Да си разтълкуваме съня - 9

• 66 050
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Lаnfеar, преди два дни аз също имах сън с черни червеи  Blush и аз ги хващах и ги хвърлях, а след това те изсъхваха след като ги докоснех  Mr. Green Та може да са символ на нещо неприятно, което ще трябва да свършиш.  Peace

# 151
Мерсия Фрея  Hug
В съновниците на някой места пиша, че е на пари уж  Mr. Green

# 152
Може, защото при мен парите докато ги докосна и изчезват  Joy Joy

# 153
И аз така  Joy

# 154
Благодаря!  bouquet

# 155
Я каква тема имало. Peace
Сънувах, че режа косата на дъщеря ми. Беше сплетена на плитка (на две плитки), не ми хареса нещо едната и храс-отрязах цялата плитка. После се опитвах да я вържа някак (на опашка), и се мъчех дълго. ooooh!

# 156
  • SF
Freya, благодаря предварително. Ще чакам.

# 157
Един смътен спомен, сънувах поляна със сняг, някаква сграда, зад мен, хора - но не помня деца ли бяха , който играеха със останалия сняг, а аз мисля че ги гледах, след това, взех малко сняг, от земята и тръгнах и аз да играя на снежни топки , след това дойде по близкият до мен човек, и в якето си държеше мисля че котка, дори успях да я погаля -но това със котката не съм сигурна!  #Crazy

# 158
  • Варна
Здравей Фрея!
Снощи за втори път сънувах сън с един и същи сюжет.Първият път беше преди няколко месеца.
 Сънувам,че съм с някой който познавам,но всъщност не знам с кой и се намирам на някакъв пазар,или по-скоро битак. Продават дрехи. После виждам на някоя от сергиите на която съм се спряла черен лъскав скорпион. Изведнъж около краката ни започват бързо да пълзят два скорпиона,лъскави и черни и аз започвам да се пазя за да не ме ужилят,а продавачите от сергията ми казват, че скорпионите са опитомени,не са отровни и няма да ме нападнат и се събуждам. Продавачите от сергиите са някакви араби,но не и цигани. Сънят е един и същ,само пазара беше различен и единия път на сергията имаше маратонки,а вторият дрехи . А скорпионите са 2 newsm78
 И преди около две седмици сънувах, че съм на плажа с приятели. С кумата ми,която ми най-близка приятелка сме се хванали под ръка и искаме да влезем в морето. Водата е кристално чиста и виждаме,че вътре има малки черни змийчета,които си лежат. По- нататък имаше други змийчета,които се бяха изправили над повърхността на водата и така забелязах, че са малки кобри. Бяха готови да нападат. Една от тях изведнъж се стрелна към някаква странна купчина( не знам каква беше) и захапа нещо и се върна обратно. До купчината видях,че стои моят мъж и се изплаших да не го е ухапала тази змия,но май не беше!
 Какво ще кажеш за моя терариум ? Обикновено като сънувам змии,после се оказва,че има завартяна интрига на мой гръб,но в съновниците четох по- лоши неща .

# 159
При мен се редуват тези сънища :
Сънувам, че карам колата си и когато искам да натисна спирачката не мога и не мога! #Cussing out Все нещо се случва- крака ми се схваща, или краката ми се смаляват(стават малки) и преди да се ударя.....се събуждам.
Вторият ми сън е, че бягам, защото все някой, или някаква групичка от мъже ме гони за да ме изнасили....

# 160
  • От Луната
Фрея, извинявам се предварително, сигурно не си видяла поста ми  Blush, извинявам се ако нещо не е по правилата на темата. Малко ми е хаотичен периода и .... да ти кажа май чакам вест от сънища!  Crazy
Ще ти бъда безкрайно признателна ако ми разтълкуваш тези сънища. Често ми се повтарят.
Скрит текст:
Здравейте, как така не съм знаела за вас!
Напоследък ме тресат едни сънища, много реалистични:
Най-често сънувам, че бягам, преследват ме, аз се крия, тичам, прескачам, никога не ме намират или хващат, но винаги са плътно зад мен. Понякога убиват роднините ми, понякога нищо не става, а понякога аз имам оръжие и се защитавам. През цялото време ме е страх. Пейзажите са различни, гори, градове, последния от онзи ден беше все едно съм в игра или в бъдещето и за първи път бях мъж, обикновено все съм си аз или не знам как изглеждам.

