Да си разтълкуваме съня - 9

• 65 904
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Здравей, Фрея. Относно сънуваните бели домати, беше доста сложен сюжет. Първо сънувах, че изкачвам много висок хълм с мой стар познат и с помощта на въже. После слязох, прибрах се в дома, в който отдавна не живея. Имаше хора и аз започнах да вадя домати от един бял и много чист чувал и да ги слагам на дървена маса. Първият домат беше чери, червен, но като го разрязах на две, беше развален. Вторият беше голям и червен, здрав домат. А после започнах да вадя бели, с не много правилна форма, елипсовидни по-скоро. Изглеждаха като големи бижута, не мога да намеря точната дума Simple Smile И вместо дръжка, имаха златно топче. При мен седна моя позната и ми каза: "забрави си багажа на върха." Аз не бях сигурна, че съм забравила нещо. Щях да тръгна отново, но заръмя дъжд, а после се събудих. Доколкото мога да тълкувам, знам, че изкачването на връх е свързано с изпитания и премеждия, но в крайна сметка е някаква победа. В съня ми този връх го бях изкачвала поне три пъти. Свързвам го с работата ми. Още на сутринта ми беше сервирана първата неприятна истина, това според мен, означават червените домати. Надявам се белият цвят на следващите домати да е с по-благоприятно значение. Притеснява ме златното топче, защото и то, според мен, предвещава неприятности и трудности, но пък изработката му не беше сложна, което горе -долу е добре. Подготовката за изкачването отново би трябвало да означава пак премеждия, а слабият дъждец временно отлагате на намеренията. Моята позната, която ми каза за багажа, се казва Йорданка. Дали името й също не означава нещо? Благодаря предварително. Simple Smile

Последна редакция: пт, 05 фев 2016, 15:27 от Арела

# 121
  • world wide
Здравейте.Много интересна тема.Четох назад но не открих нищо аналогично с това което искам да питам.Така,с моята първа любов(голяяяма любов) сме разделени много години вече,всеки си има семейство и т.н,но сънувам винаги едно и също нещо -как сме заедно.Сюжета почти винаги е различен но със същия мотив-винаги се "събираме",независимо дали става въпрос за връзка,секс,вечеря и т.н. важното е че сме заедно в съня ми....Интересното е,че продължава години.Някой някаква идея?!

# 122
Фреа даде ми мъничко надежда  bouquet

# 123
  • 5 етаж в ляво
Благодаря мила Фрейка  Heart Eyes bouquet
А аз си мислех, че сънят е много лош. Особено целевка  мъртвец пък било и баба ти  Rolling Eyes

# 124
Здравей Фрея,
От вчера съм разтревожена и сега дори не мога да спя.
Сънувах, че ще ми правят някаква операция, все едно съм родила скоро и пред мен се разпъват някакви платна, които ще ми поставят. След това изведнъж се "сетих", че съм забравила за детето си и отидох в другата стая, там на един фотьойл лежеше бебе и аз го гушнах.После все едно ми говореше тихичко в ухото и аз дори се учудих, нали е бебе. После седнах и го взех в ръцете си и го вдигнах над главата си.
Естествено се събудих, защото аз дете нямам и не знам как точно тогава си помислих, че са ми казвали че сънуването на бебе е нещо лошо.
Ще бъда много благодарна, ако разтълкувате съня ми!

# 125
Какво значи да решаваш задача(по математика)?

# 126
Сънувах, че паднах и с падането направих шпагат  Laughing Останалите хора в съня ми се смяха.
Също така давах съвети на жена какъв шоколад да си купи.

# 127
Сънувах че колежка ми дава тъмна скъсана блуза,вместо новата която беше купила..също така обядвахме заедно ,сънят не ме притесни,Пи-скоро значението,което за тъмна блуза е ужасно ,незнам как да тълкувам случилото се..събят като цяло беле свързан с работата и реални случки от ежедневието...ако някой има някакво мнение,ще съм благодарна

# 128
На скоро смътно помня че виждах някакъв човек с побеляла, бяла коса , вързана на конска опашка,  мисля че седях до него , облегнати на някаква ограда!  Rolling Eyes

# 129
Реших да споделя най-новия сън-абсолютна безмислица  Wink както в повечето случай,но пък беше интересен.Сънувам,че заедно с един приятел сме на центъра на града и там се бием с двама.Моят приятел - с няква силна мацка пък аз с един мъж.Защо се бием,кои бяха тези двамата-нямам си напредстава,но така се извиха нещата,че мъжът ме повали на земята и започна да ме души.Борех се,но надеждата ми беше в моя приятел.Изведнъж видях някакъв много хубав черен мотор и приятелят ми (вече пебедил мацето)  отива към него и въобще не ми помага  Laughing Някак си станах от земята и се запътих към мотора,но  кракът ми беше изкривен и почти не можех да вървя.Как съм се качила и такива други детайли не помня,но в следващия момент се возех на мотора с тоз мой приятел(който изглежда в сънят е знаел как се кара) и мисля,че имаше и 3ти човек на мотора-една моя приятелка(тя пък как се озова там не знам).Карахме с бясна скорост по някаква магистрала и бягахме от онези двамата,които ни преследваха.По едно време им избягахме и спряхме на някво място.Няма как да ви обясна,но се озовахме в едно училище,което попринцип се намира на 2 преки от дома ми  Simple Smile то има супер голям двор и в този двор имаше многооо хора.Май все мъже и най-интересното,че цялата земя беше изпълнена със стотинки.Ама навсякъде имаше стотинки по 1,2,5ст и дори по 1лв.Оградата на това училище е от железни решетки и тези хора просто заставаха на 1-2м. от тази ограда и хвърляха стотинки към нея....  Joy някак си в съня си знаех,че това което правят е нещо специално,като няква китайска бойна техника  Laughing и реших и аз да хвърля една стотинка и нищо не стана.В следващия момент приятеля ми каза '' а нещо ново имам за учене''(говореше за хвърлянето на стотинки)  Flutter и се събудих.

Попринцип стотинките и боят трябва да имат няква символика ама в този сън специално не мисля,че има нещо от значение  Mr. Green  Реших просто ей така да го споделя.Дори ми е смешно като се замисля за него.Хубавото поне е,че не усещах нито как наистина ме душат,нито изкривения крак...
Мила Фрея , ако искаш въобще не си прави труда да разгадаваш небивалиците,които съм сънувала  bouquet

# 130
  • SF
__Freya_, пак се обръщам към тебе. Явно е някакъв цикъл, но тази нощ отново сънувах, че ходех по улицата, на която живеят родителите ми и виждах разхвърляни инструменти - отвертки, чукове, клещи, лепило, тиксо... Помислих си, че са на майка ми и ги е загубила. След няколко метра отново, след няколко - отново, и така по цялата улица.. Чудех се какво толкова е правила и от къде толкова много интрументи има тя. После тези интрументи преминаха във фибички за коса.... Накрая в златните бижута на родителите ми. Намерих пръстена на баща ми. (В действителност той го загуби преди много години на морето). Вдигнах го и му го прибрах в дожба си. И после започнах да намирам из цялата улица техните бижута - синджирчета, ланци, скъсани, часовника на майка ми - златен, други часовници, пак техни, някаква висулка за врата със снимката на баба ми, богородички - сребърни и златни, много розово злато. Бутах всичко в джобовете и бях убедена, че родителите ми са правили страшен скандал на улицата и са си изпокъсали бижутата. Някои от нещата майка ми ги е имала в действителност, но повечето бяха  розово злато, каквито всъщност няма. Розово злато точно като будилника със стрелките Асо Пика, който в съня си навих на погребението преди няколко дни.
Напълних си джоба с бижута - златни, но не само златни. Някои бяха твърде големи, за да са направени от злато.
После видях баща ми пред блока (той не живее в такъв блок, но в съня ми уж беше неговия) и той ми каза, че предишната вечер са се скарали. Всъщност много се притеснявах, че съм тръгнала в тази посока, защото съм болна, а пък те двамата какви глупости правят, вместо да ми пазят спокойствието....

# 131
Един от странните ми сънища - сънувах, че вървя по улицата и на едната си ръка нося кърпи за баня, мисля че отивах да се къпя, виждам голяма локва вода , и първо не завършена сграда - на груб строеж, висока, не измазана,  някакви хора на 1 етаж, мисля че имаше стълби който се покриваха от водата, сградата беше на тухла, имаше и сложени прозорци, видях и жълт,висок блок към 20 етажа, нацепен с пукнатини по етажите като след силно земетресение, дори видях жена да излиза на един балкон  Rolling Eyes

сънувах баба ми- отидох у тях, където живея сега, първо звъняхме по телефона и тя не вдигаш, беше на легло, имаше нещо червено под едното око, като от червило, аз я хванах за ръцете и, и говорех, тя явно искаше мен да види newsm78

# 132
Здравейте, следя темата от време на време, но след днешния сън реших да пиша. Сънувах, че съм в кухнята и сестра ми ме повика в стаята ( моята спалня, намираме се в моя апартамент) да съм видела нещо. Каза ми да не се стряскам... На сън усетих изключително притеснение, че нещо много лошо се е случило. Влизаме в стаята, а там на леглото седи една моя стара любов, която ме гледа втренчено... Зачудвам се и се оглеждам в огледалото- гримът ми се е разтекъл по лицето. Сестра ми ме вика и ми казва да погледна под леглото. Навеждам се и гледам моето куче седи и не мърда. Взимам го и с изненада виждам,че двете му предни крачета ги няма и кърви, но не скимти. Сестра ми ми казва, че е станало без да иска. Стреснах се и се събудих. Ужасно беше... като се събудих погледнах Дейзи ( кучето ми ) Simple Smile ниииищо й няма, голямо облекчение Simple Smile Но се притеснявам от този сън

# 133
Здравей Фрея, сънувах,че сме в читалище имаше мн хора повечето от които мои съученици и приятели които не съм виждала с години.Излизахме навън да пушим.В читалището имаше презентация, но на мен ми се отлепи обувката цялата платформа , започнах да търся лепило от човек на човек.Намерих на всяка маса нещо като чинове пред столовете лепила.до мен момичето започна да ми лепи подметката, бях облечена с палто и рокля в момента в които се събух бях с хавлиени розови чорапи.събудих се , това беше съня.Можели да ми разгадаеш?

# 134
Здравейте.Много интересна тема.Четох назад но не открих нищо аналогично с това което искам да питам.Така,с моята първа любов(голяяяма любов) сме разделени много години вече,всеки си има семейство и т.н,но сънувам винаги едно и също нещо -как сме заедно.Сюжета почти винаги е различен но със същия мотив-винаги се "събираме",независимо дали става въпрос за връзка,секс,вечеря и т.н. важното е че сме заедно в съня ми....Интересното е,че продължава години.Някой някаква идея?!
dark angel, и аз периодично имам такива сънища. С човека сме разделени от доста години, всеки по пътя си, нито се виждаме, нито чуваме. Но сънищата са с един и също основен мотив - искаме да се съберем пак/казваме си, че ще опитаме пак/казваме си, че ще сме заедно, макар и "незаконно" и само като интимни партньори и т.н. Laughing В началото се впечатлявах. Но с времето взех да не обръщам внимание на сънищата - просто ги приемам за даденост. Само понякога се чудя дали и той се сеща за мен.  Mr. Green но нищо повече.
Дано Фрея се включи по "нашия" случай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт