Скандалният филм "България, моята земя"

• 12 685
  • 132
  •   1
Отговори
# 90
Защо реши, че се коментира, без да е гледан?

Така е оповестено в голяма част от мненията в темата.
На този етап в темата има 86 мнения. В 5 от тях се твърди, че авторът не е гледал филма. 5 от 86 е голяма част от мненията?

В темата няма 86 уникални потребители.

# 91
Уникалните потребители в темата до този момент са 30. 5 са заявили, че не са гледали филма.

# 92
Малко ли ти се струват Wink
От коментарите оставам с впечатлението, че са и много от останалите или пък аз съм гледала някой друг филм.

# 93
Малко ли ти се струват Wink
Няма никакво значение дали на мен ми се струват малко или много. Просто твърдението ти, че повечето не са гледали филма не е вярно по простата причина, че 5 от 30 не е "повечето".

# 94
Не съм казвала никъде "повечето". Откъде този задълбочен синтактичен анализ на Бъдни вечер в тема за мюсюлмански филм?!

# 95
Не съм казвала никъде "повечето".
Не ми е ясно как в тема за филм, той масово се коментира без да е гледан  newsm78

# 96
Това е наречие за коментирането, а не количествено определение за броя гледали и негледали. Използва се включително и разговорно, за изразяване на емоция. Май почваш да издребняваш.

Ти гледа ли филма? Ако да, не знам защо се мориш да броиш запетайки. Ако не...

# 97
Това е наречие за коментирането, а не количествено определение за броя гледали и негледали. Използва се включително и разговорно, за изразяване на емоция. Май почваш да издребняваш.

Гледах филма.
Не издребнявам. Уважавам точността на изказа. Съответно, не приемам за сериозни твърдения, основани на произволни емоции, а не на факти. И в никакъв случай не уважавам плесването на голословни, неподкрепени от фактите, обвинения към съфорумците, че си позволяват да коментират филма, без да са го гледали. Нямаш основания за подобни обвинения.

# 98

всъщност колко от филма : "За котките",който започва с: "Оперението на крилата на котките се променя към електриково зелено при размножителния им период  през високосна година..." е необходимо да гледаш,за да изкоментираш това като пълна идиотия?

# 99
всъщност колко от филма : "За котките",който започва с: "Оперението на крилата на котките се променя към електриково зелено при размножителния им период  през високосна година..." е необходимо да гледаш,за да изкоментираш това като пълна идиотия?

Нещо против оперението на котките ли имаш? Laughing
Весели празници, дами!

# 100
За мен няма паралел между оперение на котки и хора от турски произход.

Уишмастър, никого не обвинявам. Влязох в темата, защото очаквах да се скандализирам. Ми не се скандализирах. Явно съм широко скроена ли, кво ли. За думи не се хващам, а за идеи.

# 101

Нещо против оперението на котките ли имаш? Laughing
Весели празници, дами!
Нямам нищо против оперението на котките,докато някой не реши,че любимото ми коте трябва да бъде евтаназирано,защото не е развило оперение, подкрепящо теорията и наблюденията във филма "За котките",който коментирах  Simple Smile
Весели празници Simple Smile

За мен няма паралел между оперение на котки и хора от турски произход.

Уишмастър, никого не обвинявам. Влязох в темата, защото очаквах да се скандализирам. Ми не се скандализирах. Явно съм широко скроена ли, кво ли. За думи не се хващам, а за идеи.
Не си твърде широко скроена,не се тревожи.

# 102
Благодаря ти, че ме успокои, на тебе разчитах.

# 103
Дали ДПС предколедно не се разцепи на проердоган и продоган? Дали имаме поводи за по-големи притеснения в близко бъдеще от филма по Ал Джазира?

Едно емоционално писание по въпроса: http://www.lentata.com/page_8282.html

# 104
Дали ДПС предколедно не се разцепи на проердоган и продоган? Дали имаме поводи за по-големи притеснения в близко бъдеще от филма по Ал Джазира?

Едно емоционално писание по въпроса: http://www.lentata.com/page_8282.html

Аз от цялата патаклама виждам едно със сигурност -Ахмед Доган придобива огромна власт и подкрепа.
ТОВА е опасно.

Общи условия

Активация на акаунт