Вчера сънувах че се търкалям по поляна, мека и приятна, като дунапрен, но изведнъж се озовавам на ръба и вися. Надолу няма нищо, само въздух, ръцете ми потъват в дунапрена и аз се извъртам, някак успявам да се държа и да се катеря нагоре. Не паднах.  Много ме е страх, събудих се също страхувайки се.

Днес сънувах, че пътувам, заминахме за САЩ, защото племенника ми е болен, тези които помня че заминахме са снаха ми, брат ми, детето, майка и аз. Не ни беше страх за него, чертаехме план къде ще ходим и какво ще си купим, не си спомням самото пътуване, а направо се озовахме там, после вървяхме по много стара улица и влязох в магазин за художници, бях с майка ми и баща ми, те вече бяха там и разглеждаха. Купих си някои неща и обещах че ще се върна, казах на майка, че трябва да си купя и конци  Mr. Green ... и така ме събуди алармата

Не се учудвайте че сънувам толкова, като мине овулацията и като ме тресне прогестерона, и започвам да се вихря всеки ден, а този месец понеже приемам допълнително хормони, положението е направо страшно. Какво мислите, полудявам ли лека по лека  Mr. Green
Благодаря  Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet

# 161
Оп здрасти на всички Simple Smile Искам само да разкажа какво се случи Simple Smile след сънят ми с кучето Simple Smile Фрея тълкуването ти беше изключително полезно, друг е въпросът дали съумях да се справя Simple Smile  Тъй като съм в нов период... ама много нов Simple Smile Търся работа, уча висше, а бе във всяка една сфера на живота си имам новости и се чудих кое по-точно трябва да преработвам... Таа... преди два дена бях на пробно за работа.... Още в самото начало на денят усещах, че мястото не е за мен и започнах със самообвинения ( ааа стига претенции, хората и хляб нямат ала бала ) До сега винаги съм приемала каквото ми се е предлагало, в резултат на което след това съм изживявала силни емоционални тревоги, стрес и т.н. За първи път обаче в този ден накрая твърдо заявих, че не ми харесва и си отидох.... Нещо, което не съм правила... дали сънят с кучето е означавало да разбирам какво искам и да имам смелостта да го направя... още не знам, нооо днес сънувах оооооще по луд сън Simple Smile
 Сънувах бившия си шеф, с който се разделихме по много лош начин. Та сънувах как ме поздравява и се държи мило (Той е такъв характер, че след това, което стана едва ли и по пътя и "Здравей" ще си кажем) и в крайна сметка ми ходатайства за нова работа на много хубав пост. Всичко това се случва във вечерен бар с мнооого хора. Та в сънят ми почвам работа и всички колеги ми оказват помощ, но оставам с впечатлението, че някой ще ми забие нож в гърба. В крайна сметка се оказва, че съм заела поста на много добро момиче и я очаква уволнение.....
Те това е Simple Smile Луди работи хахах Но ако все пак успееш нещо да хванеш и да разтълкуваш ще си супер Simple Smile

# 162
Фрея, много благодарности за вниманието и времето, което отделяш! Минавам на ЛС за тези повтарящи се сънища с бившите гаджета.  #2gunfire  hahaha

# 163
Сънувах група хора, единият ми беше съученик, но не помня на какво място бяхме, имаше и други хора, и трябваше да ги снимам мисля че с негов фотоапарат, бяха ме, помолили, а аз погледнах дали нагласата на апарата е подходяща - хареса ми, но не знам защо не успях да снимам хората.  ooooh!

# 164
Сънувах, че имам гинекологичен проблем и не мога да зачена второ дете и гинеколога, ми предложи да спи с мен и.... спахме заедно, беше толкова хубав, млад здрав, силен мъж (не го познавам в реалният живот). Като се събудих не изпитвах угризения, че съм "изневерила". Та тия еротични сънища са... мале, мале. Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт