Да си разтълкуваме съня - 9

• 66 803
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
През определен период се хващам, че сънувам едно и също newsm78 newsm78 Пак сънувах, че мъжа ми ме напуска, но този път не плаках и не страдах за него, както беше в миналият сън. И отново сънувах, че губя зъб пак се повтаря.
Нов сън за мен беше, че отново съм бременна и вече съм в родилна зала и се моля да ме оперират пак секцио, а те стояха като пънове. Тръгнаха си, а аз се молех някой да дойде да ме изроди.

# 601

Здравейте, моля ви помогнете ми да разтълкувам  съня на майка ми
Преди няколко дни майка ми сънува че на вратата й се звъни. Когато отворила видяла бившите й свекър и свекърва<който отдавна са починали>.  Баба ми била със боядисана черна коса, а дядо ми  зад нея носел цветя между които тя видяла два бели големи крема. Майка ми се  спуснала и прегърнала баба ми, като я попитала какво прави тук, но тя не й отговорила. После от уплаха се събудила. Не успях да го разтълкувам, имам чувство че е някакво предупреждение.
Благодаря ви предварително.

# 602
По принцип не мога да тълкувам сънища, може и на хубаво да е, но в близките седмици бъдете с повишено внимание всички, даже ако имате близки роднини свързани с тези хора предупредете и тях.
Преди да се случи, на нашето семейство нещо много лошо, което никой не е очаквал леля, сестра на баща ми, е сънувала няколко пъти баща си че е до нея. Тя е имала път в чужбина и малко се е притеснявала да тръгне, затова не ни е казала, чак след това навърза нещата.

# 603
Преди десетина дена сънувах раждане  на момче, бързо безболезнено, аз раждах, нямаше кръв, нямах болки , помня че видях когато му се показа главата после ми го показаха целия , майка ми ме целуна , помня го увит в бяла хавлия , и го бе взела моя приятелка, помня че се отдалечи от мен но пак го виждах и майка ми казваше че е по добре че го е взела. с нея  Rolling Eyes

# 604
Сънувах, че управлявам някаква свръх-модерна лодка. Нямаше витла (перките на двигателите, които се задвижват принципно). И имаше монитор, чрез който можех да наблюдавам рибките които плуваха под самата лодка. Видях стадо весели делфини, но не им чувах техните специфични звуци, които издават. По едно време се появиха няколко акули и настана кървава баня. Беше гадно и се събудих обляна в пот.  Misc Ghost
Поинтересувах се за значението на делфини в съновника и хич не ми хареса. Фрея, моля те кажи ми, че греша.

# 605
Имах много неприятен сън и още не мога да се търся от него. Сънувах сина ми, той е тийнейджър,че му е паднал преден зъб, поглеждам го по-отблизо и той ми показва как му се клатят още няколко зъба. Четох в съновника, че означава нещо много лошо.....Някой има ли представа какво значи и сбъдват ли се наистина такива сънища?

Сбъдна се това, което пишеше в съновника - точно един месец след като го сънувах. smile3518  Внезапно почина първа братовчедка на баща ми, сравнително млада жена, от инсулт.

# 606
Здравей, Фрея ! Серията продължава ....
Сънувах, че разбирам, че съм бременна. Изобщо не искам това дете, но незнаймо защо решавам да го оставя. В съня ми в семейстяото ми имаше акушер-гинеколог(ако не и двама ... баща ми и приятеля ми или единия от тях ...не помня, но имаше) и обеща да следи бременността ми и съответно като дойде време да ми помогне при раждането. Чаках чаках, корема ми стана огромен и влизайки в тоалетната видях кръв. Помислих си, че моментът е дошъл. Не знам защо сметнах наличието на кръв предизвестие за раждане. В съня ми беше еквивалентен признак на изтичането на водите, но при мен имаше само кръв. Много ме беше страх от самото раждане, плаках много. Изведнъж вместо да отидем в болница започнаха да ме убеждават да изчакаме, да отлагаме, аз си се разхождах с ясната представа, че трябва да раждам, но нямаше никаква паника. Очаквах всеки момент да изпитам болка и да започна да раждам вкъщи, но както съня с котките аз и хората около мен размитахме просто на късмет, че просто няма нищо да ми се случи и мога да си стоя вкъщи. Това дете така и не се появи. Корема ми почна да спада от самосебе си и изведнъж като се погледнах почти го нямаше.
Има ли нещо общо между сънищата ми ?
В почти всеки сън аз се страхувам от нещо. Като чувството е почти реално.
Първо съня, в които се страхувах от кучето, после съня с котките (само в този не ме беше страх ), след това бежанците, сега и страха от това раждане .... Какво става ? Sad

# 607
Сънувах розово прасенце, с голям нос, та чак виждах какво има в носа му и можех дори ида го почистя  ooooh!

# 608
Фрея,
Сънувам дъщеря си (още даже не е зачената). Много иска да дойде. Сънувам, че съм бременна вече няколко вечери по ред и все съм с голям корем и се моля в родилното да ми направят цезарово сечение, а никой лекар не се наема.
Все сънувам, че чакам момиченце. (Наистина искам да си имам момиченце).

