Отговори
# 195
  Габи Hug Heart Eyes нямам Туитър  , но обичта на феновете към фемир и АфК     сме я засвидествали и без Т    те си остават най специални за нас  Heart Eyes  и за състава  и на Чаатай  също  си е специален сериала и партньорката  Mr. Green Peace не го забравя  и знае от къде и как е станал известен и обичан , кой сериал му донесе слава по света  Wink и разбира се  и  таланта му   без него няма как да успееш и задържиш  в актьорството .
 Може и без талант  ма   тва е отделна тема  Joy

Heart Eyes

Heart Eyes

Габче тез фотки съм ги виждала без последната със Зехра

и колаж   хубав  Heart Eyes

Mr. Green тук Емко се пръскаше от ревност  Flutter Crazy

Аху  е написала за АфК     и Ча ще напише    , той не е пропускал

# 196
  • Варненска клюкарка
http://blog.milliyet.com.tr/hazal-kaya---cagatay-ulusoy---afk-da … milliyet_anasayfa

И чичо ви Абдуррахман е отразил годишнината, той не пропуска никога Mr. Green

Феми, днес акъла на Ча ще е зает с други мисии, ама дано се сети да погледне в Т и да отрази този ден както го е правил друг път!

# 197
Здравейте  Hug Hug  Hug Hug
За мене АФК беше първият сериал,който започнах да гледам.

# 198
  • Още у мъглата ...
Профче Hug Heart Eyes Heart Eyes Бел  Hug Heart Eyes Heart Eyes Мерси  Hug Hug
Феми  Hug Heart Eyes Heart Eyes

А тези фотки няма как да сме ги виждали Peace, нещо подобно, да, но точно тези не съвсем Grinning
След като фенки в туити, които са корифеи на тази тема благодариха за новите снимки Peace

Теркооо Hug Heart Eyes Heart Eyes Ща трепя Laughing Мойши пък баш днес да се сдържиш Whistling Laughing
Ма, както си казала, въпрос на гледна точка и усещане, а и момент Wink

Щот ей и аз, като цяло в последните месеци съм на друга вълна, както знаеш, ама първата любов ръжда не хваща  WinkLaughing

Гале  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 199
 Целувките на фемир  си ги най харесвам  Heart Eyes kiss    и на други екранни двойки  си ми харесват      но аз не гледам ашка с Елчин   и за цилуфаните нищо не мога кажа

Не съм сигурна , че Чаатай ще бъде довечера на премиерата  newsm78 може да е отлетял за ЛА

капитана  Crazy

и инфо за КБ

Вторият сезон на "Кварталът на богатите" се отлага!  http://www.-spam251-/2016/01/blog-post_13.html?m=1

ОТЛАГАЛ СЕ  hahaha Joy И ЗАЩО ЛИ  ?     през летния сезон ша го остават  , кат нема рейтинг бозътЪ  hahaha   коментарите са да пускат индийски  Sick

Поради голямото желание на фенове от startv и Ay Yapım обявиха че уреждат договори с Серенай и Къванч и може и да сбъднат мечтата на феновете.
Все още нещо не е уточнено от startv преговарят и за договор с Керем Бурсин Чаатай Кенан Имрзалу през 2016 ни очакват интересни нови неща! https://www.facebook.com/OgledalenSviat.S2/?fref=nf

тия  от де знаят за Киво и Сера   това не ми се верва  игрят  Naughty

Чаатай и Кенан са подписали договор  с компанията  . Ча преди  Америка   е подписал и договорил за нов сериал  и новия сериал ша е с крими елементи  , ако не греша

# 200
  • Още у мъглата ...
http://blog.milliyet.com.tr/hazal-kaya---cagatay-ulusoy---afk-da … milliyet_anasayfa

И чичо ви Абдуррахман е отразил годишнината, той не пропуска никога Mr. Green

Феми, днес акъла на Ча ще е зает с други мисии, ама дано се сети да погледне в Т и да отрази този ден както го е правил друг път!

