Лидл ::77::

• 109 971
  • 796
  •   2
Отговори
# 165
Здравейте,
в началото на месеца имаше детски сервизи от порцелан с разни анимационни герои. На някого да му се намира излишен такъв сервиз с миньоните?  Simple Smile

# 166
  • София
Здравейте, преди няколко седмици имаше спални комплекти от бархет, някой виждал ли е да са останали някъде?
Взех си в оранжево и мъжа ми ги хареса, и искам да взема още един комплект, може и да е в лилаво ако е останал  bouquet

# 167
Шегуваш ли се, изчезнаха за часове...то и аз бих взела, и шарен разклонител, и още едни слушалки от хубавите,но уви...

# 168
Някой има ли от надуваемите матраци, които ще пуснат утре?
Удобни ли са ? Интересува ме особено вариянта ако са двата един върху друг?
Говорим за  ползване за гости , не за ежедневно.

# 169
  • have faith and be patient ..
Здравейте, преди няколко седмици имаше спални комплекти от бархет, някой виждал ли е да са останали някъде?
Взех си в оранжево и мъжа ми ги хареса, и искам да взема още един комплект, може и да е в лилаво ако е останал  bouquet

във Варна видях , под бул. Владислав , до Шел-а , нямаше еленчетата иначе щях да си лепна

# 170
  • Mediterraneo
Вики, не мога да се съглася с твоя съвет, който и преди това някои момичета също дадоха - да се пробват без касова бележка и че марката само в Лидл я продават. Това е така, но не се знае датата на закупуване. Основно заради това се пази бележката, нали така?
Имаме толкова много неща от Лидл, които са от по-предни години, а със съвети като твоя, мога да се пробвам за рекламации като току-що купени и да си ги сменя. Не го смятам за редно. Да, случва се да се затрие бележка, но това са правилата... Иначе злоупотребите ще са големи, сигурна съм.
Е, това пък и през ум не ми е минавало. Просто дадох съвет, тъй като много скоро се коментираше връщане на стока без касова бележка. Иначе аз си пазя всичките бележки и кутии на закупените стоки от ЛИДЛ, които са с гаранция Peace

Всъщност и аз това се сетих веднага- че не вярвам да се удовлетвори гаранцията без бележка по простата причина, че не се знае кога е купен уредът. И да, недобросъвестни хора винаги ще има( да, знам, че не пишат тук, тук всички сме добри хора и примерни граждани), както и опити за злоупотреби.

# 171
Здравейте,

в лидъл в Дружба 2 видях реклама че от 7 до 10 януари ще има намаление. Някой знаели дали във всички магазини ще е намалението или само в Дружба ? newsm78

# 172
  • Варна
Здравейте,

в лидъл в Дружба 2 видях реклама че от 7 до 10 януари ще има намаление. Някой знаели дали във всички магазини ще е намалението или само в Дружба ? newsm78

И във Вaрнa Влaд-во имa тaкъв плaкaт, остaвa сaмо дa гaдaем кои ще сa стоките )))))

# 173
детските гащички от 122 нагоре са ми много странни,нямат никакъв ластик на коремчето а само дантела, мисля че никак няма да стоят и все ще се смъкват.Взех 1 но не ги видях в магазина,че трябваше много бързо да мина и сега се чудя да ходя ли да ги връщам newsm78, но май ще ги върна.

# 174
Харесва ли ви баклавата от 9.99лв? Не съм купувала от нея, вчера я огледах, но ми се стори суха.  newsm78 Миналата година ноември-декември се скъсахме да ядем баклава от Лидл с кашу, опаковката беше 250гр., мисля, че беше от Deluxe серията, но не съм сигурна. Сега не я виждам в магазина. Някой сеща ли се?  newsm78

# 175
  • Пловдив
Днес си взех подложките- тези с пеперудите. Много са свежи! И са двулицеви, така че съм още по- доволна!

# 176
  • Варна
Ох, отидох за Персил и сирене и оставих 116лв хаха ама доста неща вземах да пробвам, които ми похвалихте. Видях, че имаше много от детските ски якета. Не са хубави, или може пак да са заредили?
П.с. за любителите на сладкото има Нутела на 2,49 400гр. Обягнала ми е от офертите та много и се зарадвах и прибрах 5 буркана.
Само да се оплача от плодовете. Както едни бяха много хубави други така изглеждаха ужасно та и до Макао ходих после. Малко се разочаровах.

# 177
Някой вземал ли е хумус? Много странно, мирише на халва, а е солено и има вкус на маслини. Mr. Green Как го ядете, с какво комбинирате? Знам само, че се ползва като дип.

# 178
  • София
Хумус от същата фирма съм вземала преди години от друг магазин. У нас не се одобри, не повторихме.
Дъщеря ми по едно време се беше пристрастила към хумуса, от арабските магазини около Женския пазар. Той е в консервни кутии, подправя се с лимонов сок. И той не ми хареса. Но вкусове различни.

# 179
Някой вземал ли е хумус? Много странно, мирише на халва, а е солено и има вкус на маслини. Mr. Green Как го ядете, с какво комбинирате? Знам само, че се ползва като дип.
Откакто го пуснаха в Лидл, го купувам. Много ни харесва. Този с патладжана и маслините са ни любими. Мажем си го на филии.

Общи условия

Активация на акаунт