158 Коледарчета в Америка пишат късмети и сурвакат за здраве

• 134 665
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета бих искала да попитам дали някоя от вас може да ми намери и изпрати в България пресата за коса split ender pro дават я само на фризьори.Трябва ми за фризьорският салон на сестра ми.Ще си заплатя повече за услугата.Благодаря Ви!
Има я и в Ибей, вкл. с доставка до България.

# 121

Малко, за радост. Вали прекрасно вечер. Към събота ще се запролети 50Ф.
Сложихме лавици на една стена и ми призля като видях цялото творчество на малкото. Чистих с меджик гъбата.

Джуджанка, за 2 седмици обикновено. Но съм получавала мартеници, пътували 2 месеца.

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 18:16 от Niki1

# 122
щом няма сняг, няма да идвам.  Mr. Green Аз бих почистила с Меджик Майк Laughing

# 123
Здравейте,
имам нужда от информация, та дано съм попаднала на правилното място.
С ММ се опитваме да намерим в нета хранителни продукти и/или вериги за бързо хранене, които ги има в САЩ, но в България не. Търсим ниша, в която да започнем бизнес.
Та бих искала да Ви помоля за всякаква информация, дори и за стоки, които вървят при Вас, дали ще е техника, дрехи или нещо друго, което го няма все още тук.
Благодаря предварително! Hug bouquet

# 124
Тези коледарчета ще вземат да боядисат яйцата накрая Wink

Only God Can - може би трябва първо да провериш кои хранителни продукти, произведени в САЩ се внасят легално в Евросъюза....

# 125
  • У дома
Нямам представа какво има и какво няма в БГ.
Ние сме в ремонт посред зима Sad Ама да не изпуснем добрият дийл. Живях в колата няколко дни, спах по приятели, мъка.

# 126
Тези коледарчета ще вземат да боядисат яйцата накрая Wink

Only God Can - може би трябва първо да провериш кои хранителни продукти, произведени в САЩ се внасят легално в Евросъюза....

Всичко което е разрешено в САЩ, тук също. Имам богати познания с вноса/износа. Ясно ми е, че и ще бъде проверено където е необходимо всичко. Въпросът е, че колкото и да мисля, нищо не се сещам.

# 127
  • The QC to be!!!
Атланта ти ме шокира! #Crazy

# 128
 Май повечето популярни фаст  фуд вериги ги има в Бг. Джак ин дъ бокс има ли?
 GAP мисля че няма.

# 129
Хмммм  newsm78 Е, ако е разрешено всико защо все някой пише разни хейтърски статии за ГМО-тата в САЩ и как евросъюза не допуска вниса на нищо такова? Не се заяждам , просто съм невежа и винаги съм мислила, че наистина има някакви разпоредби, ограничаващи вноса...

И за фастфуда, опасявам се, съм невежа. В Макдоналдс съм влизала 1 път за 10 год (през 2006-та беше - раздаваха педометри и се наложи да ям салата, за да си взема педометърчето, което през 2006 все още беше екзотика)  Crazy

Иначе мин година ядох за първи път бъргър, ама не цялото нещо, а само "кюфтето", под натиска на мъжа ми, който твърди, че трябва официално да ми вземат юс паспорта, защото американка, която да не е яла хамбургер и не е поръчвала пица не съществувала. Сега пък казва, че "бъргър" опита ми не бил валиден, защото "кюфтето" било органик бизонско и не съм яла питките и останалите тримингс.  Бабините ми ти трънкини! За 10 год тук съм +10 кг (боря ги! докато стигна 60 год с това темпо ще съм обратно на девичите си кг) значи напълно си заслужавам паспорта  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: ср, 24 фев 2016, 00:24 от Agent Provocateur

# 130
Благодаря ви!
Ето, давате ми идея за разни бизонски и телешки бургери или меса.
Тук такива неща няма, най-големия "лукс" са някакви "телешки" меса, които не стават нито за стекове, нито за нищо. Телето обикновено се оказва бабата на това теле и става... Sick

# 131
Агент, да ти взимат паспорта, прав е мъжа ти! И как с лекота сравняваш макдоналдски полиетилен с хубав, сочен, истински(тексаски например) бъргър Shocked

за онли год кен.....в Бг. няма тази верига http://www.fiveguys.com/ не е супер, но е прилична, има я и извън щатите.

# 132
С ММ се опитваме да намерим в нета хранителни продукти и/или вериги за бързо хранене, които ги има в САЩ, но в България не. Търсим ниша, в която да започнем бизнес.
Предлагам ти V Burger. По мои наблюдения в България все още няма специализирани веган/веге заведения за бързо хранене.

Аталанта, ужас! Как така живя в колата?!

Моят шеф донесе някакъв вирус от Лондон...

Последна редакция: ср, 24 фев 2016, 00:52 от Фея Кръстница

# 133
So What - абе човеко, във Макдналдс ядох салата...не мога да ги сравнявам с "Най-хубавите бъргъри в Нова Англия" - цитирам благоверния Simple Smile

Аталанта, я разкажи, мило, как се насадихте в тази каша... какво ремонтирате!?!? Аз ще ти разкажа на нашите бани - 8-ми месец правим 2 бани и не са дори пред завършване... а аз си мислех, че сме подобрили всички рекорди с 9 мес  правене на банята в мазето  Rolling Eyes

# 134
Благодаря ви!
Ето, давате ми идея за разни бизонски и телешки бургери или меса.
Тук такива неща няма, най-големия "лукс" са някакви "телешки" меса, които не стават нито за стекове, нито за нищо. Телето обикновено се оказва бабата на това теле и става... Sick

Търси нещо друго...и двете отдавна имат вносители...

Общи условия

Активация на акаунт