Скандалният филм "България, моята земя"

• 12 642
  • 132
  •   1
Отговори
# 15
Аз гледах филма от тук от там защото някакви американски политолози, дето хал хабер си нямат за какво иде реч на балканите, не съм сигурна и на картата дали знаят къде сме, ще ми анализарат защо турците са тук и са много и пр. и пр. И то по "Ал джазира".. Айде,  нЕма нужда....

Нека първо станат нация, да имат история и тогава да поучават!  Stop

Така се ядосах и на един филм за втората световна , излъчен по Виасат хистори, дето благодарение на тях се изхранвали и руските, и немските войници и едва ли не, за тях, видите ли войната е била най - тежка. В манипулирането са царе!

# 16
Затова такива канали като дискавъри, виасат хистори и подобни не гледам. Всичко е пропаганда.

# 17
За турците прогонването им от българските земи си е било трагедия.
Да отваряме ли дума за прогонването на българите от БЪЛГАРСКИ земи? И да почнем да броим???
Не виждам някой да ни пречи да отваряме въпрос. Аз лично го правя при всеки удобен повод. Друг въпрос е, че не виждам голям ентусиазъм сред наследниците на бежанци да говорят по тези въпроси. И темите тук във форума, които съм повдигала го доказват и групите във фейсбук, в които участвам.

# 18
Да отваряме ли дума за прогонването на българите от БЪЛГАРСКИ земи? И да почнем да броим???
Не виждам някой да ни пречи да отваряме въпрос. Аз лично го правя при всеки удобен повод. Друг въпрос е, че не виждам голям ентусиазъм сред наследниците на бежанци да говорят по тези въпроси. И темите тук във форума, които съм повдигала го доказват и групите във фейсбук, в които участвам.
Държавата трябва да говори, не хорицата. А нашата държава просто не е наша.

# 19
  • Най-красивата страна
Наглост и безобразие.Провокация.
Госпожата,която е сътворила филма,трябва да бъде съдена.

# 20
  • Варна
Изобщо не ща да го гледам. Четох някаква статия за него по новинарските сайтове и толкова се ядосах, че ако отворя линка сигурно тотално ще ми падне пердето.  А реакция не очаквам никаква от дупедавците, които ни управляват. Абе, отвратена съм.

# 21
  • България
Скрит текст:
Какво мисля за филма?
Нека се започне от това, че в продължение на пет века по нашите земи се е провеждал процес на ислямизиране на местното християнско население.
Мирен- тогавашните продажници са сменяли религията си за пари и други облаги.
Насилствен- ангария, отвличане на българи- аз лично имам отвлечена пра- пралеля от "добричките" турци.
Много пъти сме се питали, какво ли е стнало с нея? И сигурно не единствена, но лошото е че нямаме навик, да записваме родовата история.
А и смесени бракове. Децата обикновено са мюсюлмани. Сега. Тези, които познавам, а не са малко, носят името Денис или Мелиса обикновено и са мюсюлмани. Познавам даже човек с точно четвърт "турска" кръв, четвърт гръцка и 1/2 българска. Мюсюлманин и то фанатизиран. А в ония мрачни времена? Как мислите- християнка омъжена за мюсюлманин. Какви са били децата?
 Питам се защо не се направи генетично изследване на българските "турци"? Защо имаме такова продажно правителство и толкова заспал народ? Питам се, но няма кой да отговори!
С една дума- етнически турци в България няма. Има български мюсюлмани. Според мен. Така мисля и се надявам, че някога ще наберат смелост и ще докажат това. Но докато тиквун и подобни са на власт, истината ще е някъде там и ще има още много такива филмчета, а и по-лошо може да стане.
   За помаците вече има данни, че имат български гени, но ето и те вече се пишат за турци.
https://www.youtube.com/watch?v=6CF5JBEzUCg
https://www.youtube.com/watch?v=cfwqTKiZ4gc

Глупости!
Отказвам да бъда причислявана към вида сплескана тиква, който е характерен за турците.
Моят череп си е съвсем европейски. Бяла съм, висока, стройна, с дълги крака и не особено широк таз.
Не приличам на модифицирана набързо от природата маймуна.

