Пациентки на ЦРЗ Надежда - Коледно-новогодишна тема 44

• 55 904
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • София
миналата година ми дадоха на трансфера.
дали сега не е нещо по-подробно  newsm78

# 661
Същото трябва да е. При трансфер винаги ми даваха ембриологичен доклад.

# 662
През септември беше това, което Пънче е обяснила.

# 663
А кога издават епикризата за инвитро опита - при теста ли или при констатиране на плоден сак?
За пред телк за евентуални болнични ще ми трябва.

# 664
  • Перник
А кога издават епикризата за инвитро допита - при теста ли или при констатиране на плоден сак?
Не издават принципно.  Аз поисках, защото ми трябваше за ТЕЛК. Чаках я близо месец, голяма мъка беше за 10 реда.

# 665
Ще стискам палчета за красива яйцеклетчица, Магнолия.

Може ли някой да сподели, как се следи точно овулацията преди замразен трансфер и кога се бие прегнила? Ако мога да планирам някакви неща.
                АЗ също се подготвям за трансфер.Изписаха ми естрофем от 2 ден и ме викат на 12 ти ден да видим как е лигавицата и за кога ще назначим прегнила.

# 666
А кога издават епикризата за инвитро допита - при теста ли или при констатиране на плоден сак?
Не издават принципно.  Аз поисках, защото ми трябваше за ТЕЛК. Чаках я близо месец, голяма мъка беше за 10 реда.

По закон мисля че след опита трябва да има епикриза. Но не знам след положителен тест или при констатиране на плоден сак се даваше. Ако си по фонд я правят задължително.
 А мен ме викат на 6ти ден за подготовка за зет. Не знам какво ще ми назначават.
 Трябва да ходя на кардиолог и на мамографски преглед с  ехограф, но не знам ще имам ли толкова време.

# 667
Никога не съм имала епикриза след опит.

# 668
Когато е по ЦАР дават такава, или по-скоро ти дават, за да я подпишеш и да се отчетат. За мен нямаше екземпляр.При самофинансиране не съм получила нищо.

# 669
В ТЕЛК за болничните  искат епикриза от клиниката.Придружавах приятелка след инвитро за болничен, върнаха я. Заяждат се

# 670
  • Burgas, Bulgaria
geri4ka717 Новак
Re: Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 33
♥0 ср, 27 яну 2016, 11:39   #774 
Здравейте, искам да попитам, ако някой знае имам замразени ембриони за една година и договора ми изтече преди 2 дни. Не мога да се свържа с жената, която се занимава с това, те дали ще ми се обадят и има ли опасност да ми ги унищожат?
Копирам въпросът от старата тема.
geri4ka717, обади се на Ивет Чуканова на 0887 701 927. Тя ще ти каже да изпратиш като съобщение на този номер е-мейл , трите имена и ЕГН, за да ти прати анекс към договора. Попълваш си документите и ги носиш в клиниката и плащаш таксата за удължаване на съхранението. Аз  даже утре ще пускам документите си с куриер, понеже не съм от София, а плащането направих по банка.

# 671
Доклад са ми давали само, ако имам трансфер. За мен е редно да дават такъв доклад винаги, без значение дали си стигнал до трансфер. Епикриза също!

# 672
  • Перник
Доклад са ми давали само, ако имам трансфер. За мен е редно да дават такъв доклад винаги, без значение дали си стигнал до трансфер. Епикриза също!
Давали са ти епикриза след всеки трансфер? Интересно, явно е избирателно, нямам идея как решават на кой да дадат, на кой не  newsm78. За ТЕЛК искаха епикриза от опита, с дата на трансфер и това, че теста е положителен.

# 673
Според мен е писала, че е редно да дават епикриза, а не че всеки път е получавала такава.

# 674
  • София
може да доживеем и епикризи да раздават.
преди време само показваха ембрионите, после взеха да дават снимки, сега ембриологичен доклад щели да дават.
та някой ден може и епикриза  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт