговорката само за 2015г.

За нова година - измивам с Алтерна Тен,  слагам олиото на Наши, след него термо Морокан. Накъдрям с преса и слагам лак за обем Чи.

На Кюн съм ползвала някои неща - любима ми е хидратиращата серия Соу Пюр - шампоан и маска, термо спрей /сребърния/  и наскоро пробвах охлаждащия шампоан, който купувам на детето - ултра хидратиращ, не усащам грам протеин, което в определени моменти е важно.

# 53
1.”Топ 5” на любимите ви продукти за 2015 година

1. NAPURA- ампулите за косопад Т3 Energy наистина много ефективни. Тук слагам и Анаген.

2. Alterna RepairX- уникална серия. Плътност, блясък -красота. Още от първото измиване се усети ефекта.( ш+б )

3. Аlterna Replenishing Moisture - отново много добър резултат. Тъй като съм с чувствителен скалп и съм отскоро на проф. козметика имах големи притеснения шампоаните да не ми дакарат пърхут или да раздразнят скалпа, но нямам никакви проблеми с ш-ните на Алтерна. В това число слагам и ш-на на Напура Стамиген.

4.Маската на Марокан с кафявата капачка (хидратиращата за плътна коса). Хубав аромат, хидратира без да утежнява.

5. Alterna TEN ш-на: много хубав състав,но някак си за тези пари очакванията ми бяха по-големи. Първият път ми разхвърча много косата, следващите ползвания косата ми ставаше пригладена, но малко сухичка и леко твърда. Затова и не поръчах балсам или маска в последствие.

2.Каква прическа/и сте избрали за празниците? Как и с какви продукти смятате да оформите косата?
Още не зная къде ще бъдем. Затова не съм и мислила.

3.Кои продукти/серии на Кюн сте използвали? Опишете ефекта им?
Не съм ползвала нищо на марката. Не ме влече особено.

Момичета да Ви попитам сега, тъй като в темата за влагата нищо полезно не научих. В тази мъгла как се справяте с косата си. Моята каквато е чуплива и с тези косопади(имам много антенки, цели снопчета новопоникнали), цялата става във фризита и бухва  Sick Мога да уплаша някого.  Моля Ви помагайте  Praynig
 Дали ако правя повече маслени маски с какао или кокос ще помогне с нещо, че съм адски зле в главата дори ако има малко влага.

Редактирам: ето това имам предвид за косата ми http://prikachi.com/images.php?images/248/8530248G.jpg

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 21:17 от Valkirja

# 54
С руса мама сме руси, но тоолкова различни  Laughing та и сходен цвят не може да е показател за еднакво харесвани серии.
И косите ни не изглеждат много по-различни, съдейки по снимки тук и профилната във фейса (видях те под публикация на Арлен и те познах  Mr. Green)
Хаххахахахха, ах тииииииии  Laughing

# 55
Проф.продукти започнах да ползвам тази пролет,така че все още често фаворитите ми си сменят позициите,защото откривам нещо ново.В момента са:
1 Ш-н и балсам на профайбер лилавата серия
2 маската на лореал липидиум
3 ампулата на Напура срещу косопад
4 детанглъра с цитрус и нероли
5 нектар термика на Керастаз  (вероятно с цимента ще се харесаме още повече,но все още го нямам...)

За Коледа ще сме в домашна обстановка и нищо специално няма да правя,за нова година може да се опитам да навия с преса...

На Кюн нищо не съм пробвала,не са ми много интересни като ви чета преобладават мненията,че са слаби ,вероятно и за третираната ми коса ще са такива.

Да ви споделя вчера измих със ш-н златна роза на Олрайт и сложих маска на Макадамия,резултата ужасно суха коса,съгласявам се с мненията,че третираните коси не обичат толкова натурални продукти,като Олрайт...

# 56
Valkirja, за проблема, който описваш, масово споделяхме че сме доволни от Кенди спрея на Алтерна, от серията анти-фриз. Не знам обаче дали ти се купува, в Арлен има и травъл размерчета, може да питаш.  Peace Друго, което при мен много помага е термо-крема Дисциплин, много го заобичах откакто го купих с голям мерак! Heart Eyes

# 57
Линдичка, благодаря ти за съветите.  Hug  Проблема е че се зарих с продукти и слабост са ми хайверите. Имам пробички на тази серия, ще видя кога ще успея да я вместя да пробвам. Иначе имам малка разфасовка на цимента от близо година и не мога да го изразходя, защото доколкото знам са за преса термиците, аз дори не я суша, а преса само за някой по-специален повод. Ако от Арлен пуснат пак мини опаковки и има на дисиплин крема ще го взема.
 Мисля си да пробвам с интензивна хидратация на всяко миене с наличните ми продукти и маслени маски, дано да се пооправи. Иначе от Арлен си чакам Интензивно Хидратиращия Хайвер- серията и съм ги помолила за Blow Out крема, имаше отзиви че укротява фризитата. newsm78

# 58
Спешно мнение за автоматичните  маши  Praynig

# 59
Джей Ло, не ми стана ясно коя е подхранващата серия на Соу Пюр, за която пишеш/ясно, че не е хидратиращата, нея я визираш отделно/, както и Рипеър. Аз ли не виждам такива, кои са?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт