Пазаруване от H&M ➤ 2

• 65 831
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Някой да е купувал козметика от ХМ? Заслужава ли си, по-скоро ме интересуват лаковете, но и като цяло отзиви. Peace
Аз имам само два лака, харесват ми и като трайност и лесно се нанасят, нямам забележки.

# 121
Някой да е купувал козметика от ХМ? Заслужава ли си, по-скоро ме интересуват лаковете, но и като цяло отзиви. Peace
Аз имам само два лака, харесват ми и като трайност и лесно се нанасят, нямам забележки.
Мерси за инфото, ще го имам предвид за напред. Peace
А относно пратките - явно ще си почакаме, пък и в тая зимна обстановка. Mr. Green

# 122
На мен днес ми пристигнаха поръчки от 23.12 и 25.12, а на 29.12 ми пристигна поръчка от 22.12.

# 123
  • Бургас
Някой има ли наблюдения якетата с пух дали са умалени.  Сина ми носи връхни или блузи Л, но дали това яке ще е ок http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0309028001.html

# 124
Някой има ли наблюдения якетата с пух дали са умалени.  Сина ми носи връхни или блузи Л, но дали това яке ще е ок http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0309028001.html
По скоро на ХМ нещата са уголемени, но пък от друга страна е връхна дреха. Съветвам те да провериш таблицата с размерите и така да прецените. Peace

# 125
  • София
Има ли намаления в магазините на Н&M? Поне в The Mall беше лъжа - намалени артикули преди Коледа сега бяха на НЕнамалени цени!

Ползвала съм лак и гланцове - бях доволна /с едно уточнение бях ги купила от Н&М в Белгия.

# 126
Току що получих смс, че днес ще ми доставят пратката от 29-ти.

# 127
Когато Еконт ми пратиха имейл, че имат пратка за мен аз попълних онзи формуляр за промяна на начина на доставка и им върнах имейла. Но като си проследих пратката, оставам с впечатлението, че не са ме разбрали и пак ще дойдат на домашния ми адрес.
Вие ако искате да смените нещо по доставката как се свързвате с тях? Май не си проверяват имейла. ooooh!

# 128
  • Сливен
в сливен винаги звънят преди да дойдат и тогава мога да променя адреса.

# 129
Преди малко си взех пратката !  Peace

С номера на ботушите като че ли съм се надценила, но 'лапето не ще да ги остави за миг дори  Mr. Green
Само не разбрах кое им е премиум куолитито ама карай !
Все още не съм решила как ще процедирам с тях !

Клинчетата ми харесват, ок са за тия пари ! С две думи доволна съм Simple Smile))

Поисках да отворя пратката преди да платя, но куриера не се съгласи.
Каза че ако искам да връщам нещо то щяло да бъде безплатно и нямало да ме таксуват.

# 130
Когато Еконт ми пратиха имейл, че имат пратка за мен аз попълних онзи формуляр за промяна на начина на доставка и им върнах имейла. Но като си проследих пратката, оставам с впечатлението, че не са ме разбрали и пак ще дойдат на домашния ми адрес.
Вие ако искате да смените нещо по доставката как се свързвате с тях? Май не си проверяват имейла. ooooh!
В деня, когато ще е доставката ще получиш смс, в него има посочен куриер и телефона му. Звъниш и му казваш какво искаш. Така е най-сигурно. Можеш и да говориш с него за бъдещи пратки (при мен всеки път е един и същ, вече си говорим на галени имена Mr. Green) и да се разберете как да процедирате напред Peace

Моята пристигна  newsm44

Каза че ако искам да връщам нещо то щяло да бъде безплатно и нямало да ме таксуват.

Ако откажеш да получиш пратката или ако решиш да връщаш артикул в срока, който е според условията на H&M?

# 131
Получих си и аз нещицата, то голям зор беше Whistling
Тази жилетка е мекичка, харесва ми http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0192165003.html Simple Smile
Още 2 сутиена, комплект боксерки и едно стягащо боди. Всичко ми харесва на първо четене, сутиените имам чувството, че чашка В са уголемени, но ще видим като пробвам Peace

# 132

Ако откажеш да получиш пратката или ако решиш да връщаш артикул в срока, който е според условията на H&M?

Ако реша да връщам продукти ! Да им се обадя те щели да дойдат да ги вземат и нямало да плащам за това уж !

# 133
С номера на ботушите като че ли съм се надценила, но 'лапето не ще да ги остави за миг дори  Mr. Green
Само не разбрах кое им е премиум куолитито ама карай !
Все още не съм решила как ще процедирам с тях !
...
Поисках да отворя пратката преди да платя, но куриера не се съгласи.
Може ли да постнеш линк на ботушите? Кое не ти допадна в тях?Simple Smile
В условията си пише – 30 дневен срок за връщане, цена - 4,90 лв. за върната стока.

# 134
Ако реша да връщам продукти ! Да им се обадя те щели да дойдат да ги вземат и нямало да плащам за това уж !
Хем е така, хем не е така. Питам, защото миналия път върнах една поръчка и стана голям смях с Еконт, но явно са ги предупредили вече, но пак не са разбрали цялата история  Mr. Green
Питах по телефона оператор на Еконт колко пари да си приготвя, казаха ми 4.90 лв., стандартната сума, договорена м/у тях. Нямало горница, ако викна куриер на адрес, вместо да ида в офис. Викам си, ок, ще е куриер тогава. Идва момчето и  ми иска 6.60 лв., зачудих се, но платих. След малко ми звъни - идвам да връщам парите, не е трябвало да ви взимам  Simple Smile

Всъщност тези 4.90 лв. ги плащаме при всички случаи, но ни ги удържат H&M (превеждат ни сумата на стоката минус 4.90 лв.), а след това вече те си ги превеждат на Еконт.

Общи условия

Активация на акаунт