# 609
Здравейте, момичета ! Аз доста обичам кюфтета и тънки пържолки без тлъстина. Обаче като видя много месища на едно място направо ми се гади. Оня ден сънувах нещо странно. Обожавам ягоди и на някакъв купон имаше огромни количества, но под формата на прасе. Поне така ми казаха. Аз се нахвърлих като невиждала и го изплюсках цялото, барабар със зурлата. Беше страхотно вкусно и наистина с вкус на любимите ми ягоди. Но с финалната хапка настъпи момента, когато разбрах горчивата истина. Бях омела свинята, нещо прищрака в мозъка ми, започнах да повръщам, май извикаха и линейка. Събудих се ужасена и обляна в ледена пот. Беше ужасно. Може ли някой специалист да разтълкува тая мистерия, че съм много притеснена и оттогава готвя само боб и зарзавати.

# 610
Здравей Фрея Simple Smile

Сънувах, че храня птичка. Давам семена на птица, която е малко особена. Аз не съм сигурна дали ще яде, но тя идва и започва да се храни от моята длан. Аз съм много щастлива, че идва при мен, но за много кратко, защото птицата ми захапва палеца и започва да го изсмуква. Иска да ми изяде палеца, аз започвам да я дърпам, но тя е много силна и не ми пуска палеца. Много силно дърпам, а тя силно се е впила в палеца и мен много ме е страх. С много сила я махам, но много трудно.

# 611
Здравей Фрея,

Сънувах, че ме лакира едно момиче, с което организирах фирмено парти. Реално аз търсих по-различен цвят и много трудно си харесах такъв. Тя лакира 3 пръста на дясната ми ръка, докато одобря един малко по-различен цвят. С него / тъмночервен цвят/ ми лакира само единия пръст и нещо изскочи и тръгнахме по някакъв ангажимент. Финално останах само с 4 лакирани нокти с различен цвят на дясната ръка. Отделно в разговорите ни с нея разбрах, че на следващия ден ще имаме във фирмата цялостни медицински прегледи. Изуми ме коментарът й, че те са хубаво нещо, защото заради тях се е обезкосмила.
Как тълкуваш нанясането на лакът за нокти? Предателство от приятел ли е?
Благодаря!
П.С. Сетих се, че същата нощ сънувах как една приятелка ме гледа как си мия косата с шампоан и после коментираше дали правилно я мия.  Crazy

Последна редакция: ср, 14 дек 2016, 07:00 от chance4u

# 612
Фрея, мила,  bouquet

Пореден сън и не исках да ставам. Сънувах, че съм на кръстовището на Ректората на Софийския университет. Пресичайки кръстовището ми минаха път три улични котки бяха семейство котарак, котка с малко коте, което се движеше последно в редицата. Пресичайки, един тролей едва не го прегази. Взех малката уплашена топчица, която беше с трицветна козинка бяло, кремаво и кафяво, с много дълъг косъм. Видях, че е женско коте и си го взех вкъщи. Родителите му побегнаха към градинката зад НХА. Останах да си го гушкам и да си галя новото приятелче. Не исках да се събуждам.

Два дни преди този сън сънувах друг по-неприятен. Сънувах брат ми, с който сме в наистина много лоши отношения да ме преследва с едни огромен микробус, не исках изобщо да имам никаква комуникация с него, но той настояваше. Обадих се на една моя колежка и приятелка от университета да ме спаси от него. Едва се измъкнах от този ад.

# 613
Здравейте, преди няколко дена приятелят ми сънувал как е вампир и смуче кръв от някакъв балон. Също така усещал в съня си жаждата за кръв и не можел да се контролира. Също можел да се телепортира.

Аз пък снощи сънувах как една колежка от предишния ми университет се оказва демон и ме държи в апартамента и насила. Аз нищо не мога да направя защото просто няма какво, тя използва някакви суперсили. После обаче трябваше да ме пусне да отида на работа, защото щеше да е подозрително изчезването ми, опитах се да кажа на приятеля ми, но той не ме слушаше. Беше много неприятно.

# 614
Здравейте, исках да попитам за значението на това, че от няколко дни всяка нощ сънувам собствената си смърт. Всяка вечер става по различен начин, единият път дори се самоубих. Сънищата ми са изключително реални, последователни, помня голяма част от тях, хората, които сънувам ги познавам, случките са на познати места.

Общи условия

Активация на акаунт