Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с мухъла, ремонтираха ли собствениците? Това е важно за мен в този случай. Не вярвам, че брокерката ги е принудила да го направят. Но ако вярвате на празни обещания ...
Какъв е големият проблем? Че брокерката не ви оправя мухъл в квартирата ли? Това нейна отговорност ли е или на наемодателя? Трябваше да се обърнете към наемодателя, а не към брокерите. Всички агенции имат фалшиви обяви, това проблем ли е само с тези агенции?
Как мога да помогна за справяне с хаоса на пазара на недвижими имоти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с мухъла, ремонтираха ли собствениците? Това е важно за мен в този случай. Не вярвам, че брокерката ги е принудила да го направят. Но ако вярвате на празни обещания ...
-
Какъв е големият проблем? Че брокерката не ви оправя мухъл в квартирата ли? Това нейна отговорност ли е или на наемодателя? Трябваше да се обърнете към наемодателя, а не към брокерите. Всички агенции имат фалшиви обяви, това проблем ли е само с тези агенции?
Големият проблем е свързан с неадекватното поведение на брокерката, която не се отнесла професионално към ситуацията. Въпреки че ремонтът на мухъла не е нейната отговорност, начинът, по който се отнася с клиентите, е причина за безпокойство. Също така, фалшивите обяви на агенциите са чест проблем, но в този случай основният проблем е поведението на брокерката.
-
Как мога да помогна за справяне с хаоса на пазара на недвижими имоти?
-
Напълно подкрепям публикацията ти. Ситуацията е много неприятна, но такъв проблем може да възникне и в собствено жилище.
-
„За коя агенция работи транс-брокерката Милена Трифонова, която посредничи при наемането на апартамента?“
.
. Обесних му това,което казах и на брокерката,т.е.следното:
Мъжа ми се прибира с детето и ме вижда да говоря на висок тон по телефона,аз затворих и му обесних,доколкото можах всичко... Той се обади на Милена Трифонова,обесни какво се случва тук и поиска да му каже от коя агенция е. Тя отказа да каже за коя агенция работи. Дала на някакъв мъж (явно е бил до нея) да разговаря с мъжа ми и по едно време чувам мъжа си как се разправя. Звъним пак с мъжа ми на брокерката, като и съобщаваме,че ние по договор сме прави и не искаме друго,освен да каже коя беше агенцията,за която работеше. Ще прикача файл с обажданията само от моя телефон,снимала съм ги, защото ми стана ясно,че няма да ни съдействат и може би никой няма да разбере за този случай. Звъня пак и и казвам,че нещата са сериозни и няма да платя сметките,наема,така че ще бъде принудена да дойде (наемодателя също ще потърси отговорност от агенцията и дадените пари) и ще видя дали нямада си свърши работата и дали ще има смелостта да ме обижда очи в очи. Тя ми каза-"ма ти каква майка си така да ми говориш ма"... няма смисъл да изреждам и другите неща. Естествено,че аз не останах назад в обидите, никога не съм си мислила,че ще ми се наложи така да се излагам в този разговор. Повече от ясно е,че няма смисъл да звъним повече...
Агенции звъняха на всеки пет минути, за да ми предлагат услугите си принудих се след два часа да деактивирам обявата, телефона не спира и до днес повече от месец след като съм махнала обявата. Няма събота, няма неделя, до девет-десет вечерта! Няма такова нагло племе, започнах да казвам, че е даден апартамента само и само да спрат да звънят, а те питат с коя агенция, за колко пари на какви хора
Когато попитам от къде ми имат тел. номер след като съм изтрила обявата ми отговарят, че техни колеги от агенции им го били дали. Ама с какво право???Накрая и аз като авторката на темата започнах да говоря с висок тон, че това вече е психически тормоз, че не давам апартамента и не желая да ползвам агенция.
Да се пази,да не ми се мярка пред очите,защото определено ще има последствия за това,че ме обижда, опита да се подиграва -казах и точния и адрес и да заповяда лично да ме обижда,но явно силите на тази жена се изчерпват само по телефона! Както и да е,да я пази Господ,да не ми дойде пред къщата!
Аз спокойно обесних на хазайна,че виаги може да поглежда към прозореца ни и сам да забележи дали не се проветрява. Човека трябвало да влиза в болница и му трябвали пари,а аз искам да ми оправи мухъла и да потърси майсторите, които сложиха дограмата. Та това е била причината да. Извини ми се,но аз не приех извинението и няма и да го приема. Когато говоря с човек,мисля,че не говоря на някаква стена,която не чува какво и се обеснява,а бърза да те обвинява. В случая е пример и транс-брокерката Милена Трифонова, която май беше преУпотребила някои неща в повечко, за да ми се пречка по пътя. Аз съм майка, която няма как да остави това така.Моето дете не им е длъжно да им диша на хазаите мухълите.
а Аз от нея нямаше какво да търся,освен нсъдействие и при липса на такова - адвокат. А тя беше решила да се прави на шефка пред колегата си. Много "умно" момиче, хората бягат от неприятности,а тя си ги търси и реве яко за тях,май,май