Да си разтълкуваме съня - 9

• 65 890
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Сънувах че получавам резултати от някакво учебно писание -класно или контролно беше, други хора ми съобщиха че имам 6, и си спомням че въпросното писание го разглеждах с интерес , беше ми странно, но не помня да съм видяла някъде по листите да пишеш отличен 6, интересното беше че нямаше нито една грешка по правописа или друго  newsm78

# 76
Сънувах че получавам резултати от някакво учебно писание -класно или контролно беше, други хора ми съобщиха че имам 6, и си спомням че въпросното писание го разглеждах с интерес , беше ми странно, но не помня да съм видяла някъде по листите да пишеш отличен 6, интересното беше че нямаше нито една грешка по правописа или друго  newsm78

Да не ти предстои сесия  Mr. Green
На мен да, и се почна с такива сънища.

Сънувах, че един от професорите ме изпитва. Теста си беше добре, но ми задава въпроси на които аз уж отговарям, но той си ми писа двойка. Много се ядосах, несправедливо беше. Иначе баш този изпит си го минах с шестичка.
Та Фрея, какво е да получиш двойка и да се ядосваш?  Mr. Green
В друг сън същата нощ пък карах автомобил,  после отидох в едно заведение, поръчах си сандвич, ама мъжът не ми сложи това което исках, направо ме измами. И пак се ядосах, развиках се и му казах, че е мошеник. hahaha

# 77
Здравейте, сънувах,че си грижа за малки самоеди,но те тръгваха да бягат и колите върху тях

# 78
  • Plovdiv
Здравей, Фрея

тази нощ сънувах, че съм със счупена лява ръка и влизам в една сладкарница пълна със сладки, кроасани, баклава и други вкусотии. Чудех се точно какво да си взема, в този момент се появи баща ми и ме пита как ще работя с тази ръка и дали ще се обадя на шефа.

# 79
Още един сън.
Фрея, сънувах ноктите си. Гледах си единия нокът. Беше много дълбоко изрязан.
По съновниците не пише хубави неща. Кажи ми, че не е така  Praynig
Малко съм ги позапуснала и днес мисля да ги подстрижа, поизпиля и да сложа малко лак. Това си мислех вчера и дано сънят да е резултат от вчерашните мисли.

# 80
Здравейте,бих искала да помоля някой да ми разтълкува съня.
Баба ми почина преди 1 година.
Бях я сънувала 1-2 пъти,но за кратко се появяваше или пък не си спомнях съня.
Вчера вечерта 6 годишният ми син изведнъж ме попита кога ще отидем при баба? Не бил ходил отдавна и искал да отиде /на гробищата/. През тази нощ я сънувах,беше си в нейната къща на леглото лежеше умряла.Знаех,че е умряла и само минавах покрай нея и я гледах,имаше и доста други хора в стаята.Четяхме някакво писмо от банка,бяха й пратили сякаш подновена карта. Малко след това всички излязоха на двора,а само аз останах при баба и изведнъж тя си отвори очите и тръгна да става,а аз започнах да пищя...та нали е мъртва,не е възможно да се съживи.Излязох и разказах,а всички ме гледаха въпросително. Малко след това и баба излезе и седна на един стол по средата,а всички хора стояхме около нея в кръг и тя започна да казва имената ни и по нещо за всеки,така че да разберем,че това наистина е тя и че ни помни. Погледна мен,каза ми името на галено и няколко мили думи.През цялото време беше много усмихната,но в същото време за нас беше много страшно как се съживи. След това малко ми се губи от съня,но точно преди да се събудя сякаш пак умря,не остана жива докрая на съня.Тогава само си спомням,че хората започнаха да говорят,че вече наистина е умряла.

Попринцип искам да идва в съня ми и да я виждам,да си говорим...но този сън беше страшничък,даже сега докато пиша и ме побиват тръпки как лежеше умряла и се съживи.Sad

Видях,че за починали има друга тема - но там никой не е писал от м.май!

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 14:06 от New Live

# 81
Благодаря, Фрея! bouquet

# 82
Здравей, Фрея
Сънувах че си играя с една кукла облечена кати прицеса в златни дрехи. Аз и говорех тя повтаряше движеше си ръчичките и крачетата. После тя започна да ми говори. Какво ли означава това.

# 83
здравейте  Wink .. сънища много за тълкуване .. събраха се  Wink

1 - сънувах бившия ми , че иска да ми купи колело и ми каза да не се притеснявам , че се е променил като човек и иска да ми направи жест . след това новото ме гадже видя и ме дръпна на страни и каза да не му вярвам , че той щял да ми купи колелото и ме обичал истински

2 - пак бившия ми .. на гости съм у него и всичките му роднини са там имаше много деца само ми се усмихваше  и пак каза ,че се бил променил като човек

3 - сънувах приятелката ми дето наскоро се омъжи и я сънувах на сватбата й със роклята беше весело и забавно

4 - това училище не ме оставя всеки път се връщам на училище бягам от час хващат ме и пак така

Благодаря  bouquet  Wink

# 84
Сънувах,че шофирам през ноща,но навлизам в сняг и закъсвам.Чакам някой да дойде да ме бутне,идват двама мъже,но те не ми помагат,а ми открадват чантата от седалката.Викам "помощ,помощ",тръгвам да ги гоня,но разбирам,че нямам физическа сила да бягам.

# 85
Сънувах че се разхождам с приятелка, която пък каза че много се радва, ние не сме се виждали отдавна, спомням си че ми подаде дълги клони със зеленина като върба с цветове по тях  Rolling Eyes

# 86
  • 5 етаж в ляво
Здравей ______Freya_______   bouquet
Сънувах, че съм легнала на земята. До мен има едно магаре,  Mr. Green , сиво, обикновено магаре. И то иска да дойде върху мен. Посяга с крачето си да се качи върху мен, но аз му хващах двата крака и го връщах назад. Посяга с муцуната си на дойде по-близо до мен, да се притегли върху мен, но аз отново го връщах. В едни момент станах, отскубнах се от него и бягам в другата стая да се скрия, защото то все вървеше след мен. Какво ли означава? никога преди това не съм сънувала магаре ... Sick

# 87
  • SF
Тази нощ сънувах, че съм намерила златни бижута на майка ми и съм се накичила с тях. Една златна гривна даже е надписана с името на баща ми и датата, на която й я е подарявал някога. Занесох я да я направят по-модерна с камъни и я сложих на ръката си с идеята да я нося непрекъснато. Същото направих с халката й - доукрасяване с камъни и на показалеца ми стана (реално няма как - бяхме с еднакви ръце, тънки пръсти). На шията един дебел синджир с голямо сърце. Тежеше това колие, но го сложих и него. Майка ми вече я няма и се чудя какво е това нейно злато, което наредих по себе си.

# 88
Сънувах,че се карам с мъжа ми. Бях много сърдита,спора не знам за какво беше може би финансов ,със сигурност не беше любовен. В стаята беше и баща му и още една двоика. Накрая ми се извиняваше обаче аз бях категорична ,защото не беше за първи път!

# 89
  • SF
Тук всеки си разказва сънищата, но няма тълкувания. Забравих да напиша, че от вътрешната страна на гривната на майка ми имаше дата и името на баща ми на принципа, на който се надписват брачните халки отвън. Какво означава това?

Общи условия

Активация на акаунт