Лидл ::77::

• 109 969
  • 796
  •   1
Отговори
# 540
Утре ще се засиля към Лидъл с цели 3 неща за връщане от спортната седмица. Mr. Green
Дали ще ме изгледат на кръв на касата? ooooh! До сега съм връщала само по 1 артикул и не ми е било неудобно, въпреки, че един път ме питаха защо го връщам и се изненадах. Thinking

# 541
  • София
Аз бях привечер в магазина на Опълченска и бяха заредили част от нещата  XXL. Купих си душ гел, сапун за ръце, таблетки за миялната, детски мокри кърпички. Исках и домакинските, ама не ги бяха заредили. Купих и си шкафа за пералня от тази седмица, вече е сглобен и сложен на място, доволна съм.

Благодаря за информацията за туристическите обувки- вчера си взех.  bouquet

# 542
  • София
Някой взе ли си от постелката за трен-ки, миналата седмица?

# 543

Да попитам за цитруспресата - колко от плода остава по кората, в смисъл разликата между това и ръчното само в автоматичното въртене ли е или изцеждането е по-добро?
Обелките остават сухи, добре остъргани... Peace

# 544
  • София
Да се оплача от каймата "Стара планина". По Нова година вземах и беше ок, сега в събота взех пак и беше съвсем различна - имаше вкус на карантия и беше по-солена от обикновено.

# 545
  • Пловдив
Здравейте. Искам да взема качествен и точен термометар за малкия. Гледам, че понеделник ще има един за 25 лв. Скъпичак ми се вижда, но ако е качествен....Дали го е имало преди и някой може ли да даде мнение?

http://medisana.bg/product.php?ProductID=15
Изключително доволна съм от него,мери от разстояние.Детето въобще не разбира  Peace

# 546
  • Пловдив
Днеска ММ ме прати за бира XXL опаковка  Laughing

# 547
Днеска ММ ме прати за бира XXL опаковка  Laughing
Един непоискан съвет,дръж здраво кашончето с две ръце,не разчитай на дупката отстрани.С две думи не става да се носи като стек бира примерно да се хване от единият край само.Много е слабо и редовно в ХХЛ седмицата чистят разлята бира.

# 548
  • Пловдив
Снощи се върнах до 20-та страница и не видях коментари за бодитата  newsm78
Днес си взех едно черно,макар и с мека чашка е много хубаво.За тези пари си е направо иделано!  Party

# 549
  • ВАРНА
Някой с отзиви за таблетките за съдомиялна от брошурата тази седмица

# 550
  • София
таблетките ги ползвам вече повече от година, много съм доволна

# 551
  • София
Запасих се с мокри кърпички, херинга, бри, сладолед, пици и какво ли не!
Някакви отзиви за олекотената завивка +възглавница с две лица?

# 552
Тези с две лица бяха с лоши отзиви
Аз имам от белите, страхотни са! Много,много топлят, не сме имали такива топли завивки

# 553
  • София
Тези с две лица бяха с лоши отзиви
Аз имам от белите, страхотни са! Много,много топлят, не сме имали такива топли завивки
Много ти благодаря, бях на кантар да грабна един лилав за дъщерята!

# 554
Отзива ми не е личен, а прочетен от форума. Другите ги имам лично  съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт