Да си разтълкуваме съня - 9

• 65 901
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Фрея,не знам дали има значение...ама снощи сънувах,че ми е отрязана китката  Shocked лявата.Не помня как и какво...такова чудо за сефте сунувам.

# 106
Сънувах,че  имам огромен аквариум с 2 рибки "немо",и приятелят ми идва и ми носи една златна в плик.Слагам я при другите,обаче забелязвам,че аквариума е спукан,тече вода и постоянно трябва да доливам.

# 107
Сънувах че с една групичка се разхождаме някъде . Имаше хълмче на което имаше двама полицаи. Спогледахме се с хората около мен и забелязахме че има въоражени хора и се скрихме, зад нещо като ,дига. Една от групата ни имаше автомат и малко патрони. Искаше да ги застреля,ние я спирахме,защото може да свършат патроните и да са останали живи още. Тя не ни послуша стреля и ги оцели всичките. Ние бяхме добре.

# 108
Здравейте. Нова съм тук, но винаги, когато ме е интересувало нещо, първо поглеждам какво мислят мамите. Simple Smile Поздравления за темата. Опитвам се да тълкувам сънища и горе-долу се справям, но не мога да намеря какво означава да сънуваш бели домати. Може ли някой да помогне?

# 109
Здравей Фрея Simple Smile
Сънувах, че в стаята ми има една черна фигура. Тънка и висока. Погледнах я, и тя обръщайки се към мен видях, че всъщност черната пелерина е празна. Някакъв дух ли е не знам. Събудих се в ужас.
Какво може да означава това?

# 110
  • 5 етаж в ляво
Сънувах баба ми,която почина отдавна. Сънувам, че е седнала с една жена и си говорят. Аз я виждам и реших да я изненадам като се появя пред нея. Усещах, че отдавна не сме се виждали и исках да изскоча изневиделица и да видя дали ще ме познае. Появявям се пред нея, обаче тя не реагира въобще. Продължава да си говори с жената. Казвам й: бабо аз съм. Тя нищо. Само каза : никой не ми идва. Но не към мен, а към жената. На нея говори. Аз я прегърнах. Мисля,че я целунах. Усетих кожата й, беше тънка като хартия. Усетих мириса й. Гушкам я и й казвам: бабо аз съм, а тя въобще не ми обръща внимание. Наведох се пак към лицето й, и виждам, че е гримирана. Това никога не го е правила приживе . Така свърши сънят ми. Какво ли е Фрея? Sad

# 111
Dados, подценяваш нещо/някого, ще се изненадаш за хубаво.

shoesaremydrug, неясното бъдеще относно нещо, провокира у теб инстинкт за "презастраховане", за всеки случай.

Lаnfеar, възнаградени усилия това с хляба Peace Другото с вълните и сладоледа е знак за внимание, проблеми при привидно спокойни обстоятелства, нещо което не подозираш.

baybaylove, не мисля че има за какво да се притесняваш изобщо  Peace Точно мислите ти за зъбите са провокирали този сън, просто съм убедена в това. 

Water_Lilly  Hug за сънят не знам обаче диалогът ви е достоен за книга и доста поучителен  Peace Според мен сънят е израз на някакво огорчение, което си изпитала наяве.

неви86, сънят е доста ясен, според мен. Свързан е с твой вътрешен конфликт. Бунтуваш се срещу нещо, същевременно наяве не ти стиска да се изправиш лице в лице с него. Следствие на което се измъчваш. Събери смелост и изрази това, което потискаш у себе си, в противен случай ще се омазваш до лактите с боклуци така да го кажем  Peace

mystic woman, ще те (се) затруднят или няма да успееш да се справиш с дадена задача Peace

Marthina, най-общо някакъв проблем. Нещо малко ще създаде осезаеми неприятности.

323, сънят може да символизира кавга наяве или някакво недоразумение.

Арела, как по-точно ги сънува? Много неща могат да означават сами по себе си, нужен е сюжет за подсказка.

★★★аморе★★★, много неща може да означава. Най-вероятно е свързано с твои възприятия относно нещо, но е нужно повече за да се заключи някакъв вариант на обяснение.

danidji, възможно е сънят да е провокиран от чувство за самота, неразбраност, уязвимост най-вече.  Може сънят да показва желанието ти да впечатлиш някого, да се изявиш в нещо.

# 112
# 113
  • SF
Фрея, аз сънувах, че съм на погребение, на което бях миналия месец. Накрая взех часовника на починалата - голям метален  розов ретро будилник и лично аз го нагласих да показва новия час 1:05, Асо Пика (някак показваше Асо Пика, или стрелките бяха като оформени като буква А и малката като Пика, или картинката на циферблата беше Асо Пика). Сънувах, че починалата има сестра, а тя в действителност няма, и аз през цялото време се чудех как ли се чувства сестрата на починалата, която е 6 години по-малка. Починалата е родена 61 г., а сестра й - 67. Покрай часовника се сетих, че сме изпратили майка ми без часовник и се смутих, но после баща ми си спомни, че съм свалила неговия от ръката му и съм й го сложила вътре. Това всичко е сън - в действителност не сме слагали часовници. Много ми е неприятно чувството. Защото преди два дни сънувах, че със сестра ми сме на една маса с двете ми починали баби, едната е заклала или ще коли прасе и ще ни дава месо да си носим. Но иначе двете пиеха и ядяха, а ние ги гледахме как са си боядисали косите и колко добре изглеждат. Едно куче, обикаляше, сякаш надушило месото, беше малко злобно и мене много ме плашеше.

# 114
Freya , благодаря ти много Simple Smile Пък и след като си измих вчера зъбите и заради новата четка започнаха венците да кървят, още повече се успокоих.  Blush никога не съм била толкова радостна,че ми кървят венците   Rolling Eyes

# 115
Фрея, благодаря ти!   Hug

# 116
Благодаря, Фрея.
Не мога да се сетя за нещо, което подтискам в себе си, по принцип директно казвам всичко, което ме притеснява. Истината е, че имам неприятности в момента след този сън, доста неприятни дни настъпиха след съня ми -както за здравето, така и професионално.

Поздрави

# 117
Мерси Фрея. Мисля, че вчера бях наградане  Grinning

# 118
  • От Луната
Здравейте, как така не съм знаела за вас!
Напоследък ме тресат едни сънища, много реалистични:
Най-често сънувам, че бягам, преследват ме, аз се крия, тичам, прескачам, никога не ме намират или хващат, но винаги са плътно зад мен. Понякога убиват роднините ми, понякога нищо не става, а понякога аз имам оръжие и се защитавам. През цялото време ме е страх. Пейзажите са различни, гори, градове, последния от онзи ден беше все едно съм в игра или в бъдещето и за първи път бях мъж, обикновено все съм си аз или не знам как изглеждам.

Вчера сънувах че се търкалям по поляна, мека и приятна, като дунапрен, но изведнъж се озовавам на ръба и вися. Надолу няма нищо, само въздух, ръцете ми потъват в дунапрена и аз се извъртам, някак успявам да се държа и да се катеря нагоре. Не паднах.  Много ме е страх, събудих се също страхувайки се.

Днес сънувах, че пътувам, заминахме за САЩ, защото племенника ми е болен, тези които помня че заминахме са снаха ми, брат ми, детето, майка и аз. Не ни беше страх за него, чертаехме план къде ще ходим и какво ще си купим, не си спомням самото пътуване, а направо се озовахме там, после вървяхме по много стара улица и влязох в магазин за художници, бях с майка ми и баща ми, те вече бяха там и разглеждаха. Купих си някои неща и обещах че ще се върна, казах на майка, че трябва да си купя и конци  Mr. Green ... и така ме събуди алармата

Не се учудвайте че сънувам толкова, като мине овулацията и като ме тресне прогестерона, и започвам да се вихря всеки ден, а този месец понеже приемам допълнително хормони, положението е направо страшно. Какво мислите, полудявам ли лека по лека  Mr. Green

# 119
Благодаря,Фрея bouquet

Общи условия

Активация на акаунт