158 Коледарчета в Америка пишат късмети и сурвакат за здраве

• 134 845
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • Емаесесаесесапипиа
кой беше вашия щат?

хората които са сигнализирали няма откъде да знаят, че наглеждаш детето. Може да е изоставено от часове, болно, обезводнено, отвлечено....може да е всичко. И аз ако видя дете на паркинга ще се обадя на полицията.

Фапуа, погледнах на зад и видях че си в Мисисипи. ето ти сайт със застраховки https://www.healthcare.gov/get-coverage/ , сложих произволен зип коде от Мисисипи и излезе че имате Медикейд и чип план и вероятността с 5 деца и един работещ родител да квалифицирате е доста голяма. Слагаш предполагаемия инкам за 2016(заплатата на мъжа ти), възрастта на всички членове на семейството.

Да, права си, напълно съм съгласна. За бой сме си. От това, което чета по нета за други подобни случаи оставам с впечатление, че служителите от магазина са инструктирани да сигнализират. Много е вероятно някой като е прибирал количките от паркинга да го е видял и да се е обадил.
За Медикейда - ходила съм на място до местната служба, подавала съм документи за бебето си, което е родено тук, питала съм и са ми обяснявали, че другите членове от семейството не могат да бъдат включени. Мисля, че само в определени случаи кандидатстваш за спешна помощ при нужда.

# 181
Фапуа, а CHIP? ако съм на теб ще го разчекна този сайт и изобщо програмите.  ако не сте за медикейт може със съвсем малка месечна сума да покриеш цялото семейство, Обамакеър ти покрива част. Направо ти се възхищавам колко лежерно го караш, сигурно се живее по-лесно така.

# 182
  • Чикаго / София
zaki моите деца също са пътували със стюардеса вече 2 пъти. Няма от какво да се притесняваш, въпреки че е ясно, че всички се притесняваме. За децата се грижат добре. както анет е написала, слагат им едни като портмонета на вратлетата с всичките им документи вътре. Обикновено се събират групичка от поне 6-7 деца, които стюардесата държи заедно. качват ги в самолета първи, свалят ги последни. При прекачването, моите поне споделиха, че са ги карали с тези малки мотокари, които са по летищата от единия терминал до другия всички деца. Ако престоя м/у полетите е малко по-дълъг ги карат в специална стая пълна с играчки, игри, книжки, телевизор, плейстейшъни, място за поспиване и пр. Децата казаха, че стаята е била много куул Simple Smile
На предаването в Бг, стюардесата им бута багажа и ги предава на посрещачите.
При изпращането от тук, позволяват на родителите да влезнат с тях до терминала, но трябва изрично да попиташ за това при чекирането на багажа, издават пропуск.

# 183
Фапуа, не се изненадвам, че са се обадили. По-добре да го направят излишно, отколкото да оставят дете да си отиде ей така...

# 184
  • WA, USA
Фея, все се каня да ти пиша че и малкият "чете" с вашите книги. Много ги обича и повтаря след химикала. Аз го бях забравила, но той си го изрови сам и даже си смени сам батериите Hug

# 185
Фея, все се каня да ти пиша че и малкият "чете" с вашите книги. Много ги обича и повтаря след химикала. Аз го бях забравила, но той си го изрови сам и даже си смени сам батериите Hug
Мед ми капе на душата! Юнак! Да ти е жив и здрав! Благодаря ти!

# 186
Фея, Руми, какви са тези книги?

# 187
irka,Благодаря.

# 188
# 189
  • WA, USA

Да, тези са! Фея ни прати техните и вече и двамата с тях "четат". Големият не беше много увлечен, но малкото си ги слуша редовно и много ги харесва, разпознава думи от тях.

# 190
Нещо ново? Rolling Eyes

# 191
Simple Smile В НЙС вали снежец.

О, сетих се още нещо: запознах се със Саймън Синек.

Последна редакция: пт, 04 мар 2016, 17:36 от Фея Кръстница

# 192
# 193
  • WA, USA
и при нас вали сняг, много е готино, аз съм безработна и пия винце докато вали навън.

# 194
Много хубава идея, благодаря за линка, Корал! Спас вече знае всички букви, много обича да му пиша или показвам и да разпознава Simple Smile. Ще разгледам подробно, да му избера Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт