Да си разтълкуваме съня - 9

• 65 899
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Снощи сънувах някакво наводнение...в един хотел,влизам разглеждам-пълно с хора,работят,и изведнъж се сещаме/с още една колежка/ че отдолу,май нещо като басейн,ще се спука и тръгваме да бягаме...насам ли,на там ли...едни вълни една суматоха и се събудих.

# 91
  • 5 етаж в ляво
Явно ми е период на сънища с животни... Mr. Green
снощи сънувах, че отварям хладилника. На стената, (гърбът) от вътрешната страна тече вода. Мисля си , защо така се размразява този хладилник и от къде толкова лед, за да тече. Тази вода започна да става леко розова, навеждам се, поглеждам нагоре, то било кръв. Мисля си, какво месо съм забравила, та се е разтекло...и малко преди да го затворя, от него пада една голяма, опърлена свинска глава. Нямаше кръв по нея. Просто тъмно кафява изпърлена свинка главица  Mr. Green Имоаше си всичко, зурличка, ушички, бузки, всичко. Гледам я изпаднала от хладилника на земята и се чудя, как не съм я видяла когато го отворих....Божееее, какво ли ме чака ooooh! Вчера магаре, днес свинка глава.... Thinking
Забравих да напиша (по-късно се сетих), че разговарях по телефона с....Тодор Живков  Mr. Green Откъде - накъде ...не знам. Нито е ставало на въпрос през деня, нито съм се сещала....но, водих разговор с него. Имаше хора около мен, които разговаряха и ми пречеха да чуя какво казва. Но определено си говорехме като "били и пребили".... Фрея, надявам се да имаш на представа кой е Тодор Живков  Mr. Green Ще падна от тези мои сънища последно време.... Laughing

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 15:06 от danidji

# 92
Тук всеки си разказва сънищата, но няма тълкувания. Забравих да напиша, че от вътрешната страна на гривната на майка ми имаше дата и името на баща ми на принципа, на който се надписват брачните халки отвън. Какво означава това?

Фрея е казвала, че няма време и чака да се съберат повечко сънища. Ще дойде.  Simple Smile

# 93
Аз пак да приканя, който иска по-бърз отговор да не се притеснява да ми пише направо на лични (е ако иска отговор от мен де  Laughing ). Просто понякога забравям за темата, когато не ми изкача в известията, а друг път разкодирането на даден сън е по-трудоемко и отнема повече време.  Hug

323, някакво събитие.

Dados, сънят показва, че се чувстваш добре подготвена и уверена относно нещо. Другият сън с клоните е същият като онзи с хвърлените по снега клонки. Сега го свързвам с всичката онази зеленина, която си споделяла, че сънуваш с предишни сънища. Зеленото е цвят на живота, развитието, промяната, парите, но и завистта, ядът и незрялостта. В твоя случай според мен означава желание за промяна, развитие.  Peace

Lаnfеar, в твоя случай и двата съня изразяват едно и също нещо - а именно възмущение, несправедливост към теб, някаква нередност пряко касаеща те наяве, както си се почувствала и в съня. За ноктите най-вероятно е било от това, което си си мислила през деня  Peace

popai_00, сънят може да е знак за напразни усилия или страх да не загубиш нещо/някого.

LOLI{P}, имаш нужда от помощ може би в работата, отлагаш нещо защото не си сигурна.

New_Life, то и мен ме побиха тръпки докато четях...  Confused Сънят мисля, че може да означава някакво напомняне, но какво и за какво точно, не мога да кажа. Помисли дали не си забравила или оставила "на изчакване" нещо съществено за теб.

alasrojas, а какво ти каза? Играенето с кукли обобщено може да означава желание за бягство от отговорностите и грижите на възрастен.

ravvenr, първият и вторият сън говорят за вътрешна дилема, която имаш, свързана с това как да продължиш в близкото бъдеще. Третият сън със сватбата е някаква радост и наяве. А последния може да се тълкува, като нещо, което знаеш и си осъзнала, но отказваш да приемеш и признаеш.  Peace

Жозефина88, проблеми, неприятности, тревоги.

danidji, по български магарето е символ на инатът и твърдоглавието. Съдейки по държанието му в съня ти това значение се засилва. Може би проявяваш неотстъпчивост в дадена ситуация или в отношенията си с някого или към теб проявяват такива "магарии"  Wink А това със свинската глава си е епичен сън направо   Laughing По принцип често се използва отсечена глава в знак за заплаха, опит да те сплашат, от там шантажиране, манипулиране, опит да влияят на мнението и действията ти като цяло. Ако прасето символизира даден човек, то този човек се опитва да ти напакости и не се свени да използва низости. Най-общо се пази и бъди нащрек за неприятности  Peace

Esmee, на хубаво е. Материални придобивки, благополучие във финансов план като цяло. Това преправяне обаче е интересно, може да означава, че наяве ще намериш начин за постигане на по-голям успех, по-удобна алтернатива. Иначе си мисля, че сънят може и да значи някаква липса, която се опитваш да запълниш с материални неща.

323, гняв и наяве. Ако е потиснат сънят е нормалната реакция на съзнанието ти за да компенсира липсата на физическото му проявление.

mystic woman, паника и наяве. Дали е съществена обаче не знам.

# 94
Благодаря ти Фрея  bouquet

Права си. Наистина има несправедливост и се възмущавам, но грам не ми хрумна, че този сън е свързан с това.

# 95
  • SF

Freya, благодаря! А това, че на гривната отвътре имаше гравирана дата и името на баща ми да ме притеснява ли? Майка ми вече я няма.

# 96
Сънувах 2 вечери подред,че имам заек,че му се радвам и го гушкам.А,ако намираш банкноти и ги броиш какво значи?

# 97
Esmee, не, по-скоро е подсказка, че отговорът/алтернативата/начинът се крие в нещо познато/близко  Peace

Жозефина88, в момента си в несигурен период, това със заека. Банкнотите могат да се отнесат към това значение, като желание да получиш/откриеш шанс/да извадиш късмет  Peace

# 98
Сънувах че намирам колет на мое име, написан красиво, с нещо като тънкописец за хартия, но все пак незнаех какво има в колета, но го намерих върху кофа , като кофа за боклук, но не помня какво имаше
в кофата, дали наистина боклуци, помня само че си прочетох името върху пакета Rolling Eyes

# 99
Нощеска сънувах много странен сън. Сънувах,че вървя по тъмното /не помня, но май се прибирах/ и носих руло тоалетна хартия  Rolling Eyes после осъзнах,че съм забравила да купя нещо от магазина и се качих на една сграда и оставих рулото отгоре за да не го открадне някой  Rolling Eyes

# 100
Фрея, сънувах, че ям хляб. Беше черен. Ръжен или пълнозърнест, не мога да уточня Grinning
Бях с колежка от университета. Предложих и да си хапне от хляб и аз също го опитах. Вкусен беше.

# 101
Здравейте на всички.Специално си направих акаунт в бгмама,защото попаднах на тази тема и много искам да споделя ужасния сън,който сънувах днес.За първи път сънувах,че ми пада предния десен зъб. Доколкото помня преди да падне имах проблеми със зъбите.Някак си да кажеш,че венеца ми не стигаше до самите зъби и те нямаше на какво да се крепят и усещах болка...ама не беше дори точно болка,а като голям дискомфорт.Когато падна самия зъб не ме болеше,стана изведнъж.След като станах от сън и видях какво пише в съновника се шашнах яката.От една страна отскоро все се каня да отида на зъболекар,защото леко ме болят зъбите и често си мисля за тях.Венците ми са наред,не кървят,но постоянно си мисля,че от четките за зъби,които използвам ще им навредят.Така е от няколко месеца.Също така си смених оня ден четката за зъби и новата е няква супер твърда и все ми боде на венците.Искрено се надявам всичко да е просто заради това,че се притеснявам често за зъбите ми.
Когато четох коментари в сайтове за сънища в 90% някой близък умира и много се притеснявам.На една приятелка баща й е в кома откскоро и когато й казах тя се притесни много.  Cry Cry Cry

# 102
Здравей, Фрея Hug
Сънувах, че с ММ имаме бебе. Беше се родило предния ден, а тялото ми беше непокътнато - корем, крака, все едно не съм родила. Отделно, в съня ми раждането беше минало изключително леко. Прибрах се вкъщи, а в хола ме чака биологичният ми баща, с когото от години не поддържам връзка, и провеждаме следния разговор:
Той: Дойдох да те видя, какво става с теб?
Аз: Добре, вече си дядо.
Той: Да, знам.
Аз: Е, няма ли да си видиш внучето?
Той: Какво да му гледам?!
Аз: Да, де,какво внуче. За да ти е внуче синът ми, на първо място следва да бъдеш баща.
 Thinking

# 103
Скъпа Фрея, пак съм аз.
Изключително много вярвам в тълкуванията ти, защото са много точни.
Сега да споделя ужасния си сън.
Първо сънувам, че май съм убила двама човека, но нито ги знам кои са, нито ги виждам, сънувам го като вече факт и чувствам угризения. Но нямам особена възможност да се отдам на угризенията, защото се озовавам до една открита тоалетна, която е без стени, само дупка, която е препълнена с фекалии, в съня ми се намира в бащиния ми дом, до мен са майка ми и брат ми. Аз си омазвам незнайно как ръцете с фекалии и изпадам в ужас, чудя се как да се измия, но съм жестоко омазана. И докато се ужасявам, се събуждам и се радвам, че е сън.
Какво ли би означавало това.
Предварително благодаря и се извинявам за гнусния сън.
Поздрави

# 104
Фрея, втори сън. Пак големи вълни, направо цунамите. Неприятности ли беше това?  newsm78
В общи линии бях на плажа, ядях сладолед. За пръв път ям сладолед насън. Имаше много плажуващи. Търсих някакъв мъж, май беше негър  Shocked Защо го  търсих не знам, но го намерих. После се почнаха вълните, в началото не толкова големи, после станаха много големи. Не бях засегната, даже се покатерих на скала. Не беше точно скала, а май стръмен склон от пясък.

Общи условия

Активация на акаунт