Отговори
# 15
Брокерът е посредник между наемателя и наемодателя само при наемането или покупката на имота, след това задълженията му приключват. Вашата брокерка си е свършила работата, а вие я тормозите и дискредитирате, както и агенцията, за която работи. На нейно място щях да предприема съответните законови стъпки.
+1

# 16
  • София, България
По стечение на обстоятелствата точно преди седмица ползвах услугите на Брик и съм много доволна - енергични и разбрани брокери. 
Не бих си и помислила да изисквам от брокерката да се намесва в отношенията ми с наемодателя!

# 17
Не можах да изчета цялата тема, но какво трябва да направи според вас хазяйнът? Когато се сложи нова дограма, влажността се повишава, поради това, че вече не духа от прозорците. Не трябва да се простира вътре, да се проветрява редовно и дори може да си купите обезвлажнител. Още повече пък брокерката какво трябва да направи? Да напръска със Саво?!? Щом не ви харесва квартирата, може да се преместите. Ако живеете в собствен апартамент, кой ще ви махне мухъла?

# 18
Впечатлена съм от безпардонността на по-по-най "Майката", която развява детето си като знаме по форуми, то всъщност май това е квинтесенцията на темата, другото е за пълнеж.
И си купи сушилня - машина за сушене, а не да простираш по "сушки" и радиатори, в запечатан с нова дограма апартамент.
Или поне простирай в банята, на включен вентилатор, ако има.

# 19
Всичко си имам - и сушки и сушилници... който това го интересува. Проблема с хазайн и мухъл - го няма, благодарение на хазайна и действията му. Въпросът беше друг - да работиш за някоя фирма със служебен телефон и да си позволяваш да обиждаш хора, които не познаваш... Който иска може да ме намери,аз не се крия, напротив, нека да си търси правата госпожицата,аз съм насреща да й откликна.
Брокерката - свършила си е работата, имало е проблем, обаждам и се, разказвам й случая и питам какви са ми правомощията. Проблема е в това,че си е позволила да говори така,както на 4 очи едва ли би посмяла.
Аз съм недоволна от Агенцията и брокерката и съм го споделила. Брокерката заради поведението и начина  по който си е позволила да ми говори. А от Агенцията - че рекламира апартаментът ми без позволението ми!

# 20
Няма събота, няма неделя, до девет-десет вечерта! Няма такова нагло племе, започнах да казвам, че е даден апартамента само и само да спрат да звънят, а те питат с коя агенция, за колко пари на какви хора  ooooh! Когато попитам от къде ми имат тел. номер след като съм изтрила обявата ми отговарят, че техни колеги от агенции им го били дали. Ама с какво право???Накрая и аз като авторката на темата започнах да говоря с висок тон, че това вече е психически тормоз, че не давам апартамента и не желая да ползвам агенция.

За съжаление не сте само Вие потърпевши. Аз също мога да се оплача от досадно и непрастанно звънене и то след 22.30 часа всяка вечер с редовния и "любим" мой въпрос "Извинете жилището дали е свободно?" и още куп "интересни" въпроси. Голяма наглост. Няма събота, няма неделя!Толкова несъобразителни клиенти има, че книга мога да напиша за тях!

# 21
http://gospodari.com/%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0% … -video107287.html

В момента контактувам с тази агенция. Ужасно некоректни са! И все на врътки ги избива. Обявих един имот за отдаване под наем в Имотбг, те гепили обявата, пуснали я с 50 евро по-ниска, гепили ми снимките и ги закичили с техен воден знак. Идват на оглед, после обратна връзка няма.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2016, 22:46 от ASSAMARIS

# 22
Не само тази брокерка е некоректна, всички са големи измамници. Намират си подставени лица и правят схеми. Бягайте далеч от тях и брокерите им.

# 23
Преди 8 години ме обслужи Милена Трифонова от Брик Пропъртис и честно казано останах доволен! Проблеми с мухала и аз имам в квартирата, НО това не е толкова проблем на брокера колкото на хазяйна, защото при слаба изолация между вътрешните и външните стени става това, особено при смяна на дограмата както точно се случи и при мен!
Поздрави за Милена Трифонова ако чете!

# 24
Eврика! Брик Пропъртис е измъкната от нафталина.Какво чакате още !!Купувайте, продавайте, давайте под наем! То щото много трудно да се вземе една предплатена карта и който има време и някакъв опит да си движи нещата сам. То щото брокерите завършват Сорбоната и много трудно да отваряш затваряш вратата пред кандидат наемател. Тяхната работа след наемо отдаването приключва.

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 15:17 от kriakla

Общи условия

Активация на акаунт