Лидл ::77::

• 109 971
  • 796
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря, nova_Lubopitna.

В Студентски също има якета, но са все за по-малки момченца, има и за момичета. Също и за възрастни.

# 211
Четох от плакатите на касите за намаление от 7 януари. Някой знае ли за какво се отнася?

# 212
Всяка година в началото на годината пускат разпродажба. Миналата година във всички магазини беше еднакво зареждането. Ива хубави попадения.

# 213
agnesana, благодаря! bouquet Супер!

# 214
Можете ли да ми кажете утре с какво работно време ще работи Лидл?

# 215
Четох от плакатите на касите за намаление от 7 януари. Някой знае ли за какво се отнася?

Има и някаква брошура пусната ама там 5 неща... дано да има хубави неща. Аз само се чудя на палатки ли ще е или ...? newsm78

# 216
И аз за пръв път правих Шкембе чорба и се получи страхотна... Ще заредя фризера с няколко тарелки шкембе. Peace

# 217
Нашият в квартала е до 19ч.

Шкембето е жестоко. Аз го правя вече на тип яхния, че в нас сама си го ам.

# 218
И вкъщи се харесва шкембето, вземам честичко. Peace

# 219
  • София

Може ли рецепта за яхнията.
Благодаря.

# 220
  • София
И аз само тяхното взимам, защото ми е изчистено и е нужно да го варя, колкото да получа бульон. Ние сме си само двамата и от 1 тарелка готвя 2 пъти.
Аз освен рафтовете се чудя за четката за тоалетна.
Искам такава в плитък съд, за да мога да я почиствам. Тези дълбоките направо ги хвърлям в един момент, много ме е гнус от тях.

# 221
  • София
Кажете моля, хубава ли е баклавата? На "Хубави неща" е, 1 кг, цена 9,99лв. Сякаш свързвам марката с Кауфланд и май съм вземала от там и не беше Хич хубава.

# 222
Нашият в квартала е до 19ч.

Мерси!

# 223

Може ли рецепта за яхнията.
Благодаря.

Сварявам шкембето и го нарязвам на дребно както за супа. Варя го в не много вода. 2/3 кофичка кисело мляко я разбивам с един жълтък. Добавям няколко лъжици брашно (2-3). Сместа става по гъста от тази за палачинки. Лека по лека бъркайки разреждам сместа с бульона (подсолен) и на финал слагам шкембето заедно с доста солидно парче масло. Става гъстичко, но се яде с лъжица. Запръжка не правя, понеже става гадно. Не стои отгоре като при супа, а се смесва. Чесън, хрян и оцет за овкусяване, но може и без тях.

# 224
И аз съм фен на шкембето .
 Правих супа миналият месец / имаше на промо тук пак / и наистина стана уникална.
Не е смърдяло на нищо .
 / А аз мразя миризма на карантии /. Днес си взех две тарелки и ще замразя / бих и повече но нямам място във фризера/ .
  Благодаря и аз на Агнес за рецептата за яхния  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт