Лидл ::77::

• 109 970
  • 796
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, дайте мнение за зехтина и рибените пръчици, че много им се чудя... особено за рибените пръчици, тъй като избягвам да пържа, дали биха ставали за нещо, ако ги пека?  newsm78 Thinking

рибените пръчици са страхотни, винаги взимам по няколко от тях, в къщи много се ядат
Аз ги пека върху хартия за печене т.е. без ниакаква мазнина Peace

# 571
  • Варна
Момичета, дайте мнение за зехтина и рибените пръчици, че много им се чудя... особено за рибените пръчици, тъй като избягвам да пържа, дали биха ставали за нещо, ако ги пека?  newsm78 Thinking

рибените пръчици са страхотни, винаги взимам по няколко от тях, в къщи много се ядат
Аз ги пека върху хартия за печене т.е. без ниакаква мазнина Peace
у нас много се харесват тези пръчици, винаги имам във фризера. пека ги директно в тава с керамично покритие, не залепват

# 572
  • оттам, откъдето започва България
Купихме си 2 бр. от тези ножове: http://www.promocatalog.bg/index.php/%D0%BD%D0%BE%D0%B6,-ernesto … %D0%B1%D1%80.html Останахме много разочаровани, тъй като още след 10 дни бяха изтъпени, при положение, че е рязано с тях няколко пъти. В началото бяха остри, но беше за 2-3 пъти рязане на мезе.
Хм, и аз забелязах нещо такова днес. В началото си бяха много добре, остри, а вече май са изтъпени и то при много малка употреба.
Приготвила съм ги за връщане.  Peace

# 573
Ако някой си търси от бархетните спални комплекти-да свирка  Peace

# 574
Какви точно са тези бархетни спални комплекти?

# 575
Голяма съм късметлийка- купих от наналението детски, спален комплект и вътре я няма калъфката. Утре ще ходя да се разправям...

# 576
Къде,  аз си търся двоен спален комплект

# 577
  • Сливен
И аз си търся двоен от бархет.

# 578

А вътре рибешко филе ли е или някаква кайма-полуфабрикат?

# 579
http://broshura.lidl.bg/df2e8cf0-027d-443c-a034-d25e578f639c/index.html#/16

На последната стр. са (тези които са ми в повече, и продавам са средните като десен, обаче са 2-те части). Не съм ги отваряла..

# 580
Супер,  но на мен ми трябва голям комплект.  Иначе са страхотни,  препоръчвам с две ръце

# 581

А вътре рибешко филе ли е или някаква кайма-полуфабрикат?

Филе е! И аз ги пека и са страхотни !

# 582
Аз днес си купих рендето и кухн.везна. Като извадих да измия частите на рендето, само от докосване на накрайниците се порязах  Mr. Green Много са остри, внимавайте. Иначе първоначалното ми впечатление е добро - много удобно се разполагат в рамката на рендето, всичко влиза и излиза без проблем. Надявам се да ми хареса и работата му. Аз иначе от 20 години си ползвам ренде Бьорнер оригиналът - без грешка е, но все пак е на 20 години, поиздраскало се е.

# 583
Аз имам предишната везничка, само тя си знае какво си тегли, номерата и край нямат.  Laughing Crazy

# 584
Аз имам предишната везничка, само тя си знае какво си тегли, номерата и край нямат.  Laughing Crazy
Не си ли доволна?

Общи условия

Активация на акаунт