Брекети - къде, какви, за колко? - тема 7

• 123 129
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Избрах металните и дори не се замислих. Вероятно за мое щастие професията ми не е модел и суетата не ми е в повече. Реших, че е далеч по-добре да инвестирам разликата в стойността между металните и по-естетичните предложения в мечтано пътуване, а там ще се усмихвам с широка усмивка, за да видят всички готините ми метални брекети  Mr. Green

# 631
И аз съм с метални-в началото ми беше много странно,мислих си,че всички ме гледат в устата и ми беше неловко.Вече толкова съм свикнала с тях,че не ми прави никакво впечатление.Но и моя ОД ми препоръча метални,специално за моя случай,пък и 1000лв разлика не са никак малко  Peace

# 632
Аз даже не се замислих за естетични, когато ги слагах, защото самото лечение е достатъчно скъпо. Понякога ми се струва, че щях да се чувствам по-комфортно, но, честно казано, не съм сигурна (за себе си лично) дали си струва разликата в цената.

# 633
  • sofia
И аз съм с метални, аз още мисля,че всички ме гледат в устата, но това е супер нормално, все едно някой да има обица на устната, разбирасе,че ще погледнеш - то не е нарочно  Confused
И на мен ми препоръчаха такива и за това ги сложих  Simple Smile аз съм с тях вече почти 5-ти месец

# 634
И аз мисля, че хората ги забелязват, а често ми задават и въпроси за тях. Но пък всички го приемат като най-нормалното нещо и не се притеснявам от хорското внимание. Всички около мен вече дори не им обръщат внимание, а и само според мен аз съм центъра на вселената и всъщност на хората грам не им пука за моите брекети.
Всичко е в главата и ако ти не им обръщаш внимание, то и хората няма да ги отразяват. Не мисля, че има и човек, който би се отнесъл отрицателно, по-скоро води до интерес от страна на хората, а при мен и до нови познанства Simple Smile

# 635
Благодаря на всички за отговорите  bouquet За мен е най-важно да се свалят по-бързо и резултата да е налице (затова ме грабна Damon, обещанията за 6 месеца скъсяване на носенето и по-малко дискомфорт), така че ще попитам за разликата в цената с метални, тъй като засега съм се спряла на прозрачни с метални дъги на първите 6 зъба горе и долу и метални долу.

Някой от вас случайно да е при д-р Кр. Моллова в София - интересува ме каква е цената на Damon при нея? Или при Хунджев?

# 636
Ортодонтката, при която ходех като ученичка, казваше - "шините за зъбите са като гипса за ръката, ако някой ти се смее заради такова нещо, значи е глупав". (Не че за тогавашния ми тийнейджърски акъл това постигна нужния ефект.  Laughing)

# 637
Аз съм с метални и дори предизвикват по-малко интерес отколкото очаквах Simple Smile На никой не му прави впечатление, не съм забелязвала и да ме заглеждат - то в днешно време брекетите не са нещо необичайно.

# 638
  • Бургас
И аз съм с метални. Дори ме уверяваха, че ми отиват. Mr. Green Както някой от форума (мисля, че julian) се беше изразил - това са най-скъпите "бижута", които някога съм носила.

# 639
  • sofia
 Hug много готино , да - точно Simple Smile

# 640
  • София

Някой от вас случайно да е при д-р Кр. Моллова в София - интересува ме каква е цената на Damon при нея?

Аз съм при Моллова, с керамични съм. 3000 лв. Майка ми също е с керамични - 2000 лв.... Много е относително.... Но Гайдарова ми искаше 4500....

# 641

Някой от вас случайно да е при д-р Кр. Моллова в София - интересува ме каква е цената на Damon при нея?

Аз съм при Моллова, с керамични съм. 3000 лв. Майка ми също е с керамични - 2000 лв.... Много е относително.... Но Гайдарова ми искаше 4500....

Благодаря много, ще си запиша консултация при нея да видим на мен какво ще предложи Simple Smile

# 642
Здравейте ,
покрай вас толкова се суетих какви брекети да сложа, накрая избрах металните и не само ,че страшно се харесвам ами и с радост си ги показвам  Simple Smile Само 20-ти ден ми е и дори мисля ,че ще ми липсват някой ден  :lol
Бях писала малко по-назад за проблем със затварянето на челюстите , това нещо изчезна. Но сега има друго неразположение... Устните ми от няколко дена са толкова изпръхнали , особено от двете страни  Shocked Преди време бях попаднала на подобно мнение във форума ,но не мога да го открия... Постоянно се мажа с балсами,но проблема не се решава. Има ли някой друг с подобни оплаквания ?

# 643
  • sofia
Аз бях писала - вече няколко месеца не мога да се преборя с проблема. Ще ти кажа какво правя, но не с много голям успех. 1-во тук ме посъветваха водата за уста да не е с алкохол, след това си взех една паста за зъби за деца, защото мнението ми е,че от толкова миене ми съхне от пастата( през един два дена си мия зъбите само с нея). Като си измия зъбите и след това с водата, внимателно след всички процедури си мия устата само с вода внимателно.Не слагам балсами вече, имам чуството,че от тях още повече ме дразни.Много е неприятно, ако някой друг се сеща нещо друго за помощ при този проблем нека пише. Confused

# 644
Аз бях писала - вече няколко месеца не мога да се преборя с проблема. Ще ти кажа какво правя, но не с много голям успех. 1-во тук ме посъветваха водата за уста да не е с алкохол, след това си взех една паста за зъби за деца, защото мнението ми е,че от толкова миене ми съхне от пастата( през един два дена си мия зъбите само с нея). Като си измия зъбите и след това с водата, внимателно след всички процедури си мия устата само с вода внимателно.Не слагам балсами вече, имам чуството,че от тях още повече ме дразни.Много е неприятно, ако някой друг се сеща нещо друго за помощ при този проблем нека пише. Confused

При вадене на 3 от 4те мъдреци устната ми се нацепи много и в една аптека ми препоръчаха прополисов вазелин. В рамките на 4-5 часа нямаше и помен от раните. Не е същият проблем, но не пречи да пробвате. Цената е 2-3 лв. в различните аптеки Simple Smile

http://apteka.framar.bg/16003334/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%BE% … 0-7-%D0%B3%D1%80-

Общи условия

Активация на акаунт