Лидл ::77::

• 109 970
  • 796
  •   1
Отговори
# 315
Scrye i Ppippi- mnogo blagodarq!

# 316
Останало беше от Делукс серията . Аз го купих намалено на 30 %. Ако обичаш горчиви неща - това е твоето сладко - аз бих го нарекла горчивка .
 Странното беше друго преди седмица го търсих и нямаше такова . След Коледа го открих сбутано при намалените неща от минали промоции .
  Да похваля слушалката и шлауха - паснаха идеално - даже си ги монтирах сама Grinning  Слушалката е огромна наистина , но се закачи без проблем на старата вилка - стандартни са наистина.

# 317
  • Русе
И ние сме доволни от душ слушалката и шлауха. Аз също още сутринта махнах старите и окачих тези. Тази вечер първо мъжа ми мина през банята и типично по мъжки каза, че същата работа вършела и слушалката от левчето Crossing Arms Аз и децата сме много доволни. Някак си струята е с по-голям диаметър и ме облива цялата. Представям си какво ще е с още по-големите слушалки, които са пускали и преди. Всъщност на сестра ми е от по-големите, дето вика майка ми - като палария е Joy

Купих си и от разклонителите с 3 гнезда.

Ще пазя бележката, тъй като и трите неща, които купих са с гаранция.

А ако си я сканирам с телефона, ако се наложи да ползвам гаранцията, дали ще признаят сканираната бележка. Че то до 5 години едва ли ще се чете нещо. newsm78

# 318
Добро ли е телешкото, което сте взимали?

# 319
Останало беше от Делукс серията . Аз го купих намалено на 30 %. Ако обичаш горчиви неща - това е твоето сладко - аз бих го нарекла горчивка .
 Странното беше друго преди седмица го търсих и нямаше такова . След Коледа го открих сбутано при намалените неща от минали промоции .

Мерси

# 320
У нас се харесва и каймата, и месото в таблички.
Телешките наденички ММ не ги одобри, но аз си ги хапнах.
Колежка похвали бургерите.
Но вкусове различни.

# 321
  • Сливен
взема ли сме кайма-на мен ми мирише,мъжо я харесва,наденичките и месото ги харесваме и двамата.

# 322
Аз също харесвам телешкото,и каймата и месото.Казаха ми,че имало и телешки ребърца били убийствени,но не съм засичала в нашия лидл .

# 323
  • Пловдив
И аз харесвам телешкото на Лидл. Каймата им веднъж е добра, веднъж - не толкова, но купувам все от там, така че общо взето съм доволна. Патешко купувам най-често и винаги е било добре.

# 324
И аз харесвам телешката кайма и месо.  Peace

# 325
Момичета, извън темата искам да попитам как приготвяте телешкото месо? Мисля да взема, но до сега не съм приготвяла.  newsm78

# 326
Момичета, извън темата искам да попитам как приготвяте телешкото месо? Мисля да взема, но до сега не съм приготвяла.  newsm78

Телешко варено. Онзи ден правих задушено с лук, морков и чушка, след това добавих на едро нарязани картофи, подправки и много малко вода и запекох във фурната.

# 327
Взех такива соленки /червените със сол/ и не мога да не ви ги похваля Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 328
  • Перник
Един-единствен път купих телешка кайма от Лидъл и не ми хареса - миришеше ми неприятно, беше твърде мазна  Sick Смес купуваме редовно и ми харесва.

# 329
Взех такива соленки /червените със сол/ и не мога да не ви ги похваля Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
О-о-о-о, страхотни са!!!

Общи условия

Активация на акаунт