Скандалният филм "България, моята земя"

• 12 657
  • 132
  •   1
Отговори
# 30
Правителството ще даде ли някакво изявление или ще се замете всичко под пармалентарния килим?

# 31
 Ми примерно на Местан не му е. То не , че не е добре да го треснеш отзад с тиган...
Абе ако го треснеш ще го лежиш, а не си струва...

# 32
Интересно е съвпадението филмът да се пусне по медиите ден-два след посещението на оня турчоляк.
И на мен това ми направи впечатление...

От Ал Джазира коментирали, че филмът се подготвял от 2012год.

# 33
  • Най-красивата страна
Гнусният филм е снет от you tube.Браво.
http://petel.bg/Ekskluzivno--Parvo-v-Petel--Balgariya-se-obedini … -Dzhazira__138679

# 34
 Ал Джазира първо публикуваха материал, че българките полицаи са биели и ограбвали афганистанските емигранти и 2-3 дни след това този материал. Но пък като рагледах и в двата материала коментарите симпантизират на нас, а не на показаните "жертви".  

# 35
Къде мога да го гледам?

# 36
Интересна реакция - "Woops. It looks like we ran into a problem. Please try again." - http://video.aljazeera.com/

Spoiler alert  Mr. Green
Най-забавното от филма беше твърдението, че България е член на ЕС от... 2014.  Laughing

# 37
  • София
Правителството ще даде ли някакво изявление или ще се замете всичко под пармалентарния килим?
Не мисля, че някой ще даде изявление. Те  са над тия неща. Единствено коментар от ББ може да получим, все пак 3 папи са го галили по главата.

# 38
    Чух за филма в новините, няма да го гледам. Яд ме е че държавата допуска пропаганда в определени аспекти и яростно защитава права и истини в други. Иначе също съм на мнение, че възродителният процес е един от най-срамните актове в най-новата ни история.

# 39
Ето ви едно друго филмче  Grinning Според него Турция ще престане да съществува в сегашния си вид и от нея ще остане само една част. Grinning

Армагеддон - война которая скоро начнётся. Пророчества старца Паисия Святогорца

Sunglasses

# 40
  • Вестерос
Кое е абсурдното? Мнението ми е, че всичко казано във филма е абсолютната истина  dontknow
Скрит текст:
Не говоря турски, нямам роднини в Турция; за мен филма отразява историята по точен начин.
Искаш да кажеш, че земята си е турска, баташкото клане е било на турци и прочие дивотии във филма или пък , че през комунизма им е сменяна вярата, то християнската не беше на почит, имена да , но вярата  Stop ooooh!  Shocked Close Shocked

# 41
Сплесканият череп е факт, да Laughing. Имам приятелка българска туркиня, и тя по това си ги разпознава.
   И аз винаги по това съм ги разпознавала...
Аз само ромите мога да разпознавам.Интересно ми е българомохамеданите как ги разпознавате, сигурно и те си имат отличителни белези. Аз две години живях в общежитие с помакиня и едва, когато тя самата ми каза, че е такава, тогава разбрах. Беше си с българско име и то от най-българските и беше атеистка, каза ми че нейното семейство не е религиозно. Беше от Родопите. Запознах се и с родителите ѝ, абсолютно нормални и съвременни хора.

# 42
Сплесканият череп е факт, да Laughing. Имам приятелка българска туркиня, и тя по това си ги разпознава.
Аз само ромите мога да разпознавам.Интересно ми е българомохамеданите как ги разпознавате, сигурно и те си имат отличителни белези. Аз две години живях в общежитие с помакиня и едва, когато тя самата ми каза, че е такава, тогава разбрах. Беше си с българско име и то от най-българските и беше атеистка, каза ми че нейното семейство не е религиозно. Беше от Родопите. Запознах се и с родителите ѝ, абсолютно нормални и съвременни хора.

Няма по какво и за какво да бъдат разпознавани българомохамеданите.
За турците става дума. За техните потомци по нашите земи.
Или ти не правиш разлика между двете?

Иначе аз съм живяла с българска туркиня в студентско общежитие.
В специалност, за която се бореха 50 човека за едно място, тя имаше предимство и я приеха въпреки нисък бал.
Не че някъде имаше писани квоти, но на практика често се процедирше така с турци. Не знам как е сега.

Още си спомням на моменти нескритото и презрение към българите на тема хигиена, ядене и най-вече колко честни и морални били туркините и се женели честни, а не като нас българките. Ужасно беше лицемерна, но на моменти се изпускаше.

Последна редакция: ср, 23 дек 2015, 00:56 от Mirella_

# 43

Няма по какво и за какво да бъдат разпознавани българомохамеданите.
За турците става дума. За техните потомци по нашите земи.
Или ти не правиш разлика между двете?
Разбира се, че правя разлика между двете. Непонятно ми е защо и помаците го отнасят, дори и тук съм срещала не ласкави коментари за тях, както и като цяло от българите-християни. Дори съм чувала, че били по-регигиозни и от българските турци, но аз такова нещо не видях. Дори ѝ ходих на гости, да, имаше джамия, в която от 2 000 човека я посещавали само около 10 дядовци. 95% от хората в селото бяха с български имена, не знаят турски и мразят ДПС - тази партия имала най-нисък вот на местни и национални избори.

# 44
Кое е абсурдното? Мнението ми е, че всичко казано във филма е абсолютната истина  dontknow
Скрит текст:
Не говоря турски, нямам роднини в Турция; за мен филма отразява историята по точен начин.
Искаш да кажеш, че земята си е турска, баташкото клане е било на турци и прочие дивотии във филма или пък , че през комунизма им е сменяна вярата, то християнската не беше на почит, имена да , но вярата  Stop ooooh!  Shocked Close Shocked
http://toppresa.com/41997/klaneto-v-zhizhevo-da-ne-se-zabravya

Общи условия

Активация на акаунт