Лидл ::77::

• 109 970
  • 796
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, някой има ли впечатления от ОМО-то и Коколино, които са на промоция от днес???

# 301
  • Варна
Аз ползвам всичко на Unilever и Омо и Коколино са сред тях. Къде видяхте промоцията? В мобилното приложение не ги намирам..

# 302
Аз ползвам всичко на Unilever и Омо и Коколино са сред тях. Къде видяхте промоцията? В мобилното приложение не ги намирам..

Благодаря, ще ги пробвам, ОМОто универсално ли е....
Ето тук ги намерих:

http://www.lidl.bg/bg/Super_Offers.htm

# 303
  • Варна
Благодаря! Този на снимката е за бяло поне по бутилката каквото виждам.

# 304
  • София
Май бяха писали, че ОМОто в Лидл не хубаво, поне праха за пране, за течния не знам.

# 305
  • Пловдив
Имам въпрос относно гофретника от последната промоция .
Купих си преди Бъдни вечер.
  Капакът някак е хлабав - по принцип са така на гофретниците или моят не е наред?
Струва ми се не пече добре отгоре . Отделно много странно днес видам част от покритието е изтъркано на горната плоча - освен с кухненска хартия с нищо друго не съм го почиствала - то не е и бил толкова замърсен .
  Сега се чудя да го нося ли за смяна или рекламация . Хич не ми се занимава.
 Но как от няма и 3 ползвания се пада тефлона .
  Не ми си получават добре гофретите и първо мислех не съм улучила рецептата . Сега вече съм сигурна че е от уреда.
Купих си една сладко от портокали от серията Де Лукс - отварям го сега да опитам на гофрета -ама няма такава горчилка.

Аз имам от 5 години техния двоен гофретник,да капака е хлабав и на моя,но това не пречи на използването му.Много правех гофрети и ставаха превъзходни,но с времето(не от 3 ползвания)тефлона започна на пада наистина.Когато правя гофретите намазвам леко плочите с една четка с мазнина(масло/олио каквото имам).Ако решиш да го смениш ще ти напиша рецептата която аз правя,много пъти приятелите ни идват за хапване на гофрети  Peace много ги обичаме всички
Моля за изпитана рецепта за гофретките!
Иначе аз имам гофретника 3в1 и също забелязах, че мн бързо се обели Тефлона на едните плочи и като цяло не е много мощен и не е лесен за почистване.

2 яйца
2ч.ч. брашно
1 1/2 ч.ч.прясно мляко
60гр масло
1 бакпулвер
1 с.л. захар
1/2 ч.л. сол
В една купа разбиваш само белтъците.Във втора купа разбиваш жълтъците и всичко останало и накрая смесваш всичко.Приятен апетит  chef

# 306
Апрески детски има в Лидл Люлин София

# 307
Съгласна съм с това, но имам клинове и потници на USA Pro, Karrimor и Puma и са много по хубави на допир от тези. Тези са ми прекалено груби. Взимала съм ги от разпродажби от sportdirect на г/д подобни цени. Подобни на лидлските клинове съм виждала на Акропол.
Не мисля, че за тези цени може да се сравнявя с Пума и т.н. Пък и ти казваш, че си ги взела на промоция. Нямя как да са толкова евтини и да нямат забележки. На мен ми допадат, много даже. Имам доста от спортните нища на Лидъл и съм доволна, пък и е най-евтиното, на което аз съм попадала. Peace

# 308
  • София
nevituuu Всеки вкус си е различен Peace Нещата, които съм взимала от спортдиректа са намалени и не са имали никакви забележки. Просто аз съм с чувствителна кожа и предпочитам материята да не е толкова груба.

# 309
Здравейте,понеже виждам,че се коментира парната четка,която ще е от четвъртък,аз искам да си взема нещо,с което може да се глади с т.нар. ''ударна пара''-пише,че я има тази функция,но 1000 вата дали са достатъчни,за да изгладят само с пара?

Не мисля.. Thinking
Лично аз съм доволна от тази ютия, която е доста по-мощна и с по-сериозна пара..:

http://www.technopolis.bg/bg/Irons/Iron-BOSCH-TDI903231A-%26V/p/832817

# 310
nevituuu Всеки вкус си е различен Peace Нещата, които съм взимала от спортдиректа са намалени и не са имали никакви забележки. Просто аз съм с чувствителна кожа и предпочитам материята да не е толкова груба.
Права си, просто исках да изкажа и положително мнение, за да не остават другите с впечатление, че не са хубави. Peace Както казваш ти - вкус различен! Simple Smile

# 311
  • София
Ходих днес и купих само четка за тоалетна, тази закръглената. Харесва ми, стабилна е и е тежка.

# 312
  • Пловдив
Аз си купих само разклонителя с 9 гнезда. Имам един такъв бял от преди 1 година и съм доволна. Сега си купих черен, че техниката у дома се увеличава. Simple Smile

# 313
Да дам мнение за клиновете и потника след като ги пробвах.
Клиновете са доста тънки и особено в черния всичко ми се очертава, шареният пък не ми хареса отзад, много странно стои като ти прави дупето да изглежда по-голямо. Crossing Arms Потникът има някакъв вграден сутиен само от мрежа. newsm78 #Crazy Лично аз така не бих го носила, а като сложа спортен сутиен отдолу ми стяга убийствено. Иначе е много красив и за него ме е яд, но не измислих как мога да го ползвам. Ако някой се интересува за друго, бих помогнала. Peace

# 314
Здравейте,
портокаловото сладко на промоция ли е, че не го видях в брошурата ?

Общи условия

Активация на акаунт