Да си разтълкуваме съня - 9

• 65 925
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Сънувам моя приятелка. Адвокат е (и в реалния живот е). Имам нещо като интервю или събеседване за нова работа или за някакъв нов проект, който ми предлагат да поема. Аз се съмнявам в себе си, казвам и изтъквам какво мога и какво не бих могла да направя или просто не ми е ясно как...А тя се появява отнякъде, дърпа ме настрана и ми се накара, че така не трябва да говоря ("никога не трябва да говориш така"), да действам ... да поема нещата, без значение, че някои неща са ми неизвестни и без значение какъв ще е изхода/резултата.

# 136
  • 5 етаж в ляво
Аз продължавам със сънищата с починалите ми баби.
сънувам, че сме на село в къщата на баба и дядо, и двамата са починали. Там сме с мама и вуйна. Ще чистим къщата. Аз влизам в тяхната спалня. Започвам да оглеждам откъде ще започнем да чистим. Започвам да сменям старите чаршафи. Виждам баба ходи напред-назад. Провиквам се на мама да идват, че ни чака голямо чистене, кога ще свършим и да идват да почваме прозорците, пердета ....това беше.  Thinking

# 137
Здравей Фреа,
Явно и аз в момента съм в съновен период. Сънувах, че гардероба на мъжа ми - най-долния рафт, където по принцип си слага спартните дрехи, а отгоре му висят якетата на закачалки - та този рафт беше изчистен от дрехи, а по принципса купчинки купчинки.
Какво значи това?

# 138
  • Милано
Здравейте,момичета HugТази нощ сънувах,че косата на темето ми е оредяла,не видях падаща коса.а изведнъж се видях с оредяла и на места липсваща коса...Моля да ми разтълкувате съня,че четейки в нета....само страхотии PraynigБлагодаря ви предварително,момичета bouquet

# 139
Фрея,сънувах,че раждам 3 котенца Shocked И после ги кърмя..Едното го кръстих,но на другите 2 не им знаех имената..Беше много зловещо Rolling Eyes

# 140
Арела, ще ти отговоря на лични до 2-4 дни, сънят е специфичен.

dark angel, сънят ще си остане незавършен  Wink Такъв е живота. Ако желаеш повече инфо по въпроса, моля пиши ми на лични, по-бързо отговарям и ще ти обясня за твоя случай.

1Tanya, хм, лирическо отклонение ама не прави нищо заради чужди изисквания. Усещането,  че си под натиск най-общо.

Жозефина, буквално решаване на нещо, въпрос,проблем, но зависи от контекста все пак.

Lаnfеar, същото и в съня, провокация завършваща с такава от твоя страна. Може да означава и загуба от твоя страна.

Emanuela, имаш съмнения в съответната колежка  Peace

baybaylove, до колкото разбрах, ти нямаш нужда да разбереш значението на съня си, затова и не го пиша. Ако искаш такова, моля пиши ми на лични, понеже имам идея какво що  Grinning Hug

Esmee, ще ти отговоря на лични след 2-4 дни, както си и мислех, сънищата са свързани с по-дълбоки значения за теб  Peace

Деница Г. Георгиева, извинявай, че ще трябва да го чуеш от непозната,но ...Имаш много голяма нужда от преосмисляне, презареждане, преразглеждане на дадена ситуация/случай в живота ти.  Peace

No_ela, буквално търсиш под вола теле или иначе казано съсредоточи се и остави страничните разсеяности за някой друг път  Peace

С.О., твоят случай е различен по значение, поне според мен. Ако искаш повече инфо, моля те пиши ми на лични, защото не става с един сън  Peace Hug

Останалото утре, моля не ме съдете, имах малко време и много емоции  Hug bouquet Heart Eyes

# 141
Фрея, пак аз (явно съм в серия някаква).
Сънувах, че си търся по-голяма чанта, в която да си събирам нещата за тренировките. Не ми се щеше да давам много пари и намерих магазинче за стоки втора употреба, едно такова, като сергиите на пазара. Там имаше 2 чанти, огромни, почти като големи сакове. Много харесах едната, черна, лачена, на Шанел май беше. Реших, че е хубава и ще преживея огромния размер. Попитах за цената и продавачката ми изръси нещо от сорта на 1000 лв Shocked Нова струвала 10 000. Още преди да успея да реагирам, че няма как да я купя, тя вече я беше свалила, нави я на руло, за да се побере в плик, и с пожелание да си я нося със здраве, ми я пъхна в ръцете  Shocked Взех я и се изнесох набързо, преди да се е усетила, че аз всъщност не съм си я платила.

# 142
Благодаря Фрея за тълкуването Simple Smile усещах, че е нещо такова newsm78

# 143
 Hug Здравейте мили момичета. Много интересна тема! С интерес ще я следя. Та която от вас може да ми разтълкува този сън, ще съм много благодарна. Последният сън беше много странен. Сънувах, че пуша от много странна лула плодов тютюн като този, който се слага в наргилетата. И отделно ядох течен шоколад с много странна лъжичка беше топъл приличаше на фондю (в смисъл от такъв съд си хапвах). Та, ако му обърнете внимание на моя шантав сън ще съм ви благодарна.  Hug

# 144
Dados, напуканата незавършена сграда е несигурно бъдеще, за останалите нямам идея.

lululi, приятелката ти в съня ти е опит на съзнанието ти да те накара да рискуваш, да бъдеш по-смела в решенията си, да си по-уверена, както е било и в съня.

danidji, може би буквално те чака някаква работа, подготовка.

Li13, може би някаква промяна.

K.Lera, сънят може да означава много неща, но най-общо физическо и/или психическо натоварване, което ти се отразява зле.  Peace

Marthina, никак не е зловещо, ако знаеш колко много жени сънуват подобни сънища с котки, котенца.  Grinning Това че са били три може да означава 3 дни или 3 месеца. А като цяло сънят може да е израз на всеотдайност от твоя страна, някаква помощ която ще окажеш.

Water_Lilly, чантата е символ на товара, който носим със себе си. Може да се каже, че получаваш рядък шанс за нещо и не бива да го пропускаш.  Peace

Сиво облаче, както и на сън, наяве си в период на отдаване на удоволствия и релакс  Peace

# 145
  • 5 етаж в ляво
Благодаря Фрея Hug Радвам се, че не е нещо лошо, както си мислех  bouquet

# 146
 Hug Благодаря Фрея!  Hug Hug В активен сънуващ период съм, но тази сутрин сънувах, но за пръв път от много време насам си забравих съня.

# 147
# 148
Фрея, никой не те съди, само искам да добавя че сънят със блока - беше жилищен блок, нацепен като след земетресение , иначе сънувах жена която познавам с къдрава коса, дори и споменах името, другото, седеше до  бюро, спомням си че в ляво от нея, имаше написано нещо на листче, спомена за някакъв Бобо ,който трябвало да ми даде служебен телефон, бил при него #Crazy newsm78

# 149
Сънувах, че бях в тоалетната. Имаше саксии с цветя, а отгоре на тоалетното казанче имаше червеи. Бяха черни. Или пък май бяха пиявици  newsm78 За пръв път сънувам такова животно.
Хванах ги и ги изсипах в мивката. Малко ми защипа на ръката. Май ме ухапаха  Joy

Общи условия

Активация на акаунт