Лидл ::77::

• 109 971
  • 796
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета Simple Smile Честита Коледа!
Ние сготвихме лидълска пуйка за Коледа и стана страхотна  newsm68
За понеделник съм си набелязала само детските потници, чудех се на формите за яйца на очи, но не мисля, че ще влязат в употреба, иначе ме кефят.

# 91
Потниците са с високо съдържание на памук, което значи, че не са 100 процента памучни. Мен това ме отказа от тях...

# 92
  • До морето
И моята пуйка стана страхотна! Похвалвам и себе си, и Лидъл  Laughing

# 93
  • София
 чудех се на формите за яйца на очи, но не мисля, че ще влязат в употреба, иначе ме кефят.

Взехме ги миналата година, голяма глупост са не ти трябват, изтича яйцето под тях

# 94
 чудех се на формите за яйца на очи, но не мисля, че ще влязат в употреба, иначе ме кефят.

Взехме ги миналата година, голяма глупост са не ти трябват, изтича яйцето под тях

Имаше и оплаквания, че яйцето залепва по тях и трудно се отделя после...

# 95
  • Sofia
Хм... благодаря за отзивите за тези форми, бях ги замислила.

# 96
Значи със сигурност няма да взимам от формите за яйца. Мерси за коментарите Simple Smile

За потнците - и преди съм взимала за детето и много ги харесвам. Седят му добре, не се изпотява

# 97
  • Sofia
Потници от тези с дебелите презрамки и аз бих взела, ама са за малките... онези с тънките, като за щерката (130см) не ми харесват толкова, поне от снимката.
Иначе съставът им "с високо съдържание на памук" ако не е по-малко от 80% би ми харесал.
И така... няма нищо, което да ме грабва от следващата седмица. Харсеах 2-3 неща, но нищо наложително.

# 98
  • Пловдив
От няколко месеца, дрехите в Lidl не ме привличат, освен някои спортни. Миналата година като, че ли бяха по-добри и по-качествени.
В последно време често купувам капучино с ванилия. Пробвах и с шоколад, но не ми хареса.

И на хранителните им стоки се наситих.

Sad Тази зима няма да купувам повече мандарини и портокали.
Пробвах от различни магазини и от пазара, но всички   имат един и същ  лекарствен вкус и ми миришат на урина. Докато се белят тази миризма оставя по кожата на ръцете и цял ден се задържа след многократно измиване.

Здравейте, в това капучино има ли много кафе, защото аз харесвам аромата на кафето, но само до там, ако съдържанието е в повече не ми харесва.

# 99
Здравейте на всички и честита Коледа.Искам да попитам виждали ли сте този чай да се предлага в Lidl.http://shop.bioprogramme.bg/image/cache/data/Teekanne/3DMont_Mag … s_rgb-560x420.jpg

# 100
  • Sofia
Аууу, страхотна кутия има този чай!  Simple Smile
Ако го срещна, тя би ме накарала да го купя.  Grinning

# 101
 В Била съм виждала чайовете на ТийКане..В Лидл-не  Peace

# 102
А, има и в Лидл, аз последно ги разглеждах. Така си мисля поне Rolling Eyes но не съм сто процента сигурна. Но точно като показания незнам дали има, но марката като че ли я мярнах... Thinking

# 103
  • София
Аз гледах някакъв подобен, но май беше от онази марка, от която са пирамидките.

# 104
Пирамидките са сър Едуард или нещо подобно..

Общи условия

Активация на акаунт