Ух, ама от както почна да е фурнаджийска лопата тоз чичко, съм доста резервирана към него Whistling
Ей го превода на английски на статията му Grinning Peace

# 201
  • Варненска клюкарка

и инфо за КБ

Вторият сезон на "Кварталът на богатите" се отлага!  http://www.-spam251-/2016/01/blog-post_13.html?m=1

ОТЛАГАЛ СЕ  hahaha Joy И ЗАЩО ЛИ  ?     през летния сезон ша го остават  , кат нема рейтинг бозътЪ  hahaha   коментарите са да пускат индийски  Sick

Що така бре, такъв уникален уникум, осмото чудо на дизииндустрията, феномена на феномените hahaha
Явно пак ще запълва летния сезон, пък качествените продукции през другото време!

ПП Габс, мерси за английския превод, после ще почета, да видим какви ги е писал! Аз отдавна съм резервирана към него и много пъти съм го казвала тук!

# 202
Не бе Гъбке, нищо против клипа  Laughing Просто чак най-истински за цялата телевизия  Mr. Green
А днеска годишнина ли има  ooooh!
Сори  Praynig Praynig Praynig

# 203
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тери, аз не ходя по теми за филми, които не ме вълнуват, да си изхождам гледната точка, още по-малко да нападам потребители там за това, което мислят и чувстват. Не помня кога за последно си влязла тук не със заяждане, а с добра дума.

Габче  Hug, понеже две от снимките ги имам и затова така убедено се изказах. Laughing Peace
Ето една от серия, която например не ми беше попадала.

Абдуррахманчо обича да си пълни блога с кампанийни материали. Peace

П.П. Писали сме едновременно, но това ни най-малко не променя мнението ми.
А и изказването ми изрично беше за всички фемирски целувки, а не само за тези в клипчето на Габи.

# 204
Габи така е старата любов ръжда не хваща. Hug Hug Heart Eyes

# 205

Абдул рахманчо  се беше фотнал с Ча на една от премиерите   и Ча му е казал че му чете статийте били интересни  Mr. Green Joy

Ча си е заслужил  успеха и хубавите  думи Peace От АфК се е развил и труди и много от критиците го пишат и отбелязват . Първата му роля  и да стигне до Делибал  и да играе шизофреник   и да се учи на барабани  .

нова снимка от Делибало отровния мед  Mr. Green

природна красота Flutterоххххххххххххххх Blush love001    преди се оризили за Яманко  

Heart Eyes

много хубав момент  как се облегна Ферка на рамото му

и началото на тяхната история  Heart Eyes
 и погледи Heart Eyes

# 206
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ВСИЧКИ ФЕМИР ФЕНОВЕ И ПРИЯТЕЛИ ОТ ТЕМАТА!
За мен АФК си е Forever и най-добрия сериал Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Габи Hug Heart Eyes, ретуитнала съм те  Grinning
Снимките не са нови, но вчера ЕзелУ беше написала на Енгин да пусне непубликувани, та да видиме Mr. Green
Имам да пиша някои неща, ама като ми остане време Wink

# 207

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА ФЕМИР ФОРЕВЪР!

# 208
Тери, аз не ходя по теми за филми, които не ме вълнуват, да си изхождам гледната точка, още по-малко да нападам потребители там за това, което мислят и чувстват. Не помня кога за последно си влязла тук не със заяждане, а с добра дума.

Къде видя да се заяждам  newsm78 Просто се изсмях на изказването за целувките  Peace

# 209
  • Варненска клюкарка
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ВСИЧКИ ФЕМИР ФЕНОВЕ И ПРИЯТЕЛИ ОТ ТЕМАТА!
За мен АФК си е Forever и най-добрия сериал Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Габи Hug Heart Eyes, ретуитнала съм те  Grinning
Снимките не са нови, но вчера ЕзелУ беше написала на Енгин да пусне непубликувани, та да видиме Mr. Green
Имам да пиша някои неща, ама като ми остане време Wink
Скрит текст:

Еййй знаех си че днес ще наминеш Heart Eyes Hug

Баш днес ни от Енгин, ни от Ча очаквам аз нещо по въпроса- телом и духом са на друга вълна- довечера предстои поредната премиера на Делибала, този път в Анкара Peace

В самолета за Анкара

Последна редакция: чт, 14 яну 2016, 13:39 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт