Лидл ::77::

• 109 969
  • 796
  •   2
Отговори
# 60
  • Бургас
Аз пък вчера видях кутия сладолед от скъпите оставена при дрехите.Пипнах я ако е студена да я занеса в хладилниците,но не би.Всичко вътре е било на чорба.

# 61
  • Sofia
Мдаа... такъв ни е манталитета...  Close
Има много прост, безсъвестен и безцеремонен, и... и... народ.

# 62
Не разбирам, какъв кеф им прави на някой хора да съсипват неща в м-на. А много мразя да виждам неща, взети и сложени някъде по рафтовете, защото си размислил и вече не го искаш, но те е домързяло да се върнеш, за да го поставиш на мястото му. Най-фрапиращото нещо, което съм виждала, беше една от служителките откри в купчината с детски дрехи, пакет с месо, как псува тая жена, направо позеленя от нерви. Но то друго, какво да се очаква...
Харесах си защитно покривало, за кола, че нашето куче съсипа последното Simple Smile

# 63
  • Пловдив
взех си нутела,бонбони-морски фигури,че скоро имам повод и преса.Аааа и шоколада за готвене.Все намалени неща.

# 64
Не само в Лидл оставят така неща.  Даже Лидл са малки магазини,  по лесно сигурно се откриват проблемните стоки.

# 65
От вчера е наличен каталогът за следващата седмица  Peace

# 66
Навсякъде стават, да, но особено ми е противно някой да пипа хлебните изделия без ръкавици Sick Sick Sick

# 67
От телефона ми е трудно да видя в момента в Лидл ли имаше врат без кост на промоция или бъркам

# 68
някои като се заровят в корите с яйцата  - то едни 2 грама повече са голяяямата далавера ...   Confused

Може да гледат за счупени. Веднъж да забравя да проверя и задължително има счупено.  Wink
И аз винаги гледам за счупено  Wink
Е, не е голям грях да  погледнеш за счупени Wink,  но съм виждала неведнъж как си ги пренареждат - отворили две-три кутии и си сортират в едната по-едрите.  Това имах предвид - и точно с това ровене из кутиите чупят яйца, които някой после ще вземе без да погледне.  Peace
Помня някой беше писал, една "дама" как пробвала вкуса на маслото - с нокът.  Опитала и после върнала пакетчето.   
И да, съгласна съм - циганиите  не са само в Лидл - в Кауфланд е същото, че и по-зле, защото са по-големи площите на магазините и тарикатите имат повече възможности, а сега по празниците като нахлуят  тълпите ще стане ... апокалиптично   Confused

# 69
  • Sofia
И да, съгласна съм - циганиите  не са само в Лидл - в Кауфланд е същото, че и по-зле, защото са по-големи площите на магазините и тарикатите имат повече възможности, а сега по празниците като нахлуят  тълпите ще стане ... апокалиптично   Confused
Така е, навсякъде е, но в Кауфланд поне има служители, които щъкат из магазина и да питаш нещо можеш, и да видят нередности може. Докато в Лидл няма такова нещо - сврели са се нейде и е изключение да срещнеш някой.
Пък охраната се мотА след касите, незнайно защо, вместо да следи с камери из магазина например.

# 70
  • Пловдив
Малко глупав въпрос, но караокето само като е свързано към DVD плеър или телевизор ли работи? Сега нямам възможност да го пробвам по този начин, защото не ми се размотават кабели и пробвах без.....но не стана нищо. Тази нощ Коледа ще го донесе, да не вземе да не тръгне, че ще бъде голяма драма.  Whistling

# 71
От телефона ми е трудно да видя в момента в Лидл ли имаше врат без кост на промоция или бъркам

Сутринта взех от Кауфланд - врат с кост на 4.99 лв Peace

# 72

Сутринта взех от Кауфланд - врат с кост на 4.99 лв Peace
Другата седмица ще има врат без кост на 5,99 - XXL опаковка от 1кг.
Сега е на промо кайма 1кг на 5,79 - и сега ли каймата не е хубава - някой купи ли

# 73
За каймата - хич и не мисля да я пробвам хубава ли е или не Naughty
Още имам във фризера от онази разпадащата се...

# 74
Взехме от сьомгата в тесто - доволни Simple Smile номерата на домашните пантофи са умалени. Ще заменяме.

Общи условия

Активация на акаунт