Ако бг мюсулманите -ниски, с къси крака, сплеснати черепи, тъмнокожи, жените с широки гъзища са етнически българи, аз каква съм тогава?
Ех, де да бяха такива.
А многобройните русокоси, синеоки, бели мюсюлмани?
Погледна ли ги, все си мисля за зверствата по земите ни.
 Българите не сме славяни. Има много тъмни и ниски сред нас.
Именно, заради хора като теб се е съхранил българския ген.
 Съхранил се е генът ни, но сега са нови времена и трябва да приемаме не толкова чистокръвните си издънки и да ги асимилираме, а не да ги отблъскваме. Защото ще съхраним гена си, но ще изгубим нацията си. Защото турската пропаганда промива мозъци, че в България българи няма. Откъде мислиш, че тръгват измислиците, че българите са тюрки?
Това е дългосрочен план на Турция.
  Мислиш ли, че даже в Турция има много чистокръвни турци, особено в бившите гръцки и български земи? Те имат много по-правилна политика и е крайно време да се поучим от тях.
Защото този филм и подобните му, има още подобни, не е само този, имат за цел гражданска война в страната ни. Ще измрат не само християни обаче, да не би местните мюсюлмани, да си мислят, че ще оцелеят?
  И на мястото ни ще дойдат ония от Анадола, черните, истински турци. Така, че умната, крайните мисли и изказвания няма да помогнат на никого в България.

# 22

Българите не сме славяни. Има много тъмни и ниски сред нас.

Генът на русата коса и сините очи не е собственост на славяните. Траките също са били светлооки и светлокоси.
Славянския ген сред българите, по последни изследвания, е не повече от 12%.
Преобладаващо българите са с кафяви очи и кестеняви коси, както и по формата на тялото и по чертите се различават много от славяните.
Езикът ни е също най-нетипичния славянски език.

# 23
  • Милано
Сплесканият череп е факт, да Laughing. Имам приятелка българска туркиня, и тя по това си ги разпознава.
   И аз винаги по това съм ги разпознавала...А колкото до филма...не искам да го догледам!Натъжи ме и същевременно ме ядоса!?Къде ни е държавата?

# 24
Сплесканият череп е факт, да Laughing. Имам приятелка българска туркиня, и тя по това си ги разпознава.
   И аз винаги по това съм ги разпознавала...А колкото до филма...не искам да го догледам!Натъжи ме и същевременно ме ядоса!?Къде ни е държавата?
Не са им сплескани черепите на турците бре. Аз съм от смесен край и познавам сума ти турци. хората са си съвсем нормални .
Това със сплесканите черепи идва от стар турски обичай, в който новороденото са му повивали главата на дъска, за да станела по-красива и тя се сплесквала отзад. Но това е много старо.

# 25
Тъжната истина е, че българският етнос ако не се затрива, то поне има достатъчно упадъчни и деградивни тенденции за неговото бъдеще. С две думи той не върви по възходящата скала. Дано не е така след известно време, за да се направи обрат в положителна посока.
Адекватна реакция от българската държава - не очаквам, поне не в лицето на днешните политици.

# 26

Не са им сплескани черепите на турците бре. Аз съм от смесен край и познавам сума ти турци. хората са си съвсем нормални .

Разбира се, че не са. Абсурд е по външен вид да различиш български гражданин от  турски произход, от българин от, например северозападния край. Или от който и да е друг край. Нали гледам строителите от бригадите по цяло лято - все са от един десен и българи и турци.

Тъжната истина е, че българският етнос ако не се затрива, то поне има достатъчно упадъчни и деградивни тенденции за неговото бъдеще. С две думи той не върви по възходящата скала. Дано не е така след известно време, за да се направи обрат в положителна посока.
Адекватна реакция от българската държава - не очаквам, поне не в лицето на днешните политици.

Че то кой върви по възходящата скала, се питам вече.

# 27
Държавата трябва да говори, не хорицата. А нашата държава просто не е наша.
Чия е държавата Гери,че ми стана интересно?Само не ми казваи ,че е на Русия,щото за 25 години преход все някои ни е виновен,ако не са руснаците ще са американците?!А Бойко извънземните го спуснаха с парашут,не е продукт на "народната любов"чист българин отражение на българската действителност!
Филма е пропаганда,която има някакви цели!

# 28
  • София - Рим и обратно
Гери, загледай се, ако откриеш един турчоляк, дето черепът му отзад да не е като треснат с тиган, покажи ми го.

# 29
  Ми примерно на Местан не му е. То не , че не е добре да го треснеш отзад с тиган...

Общи условия

Активация на акаунт