Лидл ::77::

• 109 969
  • 796
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Този съд за печене, който пускат от 11.01 на цена 39,99 може ли да се ползва за печене във фурната? Гледам че дръжките са му пласмасови.
Имам такъв отпреди 2г. и го ползвам само за котлон, но цената му беше наполовина преди. Мисля, че не си заслужава тези пари - 40лв.

# 451
  • В полите на Витоша :)
След бърз преглед на новата брошура виждам, че любимите ми шокофъстъци са увеличени от 2,22 на 2,49!  #Cussing out

# 452
Някой да има мнение за цитропресата?

# 453
kinira, Наирянка, благодаря ви bouquet Щом не е лош, ще го опитам - за разнообразие Crazy

Съда за печене и на мен ми е интересен, как е покритието? Писна ми от Тефал, които се съсипват за нула време, и търся алтернативи..

Последна редакция: пт, 08 яну 2016, 09:52 от Пух

# 454
Аз съм доволна от тиганите и други съдове от Лидл, повече от Тефал, предполагам и този е добър
Но, как може съд за ПЕЧЕНЕ да не става за фурна  newsm78
От разпродажбата взех детски дънки и туристически обувки, мисля че си струват

# 455
  • Варна
От разпродажбата дали има термо дънки за момченца?

# 456
Нямаше, но не знам дали навсякъде е едно и също

# 457
  • Варна
Благодаря,ще намина да видя при нас как е разпродажбата.

# 458
Днес и аз успях да се завлека до тази разпродажба. Никак не съм доволна, само един чаршаф с ластик взех и той последния. Купих стандартните неща, загледах се в този бейлис, но другия път ще го пробвам. От ХХL седмицата да похваля панираните рибени филета.

# 459
  • sofia
След бърз преглед на новата брошура виждам, че любимите ми шокофъстъци са увеличени от 2,22 на 2,49!  #Cussing out
Тези ли? http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=34873
Не са увеличени, с по-голям грамаж са от регулярните.

# 460
Някой ползвал ли е термометъра и доволни ли сте ?

# 461
  • Пловдив
Някой да има мнение за цитропресата?
Две-три страници по-назад сме писали. Simple Smile

# 462
Цитрус преса имам от лидл, вадим я зимата, лятото стои прибрана. Удобна е, детето-на 5г., самО си прави сок на нея. Миенето после е малко хамалогия, ама няма как...

Термометър за ухо и чело го имаме, малкия играе с него. Дава ми разлика с електронния, затова не мога да разчитам само на него за измерване на Т..

Намалението - смях и кал в ушите. Намалили с 1-2 лева надолу и големите разпродажби вече рекламират..смях hahaha Не се научиха що е то разпродажба и как се прави...
Взех само две блузки с дълъг ръкав ма момче, намалени от 6 на 4 лв.

# 463
Някой ползвал ли е термометъра и доволни ли сте ?

И аз искам да питам същото

# 464
Аз харесах скарата за тостер да я ползваме. Кашкавал Гауда много върви при нас и кухненската везна.

Общи условия

Активация на акаунт